Hashmatsa

(2009)

Defamation

Poster Hashmatsa Poster Hashmatsa

Sinopsis Hashmatsa

Hashmatsa

Un documentar despre antisemitism. Cuprinde interviuri cu Abe Foxman, un supravietuitor al Holocaustului, care si-a dedicat viata pentru a avertiza masele despre pericolul fenomenului antisemit. De asemenea, impartasim opiniile unui grup de tineri israelieni aflati intr-o calatorie spre Polonia, care sunt convinsi ca sunt urati peste tot in lume.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

Produs de

CINEPHIL

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

First Run Features

Site oficial

Hashmatsa

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ovidiu_B pe 06 Noiembrie 2011 12:36
Inedit
Un documentar sceptic fata de antisemitism realizat chiar de un evreu (putin stil Michael Moore). Am descoperit amanunte inedite, precum excursiile "educative" pe care zeci de mii de tineri evrei le fac la Auschwitz, unde li se inoculeaza ideea ca chiar si astazi sunt o natiune "in catarea pustii" cu care toata lumea are ceva.

In plus, mai apare si problema Anti-Defamation League din SUA si legitimitatea unei agentii care pe de o parte da verdicte despre gradul de antisemitism din America, dar al carei unic pretext de a exista, pe de alta parte, sunt tocmai actele de antisemitism. Prin urmare, de ce ar da o astfel de liga niste verdicte care sa nu-i mai justifice existenta si bugetul de 70 milioane USD?

De urmarit.

0 0

Spune-ţi părerea despre Hashmatsa

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells