Mr. Church

(2016)

Mr. Church

Poster Mr. Church Postere Mr. Church

Sinopsis Mr. Church

Mai mult
Mr. Church

Pentru că este grav bolnavă, iar puterile o părăsesc câte puțin cu fiecare zi care trece, mama micuței Charlotte este nevoită să apeleze la serviciile talentatului bucătar Henry Joseph Church pentru a le ajuta cu treburile gospodărești. Numai că modul misterios de a fi al domnului Church îi atrage atenția fetiței, care este destul de curioasă pentru vârsta ei. Charlotte începe să îi adreseze tot felul de întrebări care au menirea de a-i satisface curiozitatea infantilă, însă…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: anca_daniela_spataru
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Eddie Murphy Eddie Murphy Henry Church Britt Robertson Britt Robertson Charlie Natascha McElhone Natascha McElhone Marie
Lucy Fry Lucy Fry Poppy Xavier Samuel Xavier Samuel Owen Mckenna Grace Mckenna Grace Izzy (as McKenna Grace)
Thom Barry Thom Barry Frankie Twiggs Jenica Bergere Jenica Bergere Madison Wolfe Madison Wolfe Poppy, tânără
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Cook

Produs de

Cinelou Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros.

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mitza_MvP pe 25 Octombrie 2016 15:15
Un film mai mult decat frumos,despre un om simplu care intra in viata a doua femei,mama si fiica si reuseste sa aduca zambete si liniste in viata lor.
Desi la inceput pare un film de familie,jocul perfect al actorilor si naturaletea lor fac din acest film unul de neuitat.
Invaluit intr-o coloana sonora exclusiv cu melodii jazz filmul e un medicament pentru o dupaamiaza ploioasa sau dupa o zi grea

9 0
a_anywhere pe 1 noiembrie 2016 23:22
subscriu!
serban_ionescu pe 04 Noiembrie 2016 15:03
O adevarata lectie de viata, un film foarte bun de o mare sensibilitate umana !
In sfarsit, a mai aparut inca unul din extrem de putinele filme de top , foarte bune ale acestui an 2016 ! Este o drama de o mare sensibilitate umana, emotionanta si de fapt o mare si foarte buna lectie de viata. Este un film in care absolut toate personajele, inclusiv cele secundare au un rol pozitiv, astfel incat intreaga derulare a actiunii poate fi considerata un adevarat model de omenie, de profunda, adevarata iubire si atasament intre oameni si in consecinta un exemplu cu adevarat UMAN, demn de urmat ! In concluzie, este un film aflat la polul opus, adica cel POZITIV, fata de cel al mult mai multor filme care promoveaza de mult prea multe ori numai personaje negative si actiuni total contrare adevaratului spirit uman pozitiv.
6 0
rafaelito88 pe 25 Octombrie 2016 23:27
de neratat acest film
este un film dea dreptul reusit si foarte tulburator chiar merita vazut
3 1
lavvw pe 12 Noiembrie 2016 14:48
Un film frumusel... dragut....Poate fi „absolut genial„ pentru femei la menstruatie sau adolescente a caror parinti au divortat.

In continuare, recenzia iubitului meu (viitor soț) - Codrin S.
O parere sustinuta, demna de a fi comparta chiar cu cea a Irinei Margareta Nistor...

Filmul este mai mult decat acceptabil, dar pentru cei labili sentimentali ce se chinuie masochist sa simta ceva, acolo unde emotie nu exista, vor screma ceva pana la finalul filmului. Este un film reusit din multe puncte de vedere, dar ca emotie, nu transmite nimic real, decat niste auto-emfatuari dorinde de chin. E un film foarte ok, dar nu ceva ce "trebuie sa vezi". Cinematografie este buna, performanta lui Eddie Murphy in totalitate este buna, dar nu grozava, cu scapari fortate precum "my dear" si dialogul imaginar cu al sau tata. Mama protagonistei a fost mai mult decat… citeşte

2 6
dido pe 21 noiembrie 2016 20:59
Pretentios! Cred ca ar fi fost bine ca stimabilul domn Codrin S.,viitor sot,sa transcrie personal parerea domniei sale,asa cred ca ar fi iesit mai putine greseli de punctuatie...
mihaelatb pe 29 mai 2017 22:23
nici pe mine nu m-a impresionat filmul, dar, ce ne intereseaza pe noi parerea viitorului dv sot, mai ales ca spuneti ca nu are cont aici? Faptul ca va casatoriti are vre-o relevanta pentru film in sine sau pentru Cinemagia? este vre-o personalitate din lumea celei de-a 7 arte? A intrebat cineva ce parere are viitorul dv sot? Viitoare sotie a domnului Codrin S, invatati sa va expuneti propriile pareri.
mihaelatb pe 29 Mai 2017 22:37
Mi s-a parut un film care se chinuie sa stoarca lacrimi. nici unul din actori nu m-a impresionat, iar pe Eddie Murphy il prefer in filme ca Coming to America sau Trading Places. Interesant ar fi de aflat cum a reusit Mr. Church sa intretina timp de 5 ani si 6 luni, pe cele doua? Nici un personaj din film nu parea sa duca grija zilei de maine cu toate ca nimeni nu muncea, platit. Cu exceptia finalului. in rest... hai sa zicem ca este Spoiler! Sa aungi la facultate ca sa nu ai nici cea mai vaga parere despre contraceptie, in conditiile in care nu ai nici unde sa cazi sa mori- cum spun latino-americanii (No tiene donde caerse muerto), mi se pare cel putin pueril si fortat...telenovelistic.
1 0
SYNDJ pe 04 Noiembrie 2016 23:55
Desi nu sunt un impatimit al dramelor pentru ca ma deprima tare sa vad suferinta oamenilor, din cand in cand mai gust si cate un film de acest gen. Cand am vazut ca joaca si Eddie Murphy, chiar n-am avut nicio ezitare sa-l vizionez. Imi era tare dor sa-l vad din nou intr-un film. Nu are un rol obisnuit penru el, dar joaca minunat si in aceasta ipostaza de om serios. :)

Filmul este impresionant, emotionant, cu un soundtrack de calitate si o poveste adevarata de viata. Un film cum nu prea se mai fac in zilele noastre. Merita urmarit.

Imi pare bine ca mai am ocazia sa dau note mari la filme facute in prezent.

1 0
Manusa pe 20 Noiembrie 2016 23:12
Un film foarte bun, cu o poveste emotionanta, de la inceput si pana la sfarsit. Ceea ce a facut Dl Church a fost incredibil, iar motivul a fost in scrisoarea gasit de Charlie. Prestatia actorilor a fost pe masura povestii, excelent, iar acest film nu trebuie ratat.
1 1
anca.2006 pe 11 Octombrie 2016 23:05
Nu stiu cum se face ca la noi ajung tot felul de... hai sa le numim filme... si cele care chiar se anunta a fi bune, nu vin sau vin la Sf. Asteapta! Nici cel de fata nu are data de lansare in Romania!
1 1
Dragos.87 pe 19 Martie 2017 02:18
Un film frumos,linistitor si emotionant din toate punctele de vedere.Este genul de film relaxant la care te uiti si nu iti doresti sa se mai termine.Nu este un film cu efecte obosite care sa te sature,ci o poveste frumoasa si bine gandita care sa iti mearga direct la inima si sa iti ramana in minte mult timp.De vazut neaparat!
1 2
valentinozauru pe 04 Noiembrie 2016 19:14
Unul sau doua filme m-au facut sa ma abtin din lacrimi, asta ar fi al treilea.
1 4
carsley pe 09 Noiembrie 2017 00:17
Profund
Eu consider că este un film de văzut, chiar dacă pe mulţi poate îi va dezamăgi. Este un film delicat, subtil, liniştitor şi trebuie privit cu o doză de cordialitate, tocmai din acest motiv unii l-ar putea considera o prostie însă o dată ce ai pătruns în viaţa personajelor cu siguranţă nu vei pleca de acolo fară nişte idei, valori pe care să le foloseşti şi în propria viaţă.
Fiecare om are nevoie de cineva, iar conexiunea aceasta ne conturează vieţiile. Cu toţii avem părţi în noi pe care le îngropăm şi apoi construim peste o identitate care să ne confere siguranţă, dar nu putem ascunde pentru totdeauna adevărul neplăcut din interior astfel că acesta va ieşi la suprafaţă fară să realizam deoarece asta suntem, asta ne alcătuieşte chiar daca acceptăm sau nu.

0 0
Kuhaylan pe 14 Noiembrie 2016 20:33
WD 1
.......................................................
0 3

Spune-ţi părerea despre Mr. Church

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Mr. Church
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells