Happy Accidents

(2000)

Happy Accidents

Poster Happy Accidents Poster Happy Accidents

Sinopsis Happy Accidents

Happy Accidents Ruby Weaver are o mare problema cu barbatii: incearca sa-i repare, asa ca e prinsa intr-o panza plina de ratati. Totusi, actualul ei iubit pare altfel: este tandru, atent, abia venit din Dubuque...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

Produs de

Independent Film Channel (IFC)

Distribuitorul international

Epicentre Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
johnny89 pe 11 Ianuarie 2010 13:37
Aparentele inseala amarnic
E un film superb, un mindfuck SF romantic..poate daca se punea accentul mai putin pe relatia de dragoste si barfele cu prietenele si poate alti actori in rolurile principale era si mai reusit...oricum nota 10.
2 0
Ammelie pe 22 Februarie 2012 10:42
Happy Accidents (2000)
Imi place Marisa Tomei, iar rolurile de fata zapacita si usor isterica ii vin de minune! Acest film e foarte dragut, iar eticheta de rom-com SF il caracterizeaza perfect. Si chiar reuseste sa fie si amuzant, si romantic si suficient de inteligent. 6.5/10
1 0
DragonMaster pe 07 Martie 2012 13:06
Merita vazut
Am avut acest film in pc de cateva luni si am refuzat sa il vad deoarece nu credeam ca este bun dupa ce am derulat prin el dar acum sunt bucuros ca l-am vazut si pot spune ca este un film excelent care merita vazut din plin si ar fi meritat si cateva nominalizari .Este un film romantic dar si SF care in cateva momente te deruteaza de nu mai sti ce este adevarat sau fals iar nota oferita acestui film este 8 si il recomand tuturor persoanelor care nu au reusit sa il vada si va asigur ca nu veti regreta.
0 0
andyy pe 23 Iulie 2010 00:19
Foarte interesant filmul, chiar te prinde din prima clipa. Un film indraznet, care stie cum sa te faca sa crezi, in finalul filmului, intr-un subiect care tine de domeniul SF. Se joaca un pic, cu puterea noastra de a accepta sau de a refuza sa credem in ceva, ce nu tine de obisnuit.
0 0
mihai.s. pe 10 Martie 2010 16:58
Superb filmul si nu stiu cum de toate filmele cretine ajung sa ia Oscaruri in loc sa fie premiate filmele care merita cu adevarat. Acest film te tine in priza tot timpul deci nu vei regreta daca il vei alege ;)
0 0
mtraianc pe 12 Decembrie 2013 00:38
interesant
merita vazut ......................................................
0 1
cosmin_kedii pe 15 Ianuarie 2013 11:04
Am văzut acest film în mod neintenționat, și de atunci a devenit unul dintre accidententele fericite ale mele. aceasta este absolut remarcabil. :)
0 1

Spune-ţi părerea despre Happy Accidents

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Happy Accidents
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells