Păreri Guardians of the Galaxy

(2014)

Gardienii galaxiei

Ordonează după
alali pe 23 August 2014 05:39
Galactici din viitor, nostalgici ai anilor 70 + fascinantul Goot, cel atat de guraliv
Iata asadar ca au aparut niste demni urmasi ai lui Iron Man, Spider Man sau ai super-eroilor din The Avengers. Gardienii Galaxiei sunt o combinatie surprinzator de placuta intre infractionalitate, trecut tumultuos, loialitate si umor. Dar nu acel umor provenit din glume sau gag-uri. Ala nu asigura o calitate certa si de durata. Comicul acestui film vine din combinatia dintre caracterul introvertit al fiecarui personaj ce accepta o colaborare corecta de dragul grupului si care nu vrea in ruptul capului sa se schimbe sau sa se dezica de ceea ce a fost si inca este si caracterul misiunii ce cere o doza uriasa de altruism, atitudine deloc specifica dubioaselor personaje. E conjunctura ce va da o nota de amuzament oricarei situatii, fara sa mai fie nevoie de improvizatie sau de prea multe cuvinte.
Realitate sau plauzibilitate pentru evenimente, fie ele chiar petrecute intr-un viitor… citeşte

25 4
Alynska pe 20 Septembrie 2014 19:52
nu mi s-a parut bun
sunt de parere ca e un film slab, si doar multele replici amuzante il fac sa para un film de urmarit in cinematografe sau acasa. Insa e mult sub The Avengers, Thor, Captain America, X-Man !!!!
15 32
monu pe 10 noiembrie 2014 23:50
Oare ?
g3orge13 pe 5 martie 2015 06:08
^^this
Bayard pe 09 August 2014 05:32
Filmul este exceptional, poate cel mai bun film facut de Marvel pana acum. Tonul filmului este exact cum v-ati astepta dupa trailer, foarte amuzant, cu multa muzica din anii '80 (aleasa foarte inspirat). Pentru mine este incredibil cat de repede reusesc sa creeze lumea asta din viitor (actiunea are loc prin anul 3000), situatia politica, sa introduca toate personajele astea complet necunoscute pana acum. Sper sa fie un exemplu pentru filmul Justice League din 2017.

Oricum, pe scurt personajele sunt: Peter Quill, numit Star-Lord (e o poveste in spate) pamantean pe jumatate si rapit in anii '80 de pe Pamant, Gamora, fata adoptiva a lui Thanos (marele rau din universul Marvel, el se afla in spatele a tot), Drax the Destroyer (care cred ca a fost tot om la inceput, dar modificat, care vrea sa razbune moartea familiei), Rocket ratonul si Groot.... copacul? :). Toti sunt niste… citeşte

14 21
wildinthecountry pe 9 august 2014 10:08
filmul e incredibil....filmul verii de departe... Nu credeam ca o sa vad un film la cinema care sa-mi placa mai mult decat X-men days of future past..but THIS was IT
wildinthecountry pe 9 august 2014 10:39
E greu intr-un film de 2 ore.. sa il faci si placut pentru public, sa te tina cu sufletul la gura, sa iti pese de personaje,de evolutia lor,de transformarea lor,sa ai replici amuzante,o coloana sonora potrivita fiecarei stari aparte,sa ai ai si personaje negative stralucite insa cei de la Marvel s-au aschitat de aceasta sarcina in proportie de 90 % dupa parerea mea...ceea ce e f mult... Universul Marvel este intr-o continua expansiune..Din pacate cei de la DC Comics nu au nici o sansa la momentul actual
Aniiel pe 09 August 2014 22:45
Azi am văzut filmul şi nu pot să-i dau o notă mai mică de 10. Pur şi simplu ador filmele care combină acţiunea cu umorul şi uneori drama. Asta se vede cel mai bine la filmele Marvel. Chiar nu a fost lipsit de umor, mereu am auzit râsete prin jurul meu.
Dar...cu greu îmi stăpâneam uneori lacrimile. Coloana sonoră şi acele momente te fac să plângi în hohote, mai ales când a murit mama lui Peter.

Drax mi-a plăcut deoarece nu prea le avea cu metaforele şi era aşa amuzant cum le interpreta el, plus spiritul de echipă de care a dat dovadă.

M-am mirat foarte mult când am auzit vocea lui Rocket. Nu prea seamănă cu a lui Bradley Cooper. Personajul e unul pe cât de simpatic, pe atât de arogant, dar hei, e nevoie şi de aşa ceva.

Groot. Mă tot întrebam oare cum s-a simţit Vin Diesel când trebuia să repete acele… citeşte

12 20
wildinthecountry pe 10 august 2014 10:01
SPOILER ALERT: In acea secventa ne este prezentat (evident tot intr-un spirit comic) un alt personaj simpatic si anume Howard The Duck, o rata vorbitoare tare comica ,care a aparut intr-un film fantastic destul de slabut al anilor 80...
dincolodenume pe 18 Septembrie 2014 19:57
Un film pentru copii
Nu am inteles niciodata modul in care noi, oamenii, apreciem filmele. Probabil la cinema ajung doar tinerii pana in 16 ani care apreciaza orice e anuntat ca fiind cool. Ce a fost interesant la filmul asta?
Cineva ar spune ca oricine poate spune orice, ca e SF ca e "licenta poetica" poate ...
Dar SF-urile astea nu ar trebui sa aiba si ele o nota de autenticitate?
SF-urile trebuie sa aiba o logica. Acesta nu are niciuna. WTF?!

12 23
AndreiStefan pe 12 octombrie 2014 19:54
"...modul in care oamenii apreciaza filmele" Te-ai dat de gol, ca si dansul "nu esti de aici": https://www.youtube.com/watch?v=kdeqn0VRKjo
robertsandu pe 29 decembrie 2014 09:40
FIlmele de genul ăsta sunt produse de studiouri. Regizorii sunt niște "yes meni" care nu-i supără niciodată pe cei responsabili cu finanțarea și ăsta e motivul principal pentru care filmele astea sunt practic niște viduri artistice. Păi, uită-te cine a regizat Guardians of the Galaxy, unu James Gunn, un neica nimeni în regia de lungmetraj. Ăsta de fapt nu e regizor, e un paravan. Filmul e regizat de fapt de Disney și Marvel, corporații al căror unic scop este profitul. Studiourile astea n-au niciun interes să educe publicul. Din contră, interesul lor e să țină publicul în stare de legumă ca să-i mai bage pe gât încă 10 filme de genul ăsta.
alin9314 pe 24 Noiembrie 2014 21:35
vin diesel
Vin Diesel a avut cel mai greu rol de pana acum, vocea lui Groot unde singurele lui replici in tot filmul au fost: ' I am Groot' si spre final ' we are Groot' .
8 8
blaublume pe 29 Octombrie 2014 22:39
La pomul laudat...nimic de cules!
L-am vazut astazi la cinema, 3D si parerea generala este ca mai bine nu m-as fi dus.
Filmul este ok pentru machiaj, efecte si atat, nu are substanta povestea, umorul este tipic americanesc....CLAR mult sub the Avengers, Iron Man.
Acum depinde din ce public apartii, caci m-am luat dupa review-urile de aici si am fost dezamagita.

8 16
SYNDJ pe 15 octombrie 2015 11:35
Pentru copii e bun. Ei nu vor decat cat mai multe efecte, actiune si impuscaturi. Cu asta MARVEL le ia ochii si in asta MARVEL baga bugete imense in mai toate filmele produse de ei. Dar daca mai ai cateva circomvolutiuni active pe creier, ai asteptari mai mari de la un film si nu te multumesti doar cu efecte, actiune si impuscaturi.
cezarika21 pe 03 Ianuarie 2017 19:48
Divertisment onorabil
Nu mă număr printre cei care denigrează filmele și le depunctează pentru că lor nu le-au plăcut subiectul, interpretările, prezența efectelor speciale sau mai știu eu ce. Cei care o fac au un mod de gândire deformat, nereușind să înțeleagă și să aprecieze obiectiv decât filmele care se potrivesc gusturilor pe care le au.

Conturând un univers propriu populat de supereroi și apelând la o cantitate mare de efecte vizuale, producțiile Marvel se adresează unui public dispus să-și lase imaginația să zburde liberă. Unii ar spune că publicul Marvel este imatur, pe când alții ar vedea dimpotrivă un interes pentru extinderea limitelor imaginației umane. Dincolo de prezența unor opinii contradictorii, producțiile Marvel reușesc să ne smulgă din banalitatea și egoismul realității de zi cu zi și să ne cultive sentimente precum altruismul,… citeşte

7 2
bizonul pe 24 septembrie 2017 06:44
@cezarica, tot respectul ptr. comentariile si parerile tale, dar sa fie clar filmul bun este apreciat de toti. Cum explici tu aici, inseamna ca un kakat cu mot bine stivuit este o capodopera. Este evident, acest film face parte din categoria celor tampite. SF-ul are o limita ca si filmele despre legendele Olimpului. N-o sa spui ca un film cu varcolaci, fantome, zombi, vampiri , etc. sunt niste filme fericite, cum nici astea despre extraterestri, roboti, masini ce se transforma, sa fim seriosi ,sunt filme idioate ca si cel prezentat aici.
daniel_timariu pe 08 August 2014 20:48
Un film de aventuri Space Opera ce merită văzut
Așa cum spunea un comentator anterior, în sfârșit un nou film Space Opera și încă unul memorabil nu de duzină. Aș îndrăzni să-l pun în listă cu mai celebrele Star Wars, John Carter, Starship Troopers sau cu atât de regretatul Firefly cu superba Serenity (egalată doar de Falconul lui Han Solo). Sigur sunt multe alte filme bune Space Opera, dar cred că Gardienii pot sta în top cinci fără probleme.

Începutul e unul clasic pentru un film de aventuri, diverși indivizi, evident certați cu legea, ajung să închege o echipă redutabilă sub comanda mai mult sau mai puțin evidentă a lui Peter Quill, un om răpit de pe Terra chiar în ziua decesului mamei sale. Momentul nu e lipsit de importanță și trebuie căscate bine urechile. Pe patul de moarte mama îi spune că tatăl lui este un înger alb spre evidenta nemulțumire a celor din jur. Filmul nu ne… citeşte

7 10
TonyGheata pe 9 august 2014 12:10
Bine zis! Mie mi-ar fi placut daca se insista mai mult pe nava lui Peter Quill sau in general pe nave. Poate nu am fost eu atent, dar avea vre-un nume? Ii zicea cumva? De obicei aventurierii sunt tare legati de vaporul, calul, nava sau cu ce se deplaseaza. O alta observatie a mea e legata de Gamora asta colorata. In avatar albastra aici verde, nu are sex appeal mai deloc! Ce naiba sa-ti placa la o soparla miniona colorata in verde. Ah lumea si romantismul post-uman! :)
daniel_timariu pe 12 august 2014 10:57
Milano :)
eko pe 13 August 2014 21:42
I Am Groot!
Tocmai ce am venit de la Imax si pot spune ca filmul mi-a intrecut asteptarile , are absolut de toate : actiune , drama , umor , actori de nota 10 , un scenariu bun , efecte speciale incredibile si ii mai avem pe Rocket si Groot care fac tot filmul. Cand am auzit prima oara ca James Gunn va fi regizor am spus ca este cea mai proasta alegere acesta neavand nici un film cu efecte speciale la bord , dar m-am inselat. Filmul este mult peste Captain America , Thor , The Avengers , chiar si Iron Man . Abia astept sa vad continuarea , ii ofer nota 10+ din toata inima , foarte spectaculos , bravo.
6 8
Infinity pe 18 August 2014 01:20
Guardians of the Galaxy (2014)
Anul acesta, cei de la MARVEL au fost generosi si ne-au rasfatat cu 4 filme superbe, ultimul fiind Gardienii Galaxiei. Filmul mi-a intrecut toate asteptarile si m-a distrat la maxim. Am ras cu lacrimi la fazele si replicile pline de umor si mi-am incantat ochii cu efecte speciale colorate si spectaculoase. Actiunea da tonul acestui film, iar distributia preia stafeta. Superb! Mergeti sa-l vedeti doar in IMAX 3D. Multumim celor de la MARVEL.
6 10
Cravan pe 09 Iulie 2013 14:55
La prima vedere filmul pare ca va fi destul de interesant mai ales ca se bazeaza pe celebrele benzi desenate publicate de Marvel Comics,sa speram ca cei de la Disney vor face un film care nu ne va dezamagi si se va ridica la nivelul celorlalte filme cu supereroi din ultima vreme.
6 13
mistgun pe 6 ianuarie 2014 20:23
Sa speram.
sill49 pe 25 iulie 2014 17:45
N-ai mai vazut filme facute de Disney care sa nu fie facute pentru copii? Grav.
codrin_bouaru pe 16 August 2014 16:18
A fost un film pur si simplu grozav, a evitat aproape perfect orice cliseu banal filmelor cu supereroi azi si a combinat o actiune buna cu replici inteligente si umor bine incadrat in secvente. Producatorii filmului au facut o treaba chiar foarte buna aici. Eu sincer am vazut o mare parte din filmele de la Marvel (the avengers, iron man , hulk, captain america etc.) si pot incadra The Guardians of the Galaxy usor in top 3 daca nu chiar pe primul loc. Filmul a fost unul dintre cele mai complete vazute vreodata.
5 5
nyuszi pe 16 Noiembrie 2014 18:55
A fost okay, dar nici pe departe asa de grozav cum s-a povestit ca ar fi. Personaje de duzina, poveste de duzina, dar suficient de simpatic incat sa nu-mi displaca. Ratonul Rocket am crezut ca va fi mult mai enervant decat a fost, asa ca puncte in plus pentru faptul ca nu mi-a venit sa-l strang de gat. Cam atat...
5 6
Mihay2009 pe 19 Februarie 2014 18:22
Pare un film bun
Vom vedea la lansare calitatea acestuia

5 9
teodorescu_miky pe 12 august 2014 21:46
Desi am intrat putine sperante, filmul mi-a placut foarte mult, cert este printre cele mai bune SF-uri vazute in acest an. Personajul Peter Quil rivalizeaza la popularitate cu Han Solo , iar cei doi camarazi Rocket si Groot sunt niste personaje exceptional realizate si care atrag simpatia spectatorului. Scenariul e f bine conceput, iar realizarea tehnica este de exceptie. merita cu brio 10.
kapecoo pe 08 Decembrie 2014 08:01
Cred ca cel mai greu rol, in filmul asta, l-a avut Vin Diesel :)
2 2
catze999 pe 26 Ianuarie 2019 22:46
Genul asta de filme cretine a acaparat toata industria cinematografica...tre sa fii prajit rau sa te uiti la asa ceva
1 0
Steff1234 pe 05 August 2014 13:24
IMDB spune ca are premiera pe 1 august in Romania , dar dupa o saptamana el nu apare pe nici un program de cinema si nici pe vreun program in saptamana 03-09 ?
Am I missing something?

1 1
eedy pe 6 august 2014 21:18
S-a amanat pentru 8 august...
XShadowX pe 25 Ianuarie 2015 17:48
OSCAR MOVIE !!!
Un film exceptional ! poate cel mai bun al anului 2014 ! Este o lume deosebita , diferita creata in acest film si eroii / eroii negativi se schimba intre ei ;) ! un MUST SEE clar !
1 2
SYNDJ pe 23 Decembrie 2014 02:03
Slăbuţ...
Drăguţel dar nu prea m-a impresionat. Mă aşteptam la mai multă aventură terestră şi la mai puţine zboruri şi explozii galactice. Efectele trebuie sa recunosc că în marea lor măsură sunt reuşite, doar vorbim despre Marvel aici...

Subiectul este unul slab. Practic acest film este ca un episod pilot, sfârşitul filmului este de abia începutul aventurii Gardienilor. Nici prestaţia actorilor nu m-a dat pe spate - mediocru au jucat. Cu indulgenţă un 6.

PS. dat fiind faptul că e un film Marvel aşa se explică şi calificativul extrem de mare de pe Cinemagia sau IMDb.

1 2
cosmin742000 pe 02 Ianuarie 2017 15:31
Asa ceva se poate numi film ?????????????????????????????????
1 3
mari56x pe 23 Februarie 2015 11:37
Bunicel si nu prea
Cand am vazut Vin Diesel am zis ca nu trebuie ratat, dar dupa aia m-am lamurit. Nu e o pierdere totala de timp insa e departe de a-si merita rating-ul.
1 3
Magaru_Vesel pe 30 August 2014 01:18
Star Wars reloaded
Senzatia mea a fost ca am revazut primul episod din trilogia Starwars "A New Hope" si ca sa va conving de asemanari, as aseza personajele in ordine : Quill ( Luke Skywalker) ; Gamora (princess Leia) ; Rocket (Han Solo) ; Groot (Cheewbacca) Drax ( Lando Carlissian) ; Ronan ( Darth Vader) ; Thanos ( the Emperor). Filmul a fost genial gandit; un singur sarut intre Quill si Gamora ar fi stricat totul; dar fara indoiala Rocket a fost jolly jockerul filmului.
Mi-a ramas celebra scena din film cand Rocket se imbata si isi aduce aminte de toate jignirile si ofensele ce i le-au adus Quill, Drax si Gamora , ratonul luand decizia sa-i omoare pe toti pentru a spala rushinea. :))

1 3
BaetuAndrei pe 10 August 2014 08:38
"i am Groot" :)))
.

1 3
Mrs.M pe 14 august 2014 20:46
"We are Groot "
SAndrei2000 pe 30 Septembrie 2014 15:10
FANTASTIC.
Este un fim cu totul diferit fata de alte productii MARVEL!
Chair daca am pierdut cam 10 minute,aflasem oricum din trailer cum incepe totul,iar personajele diferite si la caracter,dar si la aspect ne duce cu gandul la The Avengers,dar ceva cu totul nou fiindca nu ne-am mai intalnit cu aceste personaje decat in benzile desenate.
Cei din Universul MARVEL au mizat foarte mult pe acest film si au reusit sa faca ceva cu totul deosebit;chiar daca in primavara scosesera Capitan America 2,ei intotdeauna vor face incasari imense.
Colaoana sonora a filmului este bine aleasa,facand trecerea si catre lumea adevarata,nu numai SF.Felicitari celor care au lucrat la strucuturarea lui Groot si al lui Rooket,pentru ca ei aduc comedia in acest film...iar vocile sunt foarte bine alese,chiar daca Vin Diesel spune doar:"I AM GROOT"...o spune in atat de multe ipostaze incata reuseste sa… citeşte

1 4
alextarau pe 11 August 2014 11:35
Gardienii Galaxiei vs. The Avengers
Pe parcursul ultimilor ani, am avut parte de multe filme cu super eroi de la Marvel: Wolverine Spiderman, Hulk, Ironman, Captain America, Thor. În 2012 am avut plăcerea, în sfârşit, de a vedea, pe marile ecrane, una dintre cele mai cunoscute echipe de super eroi din universul Marvel (pe lângă X-men), The Avengers, care ne-a lăsat cu gura căscată.

Anul acesta, a apărut Guardians of the Galaxy, o altă formație foarte cunoscută în lumea benzilor desenate, dar destul de enigmatică şi neexplorată pe ecran(daca nu pui în considerare referinţele şi apariţiile din desenele animate).

După părerea mea, acest film cu care Marvel a dat lovitura este mai bun decat The Avengers, având toate caracteristicile necesare și fiind mult mai intens. Mai puține dialoguri, mai multă acțiune și mai mult umor de calitate. Pe lângă efectele vizuale… citeşte

1 4
Whi7eangel pe 15 august 2014 00:38
alt regizor in devenire.....talentati unii rau de tot :))
dranca_gaby pe 05 August 2014 17:47
10
Scrieti tot ce vreti..sa nu aiba legatura cu filmul..cat mai multi.. fara numar :)))
1 10
Whi7eangel pe 6 august 2014 12:00
imi pare rau " cunoscatorule de film" ca ti-a inselat asteptarile.......il asteptai de 8....dar este de 7.....pffff.....in Romania a devenit sport national....datul cu parerea si criticatul....nu stiu poate unii se considera mai " interesanti" asa.....propun in numele vostru ca de acum Banciu sa acorde premiile oscar in numele vostru :))))
dranca_gaby pe 8 august 2014 10:58
um vai...ce ti-a spuso whi7angel. daca eram in locul tau, ai ziceam vreo doua :)))
user-64d92a5f707d1 pe 14 August 2023 10:42
Un film cu un scenariu destul de ciudat dar efectuat magistral cu niste personaje si actori perfecti nota mea e 8.5
0 0
user-64d8c17d47788 pe 13 August 2023 14:54
Un film foarte bun nota 10/10
Acest film este recomandat persoanelor culte.

0 0
bloodthirst pe 05 Decembrie 2022 13:31
L-au platit pe Vin Diesel sa rosteasca de cateva ori aceeasi propozitie. Cate greseli in scenariu! Ce tragedie de film... Ar trebui interzis celor peste 18 ani.
0 0
user-5f00dffd1c467 pe 04 Iulie 2020 23:11
Am văzut ultimul sfert din film,n-am înțeles aproape nimic nici după ce am citit jumatate din recenzii.Recunosc,nu știu benzile desenate,nici alte episoade din Marbel.
Totuși,pe un ecran TV obișnuit,acasă,filmul pare un prost joc pe calculator.Timp pierdut,cum au spus și alții.Sunt prea evidente efectele pe PC.
Rămân fidel serialului Star Treck,seriei Stars War și filmelor inspirate de cărțile unor Isac Asimov,Ray Bradbury sau Arthur C. Clarke.
Nota mea este 6.

0 0
user-5e209011ecbf6 pe 29 Mai 2020 22:03
Foarte bine facut nota 10
????????????????????????

0 0
blackmore pe 17 Februarie 2020 01:10
penibil.....................................................................................
0 0
carmen_angelus_romila pe 18 Decembrie 2019 10:46
Iubitorilor si consumatorilor feroce al realizarilor "Marvel", au parte de un nou concept, o noua provocare plina de suspans, ritm si andrenalina, de o interpretare eceptionala, si in final, de o poveste sf. debordanta.
0 0
user-5a1afdcbc1b83 pe 06 Mai 2019 09:11
Super unul din preferatele mele are multe efeste vizuare ,actiune si umor foarte bun nota 10+
0 0
Almashy pe 25 Ianuarie 2019 21:19
Dacă filmul ăsta are notă aşa de mare, înseamnă că omenirea se îndreaptă într-o direcţie greşită şi industria de film americană speculează asta. În comparaţie, filmele lui Lucas mi se par capodopere
0 0
user-59cfc5e0991ba pe 25 Ianuarie 2019 19:48
Maxim am zis !!!! I'am Groot.....
Ca mereu, nu este pentru oricine.

0 0
Almashy pe 25 ianuarie 2019 21:14
Evident că nu-i pentru oricine! Probabil trebuie să fumezi ceva înainte de vizionare.
6Patronul9 pe 02 Martie 2018 21:35
I am Groot
Un film nemaipomenit care m-a vrajit de-a binelea cu personajele sale caraghioase in cel mai simpatic mod posibil,cu efectele vizuale extraordinare si coloana sonora de calitate.In ochii mei acesta si cu vol. 2 sunt un singur film,si este cel mai bun si plin de farmec film scos de Marvel Studios.Il recomand din suflet tuturor celor care nu au auzit inca de Groot,Star-Lord sau Drax distrugatorul.De vazut si revazut !
0 1
Almashy pe 25 ianuarie 2019 21:11
Cine-l recomandă? Guţă? Da, ce-i drept, Guţă ar putea fi unul din fanii acestui film.
andrei_oarga pe 27 Februarie 2018 23:56
Printre cele mai bune si remarcabile filme din seria Marvel,povestea e foarte bine scrisă si aduce cu un Star Trek pe comedie,umorul si drama se completează foarte bine fără a se face exces,actorii sunt bine aleși in rolurile lor iar efectele au fost excelente,merita vazut cu siguranța!
0 1
Gabriel368 pe 26 Iulie 2017 03:15
Guardians of the Galaxy
Un film Marvel foarte interesant , povestea despre eroii spatiali este foarte captivanta , super film ! ;)
0 1
catalin1107 pe 06 Mai 2017 23:21
Este un film foarte reusit care merita vazut !!!!!
0 1
cosmin74200O pe 19 Aprilie 2017 21:23
secret
Ma numesc Cosmin din Focsani ...in secret imi place sa fiu scuipat de mama ..shhhht
0 1
mihai_chindris pe 11 Februarie 2017 23:16
FB
Un film foarte bun, care mi-a captat atentia inca de la inceput prin actiune, poveste si personaje. Merita vazut. Astept si vol. 2 care apare anul acesta! :D
0 1
stillbear pe 18 Mai 2015 00:23
Este un film spectaculos din punct de vedere al efectelor speciale si al actiunii insa povestea este cam slabuta si cred ca acest lucru scade din calitatea maxima a filmului.Oricum,este un film destul de reusit si sper ca urmatorul sa fie mult mai bun....
0 1
robertsandu pe 29 Decembrie 2014 09:17
Slab
Pe mine încep să mă plictisească filmele astea colorate de la Marvel, cu povești despre sfârșitul galaxiei și CGI cât cuprinde (nu greșesc când zic că 90% din film a făcut pe calculator). Ce rost mai au regizorii, actorii, directorul de cinematografie într-un film de tipul ăsta? Pentru copii merge, însă pentru publicul matur există filme mai bune ce așteaptă să fie văzute.
0 1
diz3lgirl pe 28 Decembrie 2014 18:45
ok...
dupa ce am vazut trailerul am crezut ca va fi o prostie fara limite, dar pana la urma s-a dovedit a fi un film bunicel
0 1
Octaz pe 25 Decembrie 2014 17:52
Un film dragut si interesant, mai mult o Aventura SF combinata cu scene de comedie bine venite sa'ti mai starneasca interesul. Am auzit destul de multe despre el si chiar am fost surprins sa vad ca e facut de MARVEL! Dar poate ca tocmai aceasta combinatie de "gardieni" formata dintr un om, o "SheHulk", un raton, un misterios dar totodata carismatic personaj pe nume Groot, si bineinteles marele wrestler Batista, a dus filmul pe culmile succesului. Acestia chiar au reusit sa formeze o echipa pe cat de amuzanta, pe atat de utila. Sa nu il uitam pe Vin Diesel care peronal cred ca a adus un mare plus chiar daca a rostit cateva cuvinte tot filmul
0 1
ornitoring pe 11 Noiembrie 2014 18:31
aproape walt disney
un film mai mult desene animate si multa caterinca ..buget colosal ptr un film da nimic , filmul a fost bu nper total, oricum e un film mai mult da copii zic eu, asa cum ne-a obisnuit cei de la marvel :D =)))))))))))
0 1
delfitexas pe 04 Noiembrie 2014 12:35
Un film reusit!
S-a mers pe acelasi stil ca la iron Man, actiune, unor, simplist si foarte bine realizat, imagine buna, costume super, decoruri....aceste detalii ce au acoperit proasta interpretare a actorilor.
Este un film bun, un film nu doar pentru fanii genului si al odraslelor noastre!

0 1
xerses pe 02 Noiembrie 2014 22:39
Spectaculos, dinamic si cu personaje bine conturate...filmul a creat placerea necesara pentru petrecerea unei duminici placute.
0 1
Go1 2

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells