Igor

(2008)

Igor

Poster Igor Postere Igor

Sinopsis Igor

Mai mult
Igor

Igor s-a nascut cu o minte geniala, dar din nefericire lumea din jurul lui nu reuseste sa vada decat cocoasa lui, ingnorand inteligenta. Fortat de circumstante, el devine asistentul unui infam om de stiinta, Doctorul Glickenstein. Igor viseaza la ziua in care va deveni s iel un om de stiinta, va castiga premiul cel mare la Targul de Stinte Malefice si va castiga inima lui Gretchen, frumusica satului.

In fiecare an oameni de stiinta din toate satele vin in Malaria sa…

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: Moody, Aleera_cherry
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
John Cusack John Cusack Igor (voce) Steve Buscemi Steve Buscemi Scamper (voce) Jennifer Coolidge Jennifer Coolidge Jaclyn (voce)
Christian Slater Christian Slater Dr. Schadenfreude's Igor John Cleese John Cleese Dr. Glickenstein Molly Shannon Molly Shannon Eva (voce)
Eddie Izzard Eddie Izzard Dr. Schadenfreude (voce) Sean Hayes Sean Hayes Brain (voice) Jay Leno Jay Leno King Malbert (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Exodus Film Group

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Weinstein Company

Țara

SUA, Franta

Site oficial

Igor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Morphy pe 01 Februarie 2009 12:03
Este o animatie amuzanta. Totusi nu se ridica la valoarea lui Ice Age, Nemo, Shrek, Bolt dar mai ales Wall-E care mi s-a parut cea mai buna animatie realizata vreodata.
3 1
Zyd4n3s pe 19 Aprilie 2010 17:07
este foarte tare iepurele sinucigas care nu moare :))
2 1
margott pe 06 Aprilie 2011 19:20
O varianta animata a povestii lui Pygmalion, creatorul care se indragosteste de creatia lui. Iepurele Scamper si Brain sunt intr-adevar atractia acestei animatii, si in plus are niste replici delicioase.
1 1
aftermath pe 04 Mai 2013 04:21
Sinopsis
Sinopsisul inseamna "un rezumat foarte concentrat al subiectului (unui scenariu de film)". La filmul asta e referat in toata regula :)
0 0
deadlord pe 28 Octombrie 2012 08:01
O animatie simpatica si amuzanta. Mi-a facut placere sa vad acest film, dar dupa parerea mea cred ca se putea si mai bine.
0 0
alex_il_fenomeno pe 24 Decembrie 2011 20:01
o animatie amuzanta pe alocuri , insa in mare parte ciudata . realizarea acestei animatii a fost surprinzatoare , personajele "scalcite" cam rau , insa asta a fost inclusa in partea umoristica . filmul a reusit sa transmita si o portie sanatoasa de ambitie , aratand ca dragostea adevarata trece peste orice ( ca cea a lui Igor si a Evei ) , sau ca potentialul pe care l-a aratat Igor in ciuda tuturor necazurilor intalnite pe parcurs . desi nu rupe gura targului deloc , eu am urmarit aceasta productie din pura curiozitate , si nu m-a dezamagit . merge vazut o data .
0 1
danymury pe 10 Aprilie 2011 20:16
unul dintre desenele mele preferate...recomand, o ideea foarte originala plus actorul care joaca rolul lui Igor ..epic!
0 1
savvy pe 21 Februarie 2011 22:31
ok...not
daca nu era iepurele ala care te face sa razi la fiecare replica....shi brian (brain) care e shi el destul de simpatic, era o pierdere de vreme....e ceva diferit , dar kiar si asa nu se ridica la nivelul unei animatii adevarate...dak v-ati saturat de blockbustere puteti sa va piereti timpul cu IGOR
0 1
chiba_florin pe 24 Ianuarie 2011 14:05
INTERESANT
un film cu o tematica shi actiune parca prinse din alte vremuri
vi-l recomand

0 1
shmekerila pe 24 Aprilie 2010 09:50
Iepurele cu apucari sinucigase castiga toate cele 5 stele. In rest poveste - nu prea, grafica - nu prea. Cand s-a terminat am respirat usurata ca e gata.
0 1
Costy_Craiova_fan pe 04 Ianuarie 2010 00:33
un film care te bine dispune si la care mai si razi,destul de reusit !
0 1
luciivan pe 26 Septembrie 2009 20:04
Idee interesanta... dar grafica lasa total de dorit... s-a incercat ceva modern...dar personajele si efectele au iesit prea stilizate... noroc de john cusack care il interpreteaza foarte bine pe Igor
0 1
queenofhearts pe 07 Septembrie 2009 17:55
un film placut pe care l as revedea cu mult drag.....o idee originala...croita cu mult sarg astfel incat sa nu t plictisesti...pe scurt avem genii si igori...ce se intampla cand un igor e geniu....iata...un desen animat foarte amuzant.viz placuta
0 1
thursday pe 23 August 2009 00:40
Nu e extraordinar,dar nici prost nu e.Eu una l-am vazut pentru ca vocea lui Igor e Cusack,dar filmul e chiar dragutel,grafica e de nota 9,storyline-ul de 7.E comic,dar intr-un alt fel.Mai,deci pisica aia sinucigasa intrece orice limita! (cine a vazut filmul stie,personajul e genial;cea mai emo-tionala faptura care exista)
0 1
Gakumba pe 29 Ianuarie 2009 18:59
Foarte frumos film de animatie, se alatura cu siguranta de celelalte mari filme de animatie cum sunt Shrek, Madagascar, Ice Age, Wall E etc.
0 1
sebishor pe 24 iulie 2009 03:18
Mie nu mi se pare ca se alatura acelor filme. Chiar nu l-am simtit asa. Oricum, e fun... diferit...

Spune-ţi părerea despre Igor

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Igor
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells