Greenberg

(2010)

Greenberg

Poster Greenberg Poster Greenberg

Sinopsis Greenberg

Greenberg

Al șaselea lungmetraj din cariera de regizor a lui Noah Baumbach, Greenberg ni-l prezintă pe Roger Greenberg, un newyorkez care se mută la Los Angeles pentru a-și limpezi mințile decis să pună ordine în propria viață. Și pentru că, fără ocupație fiind, petrece mult timp având grijă de casa fratelui lui, Peter o întâlnește pe asistenta celui dintâi și se îndrăgostește lulea.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Produs de

Scott Rudin Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Focus Features

Țara

SUA

Site oficial

Greenberg

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ammelie pe 16 August 2010 12:57
Greenberg
Exista actorii care isi leaga numele de genul comedie, si apoi doar asta se asteapta de la ei. Asa a patit si Jim Carey, asa pateste, vad, si Ben Stiller. Cine va porni filmul asteptandu-se la asta, va fi sigur dezamagit. Pentru ca filmul e o drama-indie, nu evidenta, nu sfasietoare, dar adanca si repetitiva. Cu un joc chiar fain al lui Ben Stiller, cu o Greta Gerwig perfecta in stangaciile ei, cu o coloana sonora frumoasa si replici puternice ca 'Hurt people hurt people', filmul e unul bun. Sau cel putin bine pregatit si cu personaje lucrate in amanunt.
N-as putea spune ce nu mi-a placut la el. Poate ritmul (desi potrivit pentru acest gen de drama); poate chiar incapacitatea personajelor de a iesi dintr-un cerc vicios (desi, that was the point). Nu stiu, poate ca nu mi-am simtit pe niciunul suficient de aproape. Dar, per total, un film bun. 6/10
(L-am asemanat oarecum cu Numb)

4 0
G2015131 pe 28 martie 2012 00:59
Zgarcita Ammelie, merita mai mult, felul in care l-ai descris si nota pe care i-ai dat-o schiteaza ambiguitate. Poate vrei sa-l revezi, clar ti-ai schimba parerea, in privinta notei ma refer.
Ammelie pe 2 aprilie 2012 10:49
Cam sunt zgarcita cu notele filmelor, am observat si eu! :) I-am dat doar 6 pt ca, desi mi-a placut, mi s-a parut ca nu si-a atins potentialul.
mitologicul pe 02 Iulie 2010 10:03
Nu va asteptati la...e altceva.
http://subiectiva.blogspot.com/
Un altfel de Ben Stiller si o revelatie (pentru mine):Greta Gerwig. Nici pe departe comedie, este un film despre o iubire mai deosebita.
Merita, mie mi-a placut.

3 2
Vegas pe 01 Iulie 2010 22:34
Plictisitoooooooooooor
Chiar nu ma asteptam la asa ceva.Am vazut Ben Stiller am crezut ca o comedie tipica...Ee uite ca nu e,e...nimic.N-are nici o faza interesanta.E ca si cum ai vedea iarba cum creste sau vopseaua cum se usuca.Brutal de banal.
3 6
david18cri pe 8 august 2010 17:08
Daaaa...si eu m-am plictisit...am asteptat macar un zambet sa scot dar ...nu.Ben rataceste tot filmul ,asa e si caracterul lui.Vizionare placuta!
elmedico pe 15 Iulie 2010 19:02
Un film plictisitor, cu o actiune putin conturata. Nu prea merita sa ti pierzi timpul cu acest film.
2 4
G2015131 pe 28 Martie 2012 00:55
Un film prea putin inteles
Cand l-am vazut prima data, la lansare, am spus ca acesta este cel mai bun film despre oamenii fara scrupule, insa intamplator am dat peste el zilele trecute si l-am mai vazut o data, stiam deja ca are atata umor, mai ales negru cat sa ma satisfaca pt inca o vreme buna, dar stii ce? De data asta am vazut un film, cu mult umor negru intr-adevar, dar nu despre un egoist fara scrupule ci despre un om trecut prin viata la fel ca si restul din jurul lui, indiferent cu toti, la fel ca si cei din jurul lui si atat. Exista 2 feluri de oameni spunea Nietzsche, unii sunt puternici altii sunt slabi, desigur cel slab roieste in jurul celui puternic cautand tot timpul sa-l satisfaca, pt simplul fapt ca asa se simte bine, sa slujeasca pe cineva. Despre asta este filmul acesta, Greeberg nu forteaza pe nimeni sa fie langa el, ba dimpotriva, dar tocmai aceasta caracateristica a lui este un magnet pt cei… citeşte
1 0
ronjavershunter pe 31 Octombrie 2010 12:38
nu trebuie sa fie neaparat ce se vede
superb film bs joaca minunat altceva decat pana acum
1 1
sebybog pe 04 Iulie 2010 16:43
surpriza
Vazandu-l pe Ben Stiller pe generic, m-am așteptat la o comedie tipică pentru el, gen Tropic thunder. Dar surpriză! Un film, nici comedie, nici dramă, dar care mi-a plăcut. Stiller arată că poate și altceva, mai de calitate.... Și partenera sa a fost excelentă... Un film care merită văzut...
1 3
not.Who.you.think pe 03 Iulie 2010 02:56
Unul dintre putinele filme cu Ben Stiller care mi-au placut. Scenariul este interesant, usor si realist. Putin comic si usor dramatic, bine realizat si cu o coloana sonora foarte buna, un film bun.
1 3
White.Lily pe 26 Iulie 2010 20:26
Un film fara sare si piper.... un film care sincera sa fiu nu mi-am dat seama ce se vrea a fii si ce vrea de la public.
Nu spune absolut nimic!

1 5
andystarx pe 08 Ianuarie 2018 14:28
Nota 4/10
Cu parere de rau dar nu stiu ce a vrut sa transmita acest film al lui Stiller ! Este unul din cele mai slabe filme vazute cu el,si am vazut destule,o plictiseala totala,pacat !
0 0
GeorgeFriends pe 14 Mai 2011 15:20
mai trebuie
un film care nu a iesit in evidenta cu nimic dar care e potrivit atunci cand treci prin o perioada mai putin buna
0 0
ionutt- pe 19 Iulie 2010 23:47
filmul intr`un fel n`ar fi rau.. dar parca prea lent si pe alocuri plictisitor ,oricum Ben Stiller chiar daca total diferit fata de ce ne obisnuise isi joaca bine rolu`, dau un 6 asa mai mult pentru Stiller
0 0
XShadowX pe 10 Martie 2015 12:45
Cam slabut acest film cu un surprinzator de ciudat Ben Stiller intr-un rol si mai ciudat ,...
0 2
tony_mondyalu pe 03 Aprilie 2012 21:01
slabut tare acest film, in nici un caz nu poate fi inclus in categoria ''comedie'' si cu un final brusc.....
0 2
SUGUK pe 05 Ianuarie 2010 03:11
Pare interesan filmuletzul...nu cred ca o sa fie cine stie ce...dar merge....noroc de Ben Stiller.
0 6

Spune-ţi părerea despre Greenberg

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells