Păreri Funny Games

nary pe 11 Iulie 2008 15:02
o tampenie de film
2 1
Ligia pe 16 Aprilie 2009 14:56
Mie mi s-a parut inteligent filmul, replicile mi-au placut la nebunie! Totusi daca vrei sa-l iei ca pe un film horror, intr-adevar este slab!
1 0
alin pe 10 Septembrie 2008 06:06
cel mai prost film care l'am vazut vreodata...nu stiu cum ar putea avea succes, o irosire de timp si bani pt a vedea filmul dar si din partea celor care l'au facut...aceleasi doua chestii, pacat de Naomi Watts ca joaca intr'o asa mare catastrofa. NU recomand filmul, o sa va para rau ca ati pierdut 2h degeaba.None Star !
1 1
shadowofnight pe 26 iunie 2009 17:59
nici chiar asa acuma...
victor_stefan37 pe 24 Ianuarie 2010 14:58
misto film..
am vzt filmul asta cand eram intro tabara cu colegii mei..:)) a fst misto ca am stas sa ne uitam la el pana la 6 noaptea
andreea1407 pe 17 Ianuarie 2010 00:55
Ar fi fost mai logic daca criminalul nu ar fi derulat scena cand Anna l-a impuscat pe Tobby sau cum il chema 8-| daca nu ar fi fost faza aia ar fi fost mai normal filmul...nu stiu ..oricum nu-l recomand .
Severus pe 10 Ianuarie 2010 17:34
Un film psihologic .
Un film pe care il recomand celor care le place stilul lui Haneke.

rokz pe 07 Noiembrie 2009 12:07
:)):)) nu e horror! :X poate thriller sau drama....ma ajteptam sa fie cv d el..
Camelein696 pe 21 Octombrie 2009 19:08
Slab dar necesar
Nu cred ca este genul acela de film despre care sa spui cu hotarare ca regretzi sa-l fi vazut shi ca tzi-ai irosit 1 h jum din viatza! Dar cred ca este genul de film care trebuie vazut MACAR pentru a-l adauga in palmaresul fiecaruia de cinefil! Atat
Kiku.Lala pe 01 Septembrie 2009 06:10
Nu a fost cine stie ce filmul. Ma asteptam la mai mult.
marius_000 pe 01 August 2009 08:10
chiar nu imi dau seama de ce Michael Haneke s-a copiat pe el insusi. A facut acest remake dupa propriul film Funny Games din `97. Si este copiat cadru cu cadru !!!!
claudiu-daniel-lugoj pe 20 Mai 2009 17:11
claudiu-daniel lugoj
mi sa parut interesant filmul,ciudata maniera aceasta de a te face prieten cu o familie vecina,adica sa ceri niste oua si de aici vine toate nenorocirile.Finalul e mai mult drama.Acesta nici nu poate fi vorba a fi un film horror dar thriller cu siguranta este.
julie9 pe 1 ianuarie 2010 17:15
este cel mai kkt film vazut vreodata