Întâlniri încrucișate

(2009)

Întâlniri încrucișate

Poster Întâlniri încrucișate Poster Întâlniri încrucișate

Sinopsis Întâlniri încrucișate

Mai mult
Intalniri incrucisate

Cand intalnim o alta persoana, ne intalnim pe noi insine. In fata noastra este un “eu”, mai degraba decat un “el” sau o “ea”.

Un film a carui tema este aparent intalnirile intamplatoare dintre oameni. Naratiunea episodica este conforma cu ideea ca orice intalnire - interactiune umana de orice fel - este, in mod inevitabil, o experienta a sinelui, dar ii afecteaza in aceeasi masura pe cei care se intampla sa fie implicati.

Destinele a trei personaje - Gabi, Mirela si Andrei, la prima…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Vezi pe Hbo Max
Andi Vasluianu Andi Vasluianu Andrei Muscalu Oxana Moravec Oxana Moravec Mirela Preda Mimi Brănescu Mimi Brănescu Gabi Bogdanovici
Cuzin Toma Cuzin Toma gardian 1 Diana Cavallioti Diana Cavallioti Ana Dorian Boguță Dorian Boguță Bogdanovici 2
Costel Cașcaval Costel Cașcaval detinut 2 Gabriel Spahiu Gabriel Spahiu Receptioner Ion Sapdaru Ion Sapdaru Secretar de stat
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Crossing Dates

Produs de

Libra Film

Distribuitorul international

Transilvania Film

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Romania

Box office Întâlniri încrucișate

Weekend premieră (19.01.2009)
  • Loc 19
  • Spectatori 207
  • Încasări (RON) 4.104,00
Total
  • Spectatori 1.805
  • Încasări (RON) 17.315,83
  • Încasări (USD) 5.237,48

Părerea criticului

root pe 18 Martie 2009 17:48
O diversiune incrucisata
Profesorul Florian Potra ne spunea sa nu ne ducem la filme facute de femei fiindca intotdeauna din povestea lor barbatii ies rau, sunt niste trogloditi, criminali sau mor, iar femeile sunt pozitive, ies mereu victorioase, sunt chiar eroine. Evident, eu n-am prejudecati, ma duc si la filme facute de femei, unde intalnesc si situatia inversa, ca in Sabine de Sandrine Bonnaire, de pilda, dar cand am fost la filmul Intalniri incurcisate, facut de o femeie, Anca Damian, mi-am adus aminte de cuvintele lui Potra, fiindca se potrivesc. Directoarea unui penitenciar, Mirela (Oxana Moravec), este frumoasa, inteligenta si cu personalitate, zici ca e Elena Udrea pedepsita de Basescu sa conduca un penitenciar cu delicventi ca Nastase, Patriciu et co. Pana si prostituata Ana (Diana Cavallioti) iese bine in contrast cu fratele si amantul ei, un bisnitar, un peste, care o strecurase in camera unui… citeşte
0 1
StefanDo pe 18 Martie 2009 17:48
Intalniri incrucisate
...sau, mai bine zis, trei povesti incrucisate. Anca Damian amesteca puscariasi, prezentatori de radio, directori de inchisoare si pesti in filmul ei de debut.

Il avem pe Bogdanovici (Mimi Branescu), prezentator la un post de radio. Barbatul este uimit de faptul ca un fan puscarias, pe seama unei "evidente" asemanari fizice, a inceput sa fie recunoscut in inchisoare drept "Bogdanovici". Spiritul aventuros al prezentatorului justifica o vizita in raiul detinutilor, unde acesta o intalneste si pe directoarea inchisorii (Oxana Moravec), protagonista partii a doua a filmului, si pe Andrei, un detinut recent eliberat, in juriul caruia se invarte episodul trei al Intalnirilor. Un debut deloc lipsit de defecte, Intalnirile sta in picioare mai mult datorita episodului 3, cel mai dramatic si intens.

La vizionarea de la TIFF s-a ras mult si cam unde nu trebuia. In… citeşte

1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 18 Decembrie 2015 11:37
Un film romanesc bun despre destinele incrucisate a trei oameni
1 2
El_KaPpa pe 16 Mai 2020 18:23
6,0/10
Un film de debut al Ancai Damian pe modelul care l-a consacrat pe Inarritu cu povesti diferite care ajung sa se intersecteze intr-un punct. Poate pentru ca n-am avut asteptari prea mari filmul mi s-a parut ok per total, cu precizarile ca prima poveste este total neinteresanta, a doua scoate cat de cat capul din pamant, in timp ce a treia este cea mai reusita si salveaza impresia generala.
0 0
Marc pe 23 Februarie 2009 15:58
Nu e veridic deloc. Scenariul este slab, regia indecisa, iar actorii... foarte slabi.
0 0
george pe 16 Februarie 2009 12:55
un film lipsit de dinamica....un film prost....o copie nereusita dupa BABEL....nemaipomenit de plictisitor
0 0
Gabriela Sirbu pe 02 Februarie 2009 08:33
De ce nu m-a convins filmul? Pentru ca este lipsit de dinamism, totul se petrece lent si lungit iar dramatismul, desi ar fi avut motive sa existe, lipseste sau este slab(prost) redat. Dintre cele trei povesti ale filmului cea de a treia reuseste sa dinamizeze actiunea, dar nu prea mult caci filmul se cam termina. In rest, actorii desi foarte buni in alte roluri din alte filme, aici au facut ce li s-a cerut, adica nu mare lucru (cu exceptia celor din povestea a IIIa), imaginea+sunetul foarte bune, muzica de film INEXISTENTA. Replica din film:
El:- Faci si tu o cafea?
Ea:- Unde?

0 1

Spune-ţi părerea despre Întâlniri încrucișate

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Întâlniri încrucișate
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells