Frank

(2014)

Frank

Poster Frank Postere Frank

Sinopsis Frank

Frank

În pelicula Frank, un tânăr muzician ambițios, Jon (interpretat de Domhall Gleeson) își dă seama că ceea ce i se întâmplă este un pic cam greu de acceptat, atunci când se alătură grupului pop condus de misteriosul și excentricul Frank (Fassbender).

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

AKA

  • Frenk

Produs de

Runaway Fridge Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Magnolia Pictures

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wildinthecountry pe 10 Septembrie 2014 21:22
x
Nu credeam ca o sa vad un film mai ciudat decat Under The Skin in acest an dar miracolul s-a intamplat cu Frank, un film atat de ciudat incat nici nu stiu cum sa-l definesc si ce nota sa-i acord dar tocmai asta e farmecul sau.
Este vorba de o dramedie indie cu elemente muzicale , ce are toate sansele sa fie foarte apreciata de catre amatorii acestui gen si nu numai..
Michael Fassbender s-a intrecut pe sine in acest film si este incredibil ce poate sa faca jucandu-se cu personajul sau Frank, un lider excentric,Iimprevizibil , al unei formatii obscure si experimentale , ce poarta un cap fals de carton cu aparent aceeasi expresie de mirare intiparita.Este extrem de fascinant sa il vedem pe actor folosindu-se strict de carisma sa personala, de limbajul corporal si de vocea sexy pentru a-i da viata lui Frank ,cel mai ciudat personaj vazut de mine in ultimul timp...
Maggie… citeşte

3 2
bitter_moon pe 11 septembrie 2014 09:48
Filmul este remarcabil prin suita de personaje atipice pe care reuşeşte să le adune în poveste, cireaşa de pe tort fiind desigur personajul interpretat de Michael Fassbender, enigmaticul, fascinantul Frank. Poate că este un bolnav mental, dar muzica sa l-a îmbolnăvit. Ascuns sub masca pe care şi-a pus-o de bună voie pe chip, anulându-se aşadar ca fiinţă socială, ne invită să ne concentrăm atenţia asupra talentului său vocal, geniului său interpretativ. În definitiv, el reprezintă întruparea fiecărui artist ce revoluţionează un domeniu al artei, neînţeles de consumatorii lipsiţi de educaţie în acest sens, dar adulat în cercul lui restrâns. Nu întâmplător se face o paralelă între excentrica, impulsiva Clara şi Syd Barret. Cei care cunosc istoria formaţiei Pink Floyd şi muzica ei, vor înţelege că aceasta a fost o sursă de inspiraţie pentru cei care au creat filmul. „Shine on you crazy diamond./You were caught on the crossfire of childhood and stardom,/Blown on the steel breeze./Come on you target for faraway laughter, come on you stranger,/ You legend, you martyr, and shine!”Acest cântec este omagiul adus lui Syd Barret de către membrii rămaşi în formaţie, după ce au fost nevoiţi să se despartă de incontrolabilul artist. „I love you all” este omagiul sublim pe care Frank îl aduce Clarei, când conştientizează că locul lui este acolo, lângă ea şi în mijlocul trupei. Nu doar arta triumfă, ci şi iubirea...
wildinthecountry pe 11 septembrie 2014 09:56
Bijou You are the best
xerses pe 07 Octombrie 2014 20:22
Mi-a dat dureri de cap acest film; ce personaje disfunctionale!
2 1
rafaelionita8_gmail_com pe 23 Iunie 2015 22:21
Foarte frumos filmul
Un film la care am ras si am plans. Toata lumea trebuie sa stie de el
1 1
Rippa pe 09 Martie 2014 12:40
Michael Fassbender sper sa impresioneze si aici...cum a facut o si in celelalte proiecte ale sale...de abia astept sa l vad!
1 3

Spune-ţi părerea despre Frank

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Frank
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells