Fortitude

(2015) - Serial TV

Secretul din Fortitude

Poster Fortitude Postere Fortitude

Sinopsis Fortitude

Mai mult
Fortitude

Fortitude pare locul perfect, lipsit de orice infracțiune, doar că într-o seară cercetătorul britanic Charlie Stoddard (Christopher Eccleston) este găsit în propria casă cu trupul oribil mutilat. Este prima crimă din Fortitude, iar șeriful Dan Anderssen (Richard Dormer) va vedea curând că tragedia ar putea afecta localitatea în moduri mai complexe decât ar fi bănuit. Stanley Tucci, în rolul lui Eugene Morton, este un detectiv al poliției din Londra trimis să ajute cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Vezi pe Hbo Max
Stanley Tucci Stanley Tucci Morton Michael Gambon Michael Gambon Henry Tyson Christopher Eccleston Christopher Eccleston
Sofie Gråbøl Sofie Gråbøl Dennis Quaid Dennis Quaid  Michael Lennox (3 episodes, 2016) Sienna Guillory Sienna Guillory
Robert Sheehan Robert Sheehan (3 episodes, 2016) Emil Hostina Emil Hostina Michelle Fairley Michelle Fairley  Freya Lennox (3 episodes, 2016)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Sky Atlantic

Tip Ecran

normal

Site oficial

Fortitude

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
spartacus pe 30 Decembrie 2018 11:59
Un serial bun, care seamănă pe alocuri cu ”Dosarele X”, dar fără extratereștri, ci ceva... supranatural ce transcende... normalul. Este greu cu primele 4-5 episoade, dar apoi te prinde. Recomand!
3 1
mladitza pe 10 Mai 2019 10:57
o surpriza faina
Nu as vrea sa ma bucur doar eu de acest serial, asadar il recomand! Am dat intamplator de el, fara vreo recomandare. Sunt abia la sezonul 1, ep. 3, dar mi se pare foarte interesant, un film diferit si inteligent. M-a captivat, cu toate ca mie nu-mi place iarna, nu-mi plac filmele cu zapada multa, am fobie de frig... Dar subiectul e atat de interesant, personajele misterioase, interpretarile actorilor sunt bune, coloana sonora admirabila, imaginile abstracte, asa ca sunt foarte curioasa cum se vor delura lucrurile in acest film de mister, cu intriga politista.
2 3
alcineva pe 05 Martie 2021 09:14
Primul sezon a fost OK.Dar al doileafoarte slab.Foarte ingrosate reactiile,mult prea mult sande ca sa mai impresioneze.Greu de privit.M-am uitat cu stoicism pana la final.Regret ca mi-ampierdut timpul.
0 0
lavara_laiarna pe 12 Noiembrie 2019 17:44
Punch-ul de ren e clar o noutate ce reușește să dezmorțească bine. .și serialul.
0 0
psihologu pe 18 Februarie 2015 16:30
Deocamdata bun...
Am urmarit primele 5 episoade, sa fiu sincer nu m-am asteptat la ceva foarte reusit dar pana in prezent, primele episoade sunt reusite. Am mai vazut si alte seriale reusite la inceput (sezonul 1) apoi au lalait-o.
0 0
psihologu pe 25 ianuarie 2016 17:56
Cei de la Pivot network and Sky Atlantic au anuntat ca serialul va continua in 2016 dar data nu a fost confirmata
MaryVld pe 02 Septembrie 2021 13:23
O porcărie de film, m-am uitat la 2 sezoane si am zis ca nu poate fi atat de prost, actorii joaca oribil, ideea de film fara sens. Nu recomand deloc acest film.
0 1

Spune-ţi părerea despre Fortitude

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells