I Am David

(2003)

Eu sunt David

Poster I Am David Postere I Am David

Sinopsis I Am David

Mai mult
I AM DAVID urmareste aventura unui baietel de doisprezece ani care evadeaza dintr-o tabara de prizonieri din Europa de est si realizeaza o incredibila calatorie spre libertate. Plecand numai cu o busola, o paine si o scrisoare secreta pe care trebuie sa o duca in Danemarca, David nu-si imagineaza odiseea dramatica ce urmeaza.

David ajunge in Italia, dupa care in Elvetia unde o intalneste pe Sophie (Joan Plowright), cea care il va ajuta sa gaseasca in cele din urma cheia identitatii si destinului sau.

Bazat pe un…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

Produs de

Walden Media

Distribuitorul international

Lions Gate Films Inc.

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
a_anywhere pe 01 Februarie 2015 01:57
min 77: "(...) Trebuie sa ai prieteni si sa vezi frumosul din oameni. Fara asta nu vei avea fericire (...)"
4 0
bitter_moon pe 14 August 2013 21:56
Memorialul durerii
Fara a avea o mare valoare cinematografica, acest film are calitate documentara, aducand in atentia spectatorului un episod din ceea ce a insemnat sistemul represiv din blocul comunist european, Bulgaria fiind una dintre tarile cele mai afectate de acest rau istoric. Poate ca nu asistam la o poveste exceptional construita (naratiunea este prezentata la modul simplist, usor previzibil), dar observam multa, multa tristete, exprimata prin ochii unui copil care nu poate sa zambeasca. Nu este doar traumatizat de intamplarile carora le-a fost martor sau le-a trait, dar nu stie nimic si este timorat de lumea ce exista in afara sferei concentrationare in care a fost izolat de un regim politic abuziv, opresiv, ostil individului ce are nevoie sa evolueze in virtutea legilor firii...
4 1
MNarcis pe 15 Aprilie 2012 07:54
L-am vazut mai demult insa mi-a ramas ''intiparit'' in minte ca fiind un film f emotionant si pe alocuri chiar imprevizibil...........este o drama puternica, emotionata (care la un moment dat te cam lasa fara cuvinte), un film care merita vazut!
2 0
alex_il_fenomeno pe 14 August 2013 03:00
O drama atat de placuta, un film ce ne oferea intr-adevar o poveste, una emotionanta despre maturizare si efectele pe care le are mediul asupra noastra in timp, in reactii si caracter... Protagonistul, micul Ben Tibber a reusit un rol impresionant, dovedind niste abilitati pe care sper ca si le va cultiva in timp si va ajunge departe, reusind in unele momente sa il eclipseze chiar si pe Jim Caviezel. In afara de distributie, am mai ramas placut impresionat de regie, de scenariul atat de cursiv si captivant pe de-a intregul, venind cu acele tensiuni deosebite dintre personaje care de multe ori te fac sa tresari, decorurile fascinante, ce nu te lasa deloc pasiv… Dar mai bine urmariti-l pentru a va convinge de acest lucru, este un film placut care nu plictiseste.
1 0
catasmile17 pe 14 Ianuarie 2013 19:27
Este un film superb. Povestea este una extrem de captivanta si emotionanta. Merita vazut.
1 0
lanca pe 01 August 2011 16:20
si eu sint David
un film care m-a miscat pofund, care mi-a marcat existenta de cinefil minuscul, si ma bucur pentru asta. este, dincolo de trista povestea a baiatului, pe care vrei sa o crezi adevarata cu tot dinadinsul, o parabola a initierii fiecarui David din fiecare dintre noi. lasati-l pe David sa evadeze, sa-i fie frica, sa-i fie foame, sa zimbeasca in somn ca un exercitiu al zimbitului aievea, sa lupte pentru identitate, ajutat de altii sau doar de capul lui, sa se intoarca acolo unde ii este bine, unde e liber, spre a fi din nou mingiiat ... si pentru ca David este curajos, puneti-l sa faca parcursul de mai multe ori, chiar daca vi se rupe sufletul de durere, el va reusi de fiecare data, indiferent de unde evadeaza... un film superb, merita vazut.
1 0
maxx94 pe 24 Iulie 2011 16:36
Poate o sa radeti , dar asta a fost singurul film din viata mea la care mi-au curs cateva lacrimi . Foarte emotionant finalul
1 0
ionut_marius03 pe 06 Aprilie 2011 00:58
un film captivant.daca esti obosit si vrei sa te relaxezi acest film este numai bun.
1 0
alince pe 16 Ianuarie 2010 21:56
superb
este minunat, ma ia cu fiori cand ma gandesc prin cate a trecut copilul acela, trebe sa luam exemplu si sa fim mai curajosi si sa nu ne dam batuti niciodata orice ar fi.............si nu uitati sa iubiti mul.......
1 0
cosmin_kedii pe 22 Februarie 2013 09:13
păcat că acest film nu este bine cunoscut publicului, un film mare deservit de o fotografie mare cu o distributie buna
1 2
pisicuta1 pe 05 Iulie 2013 23:07
un film superb ,l am urmarit cu placere,impresionant merita vazut!
0 0
DiCaprio21 pe 27 Decembrie 2012 22:55
mi-a placut mult , m-a emotionat acest film , baiatul joaca foarte bine.. o drama foarte buna care merita vazuta !
0 0
diciluma pe 13 Mai 2012 13:53
Un film bun . O poveste frumoasa . Aventuri. Si inevitabilul happy-end .
0 0
llullaillaco pe 16 Martie 2010 11:45
tupungato
Este un film foarte bun, care iti arata ca in viata trebuie sa fii tare, indiferent de momentele sau experientele dificile prin care treci uneori. Este o suferinta crancena sa-ti pierzi parintii, atunci cand esti copil. Trebuie sa lupti ca sa-ti invingi teama. Dar trebuie sa ai si o injma buna. Bunatatea te face sa privesti cu incredere spre viitor.
0 0
vicoleanu raluca pe 25 Aprilie 2007 19:50
e un film super...si nu te poti abtine din plans cand vezi ca un copil de seama ta trece prin chinuri groaznice pentru asi recapata libertatea!!!
0 0

Spune-ţi părerea despre I Am David

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu I Am David
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells