Galveston

(2018)

Galveston

Poster Galveston Postere Galveston

Sinopsis Galveston

Mai mult
Galveston

Roy Cady, un asasin plătit extrem de periculos din New Orleans, este diagnosticat cu cancer la plămâni. Însă înainte ca boala să îi pună capăt zilelor, Roy are de rezolvat chestiuni mult mai urgente dat fiind că șeful lui mafiot e hotărât să îl înlăture atât din afaceri, cât și de pe această lume folosindu-se de o înscenare josnică. Încercând să întoarcă situația în favoarea lui, tânărul mercenar hotărăște să fugă împreună cu Raquel „Rocky” Arceneaux, o tânără…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Galvestonas

Produs de

Jean Doumanian Productions

Distribuitorul international

RLJE Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
danzandt_gmail_com pe 28 Decembrie 2020 19:10
Viața pegrei americane decurge în aceleași tipare: furt, viol, droguri, închisoare, violență, crimă... Câteodatâ însă, personaje ce populează această mare și sinistră scenă, sunt capabile de sentimente și fapte altruiste, chiar dacă nu se mai pot desprinde de mediu. Acest film trist, ne învață să găsim speranță, chiar și acolo unde totul pare pe veci pierdut. Mișcător...
0 0
_xXx_ pe 27 Ianuarie 2019 00:05
Filmul nu este plictisitor deloc! Mie mi-a plăcut! Filmat foarte bine, actorii și-au făcut treaba... Filmul transmite emoție! Recomand!
0 0
Stilatil pe 13 Decembrie 2018 07:37
Am urmărit filmul până la minutul :33. Slăbuț rău, m-am plictisit și l-am închis.
Păcat, începutul filmului era foarte bun, iar actrița blondă mi-a plăcut, joacă foarte bine și pare un personaj interesant, dar după cum am zis, filmul devine plictisitor.

0 0
stricted pe 28 Octombrie 2018 03:50
O viziune incandescentă a sufletelor pierdute și a răscumpărării, Galveston este o elegie a celor distruși și a celor damnați.
0 0

Spune-ţi părerea despre Galveston

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells