Întunericul alb

(1982)

Întunericul alb

Poster Întunericul alb Poster Întunericul alb

Sinopsis Întunericul alb

Drama prilejuieste o reintalnire cu Emanoil Petrut, aflat la penultimul rol din cariera sa. Pastorul interpretat de acesta este un specialist in manipulare si seductie, cu o mare putere de persuasiune asupra enoriasilor sai. In timp ce la caminul cultural petrecerea tinerilor din sat este in toi, sectantii, influentati de pastorul lor, pun la cale sacrificarea fiului unei batrine.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

AKA

  • White Darkness

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 06 Noiembrie 2017 12:14
Un film romanesc care demonstreaza cat de manipulatoare este religia
1 2
Sibelius pe 04 Ianuarie 2011 00:37
Pana la jumatatea lui filmul e unul reusit, dupa care Andrei Blaier pare sa nu mai stie ce sa faca din pelicula ramasa si insaileaza situatii trase de par.
1 2
WelleR pe 10 Ianuarie 2010 11:34
Salut
as dori sa stiu si eu de nunde pot lua acest film tatal meu a jucat in el si vrea sa il mai vizioneze si el.Va rog frumos cantactatima la id me.senzor@yahoo.com Multumesc
0 1
horia_bc pe 16 august 2016 01:01
http://romania-inedit.3xforum.ro/post/200799/1/ntunericul_alb_1983_/
Alexandru pe 05 Ianuarie 2008 10:24
Am vizionat recent filmul si mi-a placut foarte mult . Filmul per ansamblu este un thriller reusit , cu momente de suspans si actiune pur românesc iar jocul actorilor (Carmen Galin , Florin Calinescu si nu in ultimul rând Emanoil Petrut) este remarcabil . Astept cu nerabdare aparitia lui , ca de altfel a tuturor filmelor regizate de maestrul Andrei Blaier , pe DVD , sau de ce nu pe HDD .
0 1
Vegetarian pe 01 Septembrie 2013 22:40
Spre sfarsit este o secventa cu o femeie tanara care a fost pe parcursul o femeie respectabila in comunitate si care ajunse sa tipe la primar si militieni , zicand ca ea este vinovata si sa o lase in pace pe o batrana ..
. . . In prezent in Romania sunt din ce in ce mai des asemenea femei , care iau apararea unor necunoscuti , uneori kiar infractori , sau care se transforma brusc din femei normale , onorabile in persoane isterice , irationale .. Daca li se arata secvente cum este cea din filmu asta , descrisa mai sus , ele intorc imediat capul si sustin ca ele nu sunt astfel , sau daca sunt filmate gasesc scuze pt comportamentul lor irational . Sunt din ce in ce mai multe politiste in prezent care cedeaza nervos si se poarta in camerele de la politie isteric cu cetatenii care sesizeaza fapte ilegale , incalcari ale normelor de convietuire etc si care ajung mai mult sa strice… citeşte

0 5

Spune-ţi părerea despre Întunericul alb

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Întunericul alb
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells