Gli occhi dell'amore

(2005)

Ochii iubirii

Poster Gli occhi dell'amore Poster Gli occhi dell'amore

Sinopsis Gli occhi dell'amore

Cum reuseste sa supravietuiasca si sa se razbune o tanara femeie pe care o da afara din casa, fara un chior, un sot batran, miliardar si lipsit de scrupule?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 24 Februarie 2013 20:41
Filmul este o comedie romantică reuşită, în care Micaela Ramazzotti este simpatică, iar Renzo Rinaldi (Jones) este amuzant...
0 0
margott pe 13 Octombrie 2012 17:49
Spoilere
Comedioara asta e chiar simpatica, desi are un rating umilitor. A fost difuzat in ultimii ani de mai multe ori de posturile de tv romanesti, iar piesa de rezistenta e o incurcatura nostima in care se afla Miki si seful ei, Arturo. Miki e prinsa de Elena, fosta sotie a lui Arturo, furand din camera ei de hotel, si in loc s-o dea pe mana politiei, ii cere sa se angajeze la Arturo ca servitoare pentru a-i ajuta scopurilor ei. Initial totul pare sa mearga bine, insa cum socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ, Miki e concediata, fiind nevoita sa se reangajeze la Arturo, de data aceasta deghizandu-se in baiat. Bineinteles ca cei doi incep sa se simta atrasi unul de altul, Arturo temandu-se ca ar putea fi homosexual, crezand in continuare ca Miki e baiat, insa pana la final se dezleaga toate itele, si fiecare primeste ceea ce merita.
P.S. Sinopsisul e eronat.

0 0

Spune-ţi părerea despre Gli occhi dell'amore

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells