Indomptable Angelique

(1967)

Neîmblânzita Angelique

Poster Indomptable Angelique Postere Indomptable Angelique

Sinopsis Indomptable Angelique

La sapte ani de cand sotul sau fusese condamnat si ars pe rug, Angelique afla ca Jeoffrey este de fapt in viata si alt barbat fusese ucis in locul sau. Astfel incepe o noua aventura pentru ambitioasa Angelique, iar marinarii nestapaniti si negustorii de sclavi sunt doar cateva dintre dificultatile cu care se confrunta in incercarea de a-si reintalni iubitul.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Produs de

Films Borderie

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

S.N. Prodis

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 09 Noiembrie 2013 08:04
Căutarea temerară a soţului pierdut
"Indomptable Angélique" este cel de-al patrulea film din seria "Angélique, Marquise des Anges". Frumoasa marchiză Angélique Sancé de Monteloup află că primul ei soţ, Jeoffrey de Peyrac, nu a fost executat şi trăieşte ca pirat şi începe să-l caute prin toate cuiburile de piraţi ale Mediteranei, fiind capturată la un moment dat şi vândută ca sclavă într-un port african.

Producţie de capă şi spadă, acest film are o acţiune interesantă, iar aventurile se ţin lanţ. Perioada epocii Regelui Soare este conturată totuşi la fel de nerealist ca şi în filmele anterioare, dar chiar şi aşa filmul are farmec datorită romantismului pe care-l degajă.

4 2
cosmin_kedii pe 03 Octombrie 2013 08:31
Al patrulea film despre Angelica este foarte diferit de filmele anterioare . Aici , personajul principal merge spre noi aventuri el apare în fața publicului , sub forma unui pirat : În această parte , el este în război cu el însuși si regele Franței Dezvoltarea de evenimente se produce rapid și mai multe detalii ale aventuri si ale personajelor principale este foarte , foarte interesanta
1 2

Spune-ţi părerea despre Indomptable Angelique

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi aventuri
Liste cu Indomptable Angelique
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells