Il ladrone

(1980)

Hotul

Poster Il ladrone Poster Il ladrone

Sinopsis Il ladrone

Mai mult

Caleb trăiește în Galileea pe vremea lui Iisus și se îndeletnicește cu mici găinării.

Întâmplător, nimerește la nunta la care Iisus transformă apa în vin și se gândește, cu admirație, că are în față un potlogar mai mare ca el.

După ce fură un colier și apoi îl pierde, Caleb o întâlnește pe Deborah, cu care își va petrece restul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-63b02ad8a0ee8 pe 21 Ianuarie 2023 02:54
❤️Iubesc ENORM acest film....care deși are mai multe scene comice , nu este strict o comedie ☝️. Asemenea personajului Fantozzi , și personajul il Ladrone este unul cu care ne identificăm majoritatea ; este vorba de omul simplu , care încearcă multe in viață și căruia nu ii iese aproape nimic, dar care mai are o speranță care îl ține în viață ...și câteodată și noroc...
Din păcate, e un film puțin cunoscut în România .....

0 0
mykk pe 03 Septembrie 2012 05:45
Un film duios şi foarte interesant
Cât de inculţi pot să fie unii dacă văd în filmul acesta o "comedie sexy". Câtă ignoranţă nemăsurată, pardon... Te mai miri că la bacalaureat nu se mai iau nici măcar note de trecere... Să sperăm că individul a văzut alt film.

E un film făcut cu multă sensibilitate despre viaţa unui tâlhar din Iudeea din timpul stăpânirii romane, care în final e tâlharul răstignit de-a dreapta lui Iisus Hristos. Toată viaţa a crezut că Iisus e un şarlatan ca şi el, şi căuta să afle ce "trucuri" foloseşte, dar în clipa răstignirii îşi dă seama că şarlatan fusese doar el, şi îi pare rău pentru tot. Un film minunat. Are şi scene comice, e adevărat, dar mult mai multe scene extrem de dure şi de triste.

0 0
cosmin742000 pe 3 septembrie 2012 09:12
Aha deci de aia ma faci pe mine incult , pentru ca tu esti un habotnic , care probabil nu a vazut in viata lui o femeie goala , si le confunzi cu cactusii.Afla ca eu imi luam bacul pe vremea cand tu te jucai cu putulica in nisip.Totusi cat de prost sa fi sa nu iti dai seama ca Iisus e luat peste picior in acest film?Cam cat mykk .Probabil ca asta e primul film pe care i-a dat voie sa il vada biserica lui , sau secta .ca sa il incerce daca e credincios , apoi l-a pus sa scrie aici .uita-te pe IMDb habotnicule si vezi ca filmul e comedie iar la cuvinte cheie scrie Female Nudity | Prostitute | Jesus Christ | Based On Novel . Cum altfel ar putea sa fie un film de Pasquale Festa Campanile cu Edwige Fenech.? decat comedie sexy .Dar tu daca nu pti deosebi sexul de araturile de toamna vii si improsti aici cu laturi. O atitudine deadevarat cre(s)tin
mykk pe 3 septembrie 2012 17:43
Scuză-mă, n-am vrut să te jignesc sau să ”arunc cu lături” în tine. După ce am văzut filmul, ieri, am căutat să văd impresiile altora și primul comentariu de care am dat a fost al tău. Film sexy? Cu Rufus dezbrăcat? Cu hoțul care își arată ”bărbăția” la cererea soldaților romani? Poate e sexy pentru femei, deși mă cam îndoiesc și de asta. Comedie? Știu că așa e prezentat și a avut și scene comice, dar ți s-a părut comică scena când Rufus îi omoară câinele? Scena cu hoțul biciuit? Pot să-i spun comedie amară dacă vrei, chiar foarte amară.

Spune-ţi părerea despre Il ladrone

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells