For the Moment

(1993)

Trăiește clipa

Poster For the Moment Postere For the Moment

Sinopsis For the Moment

Castigatorul Oscarului pentru rolul din Gladiatorul, Russell Crowe interpreteeaza in "For the Moment" rolul chipesului pilot australian Lachlan. Pamantul ii este dedesupt, iar deasupra un nor negru: sansele de supravietuire ale unui pilot pe bombardier in cel de-al Doilea Razboi Mondial nu sunt mai mari de sase saptamani. Acum, mai mult ca oricand, pretuieste fiecare clipa.

Aceasta drama romantica exploreaza tandra apropiere dintre Lachlan si o fata singura, de la o ferma din Manitoba, din timpul razboiului.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

Produs de

John Aaron Features II Inc.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Be Best in DVD (BBI-DVD)

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 30 Iulie 2014 22:04
Filme canadiene.
Intr-adevar, deviza "traieste clipa" nu i se poate aplica mai bine nimanui decat unui soldat. Cu atat mai mult cu cat el era, in al doilea razboi mondial, pilot pe bombardier. Asa cum ne prezinta si filmul, statistic, rece, un pilot pe bombardier supravietuia in medie 6 saptamani. Filmul prezinta momente din viata unuia dintre acesti viitori piloti, aflat inca in perioada de instructie. El profita de acest moment de respiro pe care i-l ofera scolarizarea si are o aventura cu femeie localnica, o sotie a unui soldat plecat peste hotare. Nimic nou pana aici. Dar nici de aici inainte sa nu va asteptati la ceva deosebit. Actiunea decurge lent, tipic filmului, tipic canadian. Un film lipsit de nerv, usor tragic, dar la letargia care domneste, nici moartea tragica a camaradului lui Lachlan (Russell Crowe), nu are semnificatia ce s-ar fi dorit. Ea trece la fel de lent si parca fara nicio… citeşte
4 0

Spune-ţi părerea despre For the Moment

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells