Good Time

(2017)

Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

Poster Good Time Postere Good Time

Sinopsis Good Time

Good Time

După ce un jaf ratat la o bancă îl trimite în închisoare pe fratele său mai mic, Constantine Nikas (Robert Pattinson) pornește într-o stranie odisee în lumea interlopă a orașului, în încercarea tot mai disperată și periculoasă de a-și elibera fratele. Pe parcursul unei nopți pline de adrenalină, Constantine este prins în marasmul unei descinderi într-o realitate violentă și haotică, străduindu-se din răsputeri să-și salveze fratele și pe sine însuși, știind că viețile lor atârnă de un fir.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Elara Pictures

Distribuitorul international

Memento Films

Distribuit in Romania de

Voodoo Films

Țara

SUA

Părerea criticului

Gloria pe 08 Septembrie 2017 14:20
Probabil rolul vieţii pentru Robert Pattinson
Thrillerul Good Time: Pe bune, o să-ţi placă, concurent anul acesta în competiţia pentru Palme d'Or, ni-l aduce pe marile ecrane pe Robert Pattinson, într-o postură în care nu l-am mai văzut - de mic infractor cu ale cărui motive empatizăm. Impresionează interpretarea lui Pattinson, aflat într-un roller coaster de trăiri, evenimente şi twisturi, pe parcursul a câtorva zeci de ore clocotitoare.

Titlul în română al filmului nu exagerează cu nimic, filmul cu adevărat are potenţial să placă cinefililor, mai ales celor ce au iubit filme precum Mean Streets (1973) ori Dog Day Afternoon (1975). De altfel, thrillerul a fost ovaţionat, în mai, la Cannes Film Festival.

Până vom vedea pe marile noastre ecrane The Lost City of Z şi pentru că trebuie să ignorăm rolul rizibil de Lawrence al Arabiei pe care Pattinson l-a făcut în Queen of the… citeşte

0 4
nathalie_dinu pe 5 februarie 2018 17:35
''Probabil rolul vietii pentru Robert Pattinson''...Actorul are 31 de ani, cred ca mai are timp...Poate ai dorit sa spui rolul vietii de pana acum...pentru ca R.Pattinson este un actor foarte bun, iar cei care l-au vazut si in alte filme, nu doar in Twilight, stiu asta.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
vladalmond pe 15 Octombrie 2017 01:32
Un film clasic în devenire
Cu un iz de Taxi Driver și un pic mai recentul Nightcrawler, filmul Good Time îl are drept protagonist pe Robert Pattinson într-un rol excelent, probabil cel mai bun al său de până acum. Acesta dovedește că este un actor mult mai bun decât crede multă lume și că nu merită să rămână în conștiința publicului drept vampirul din Twilight și atât.

Pe lângă personajul lui Pattinson, filmul iese în evidență prin coloana sonoră plină de sunete de sintetizator, care dă un iz specific anilor 80, prin cinematografia superbă, plină de culori și lumini fosforescente, prin ritmul alert și prin izul de reality television (majoritatea filmului se petrece într-o singură seară, cu o acțiune fără întreruperi, fără salturi temporale, ceea ce îl face să fie foarte realist, brut și uneori chiar claustrofob, din cauza abundenței cadrelor intime, în… citeşte

3 1
woodstar pe 15 Septembrie 2017 14:07
Robert Pattinson straluceste intr-o odisee contra-timp
-----------------------------------------------------------------------------
3 2
xerses pe 08 Noiembrie 2017 17:49
Foarte credibile interpretarile; pe mine m-a bucurat sa vad ca sunt si psihiatrii foarte buni care reusesc sa inteleaga cu adevarat nevoile pacientilor lor!Fiecare este la locul potrivit!
2 1
bloodthirst pe 09 Septembrie 2017 21:40
America de astazi, viata de zi cu zi, realitatea.... Un film ce nu e pe gustul iubitorilor de efecte speciale si totusi un film ce nu trebuie ratat! Merita sa-l vezi ca sa intelegi ca pentru alte persoane viata e mai grea si mai complicata decat o pot vedea unii. Bucura-te de ceea ce ai, altii o duc mult mai greu. Doar 3 persoane in sala de cinema dar sunt sigur ca nici una nu a regretat!
2 1
sabinalin pe 19 Mai 2020 16:22
Suntem in a doua jumatate a lunii mai intr-o perioada in care editia din 2020 a festivalului de film de la Cannes ar fi trebuit sa se afle in plina desfasurare. Din pacate, asa cum bine stim, anul acesta lumea s-a cam oprit in loc din cauza pardalnicului de covid asa incat nici festivalul de pe Croazeta n-a scapat de anulare, astfel ca singurul lucru pe care il pot face cinefilii inraiti e sa se delecteze cu succesele canneze ale editiilor precedente. Un astfel de film e si acesta, precedentul succes al fratilor Safdie, cei care dau senzatia ca isi doresc sa calce apasat pe urmele altor frati deocamdata mult mai celebri decat ei, anume fratii Coen. Filme care sa aiba ca subiecte jafurile mai mici sau mai mari si consumul sau traficul de droguri s-au facut si se vor mai face insa "Good time" impresioneaza in destule momente prin prospetime si prin inventivitate ceea ce nu-i putin lucru in… citeşte
0 1
stricted pe 20 Martie 2018 20:19
Good Time este un film care nu poate sta locului nicio clipă, și spun asta în cel mai pozitiv mod posibil.
0 1
margochirila24_69 pe 19 Martie 2018 14:43
Foarte bun Robert Pattinson in acest film!!! Time Out New York scrie: „Robert Pattinson incendiază ecranul în acest thriller alert și feroce al celor doi regizori din New York, frații Safdie”. În tradiția thrillerelor urbane de Sidney Lumet, Martin Scorsese,sau William Friedkin, filmul creează o tapiserie autentică de chipuri, locuri și stări de spirit memorabile într-o poveste universală despre fraternitate.”
0 1
ionion1992 pe 14 Martie 2018 16:47
Nota 7!
Un film destul de bun ,mai ales primele 30 de minute ,apoi nu mi sa mai parut la fel de stralucit ,oricum nu este nici un film prost dar nici bun ,undeva intre .Bunicel! io zic ca merge vazut o singura data
0 3
andystarx pe 14 Martie 2018 22:43
Nota 7/10
Unul din cele mai bune roluri ale lui Pattison,poate merita o nominalizare la oscar,te tine conectat pe tot parcursul filmului,coloana sonora buna,merita o vizionare,dar datorita finalului nu ii pot acorda mai mult de un 7 !
0 4

Spune-ţi părerea despre Good Time

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Good Time
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells