Fonzo

(2020)

Fonzo

Poster Fonzo Postere Fonzo

Sinopsis Fonzo

Fonzo
Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7

Caseta tehnică

AKA

  • Capone

Produs de

BRON Studios

Distribuitorul international

Storm Pictures Korea

Țara

Canada, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5e74c73eac55f pe 14 Mai 2020 22:59
Dezamăgitor, nu mă așteptam să fie așa plictisitor mai ales cu Tom Hardy în rolul principal
2 2
hitman78 pe 07 Iunie 2020 15:23
Nici mie nu mi-a placut filmul asta in care vedem un Al Capone bolnav si senil traind cu halucinatiile lui si producand suferinta tuturor din familia lui.Tom Hardy forteaza putin nota fiind departe de ce a aratat in Legend si The Revenant.
1 1
danRapid pe 21 Mai 2020 16:04
Ar trebui premiat ala care rezista până la final.. mai plictisitor film rar am vazut! Un Capone bolnav care se caca pe el si care se joaca cu copiii in curte in ploaie si noroi..O farama de idee apare in film in momentul in care cativa cred ca el a ascuns 10mil $ si incearca sa afle de el unde sunt banii ascunsi...si el traieste in lumea lui imaginara..asa se si termina acest No1 in istoria filmelor plictisitoare!
1 2
dmsteaua pe 02 Septembrie 2020 23:50
Pt prima oară în istoria Cinemagia,toate comentariile sunt la unison. Și într-adevăr,slab rău acest film. Se intitulează Capone,dar prezintă doar ultimul an din viața sa,ca și cum la atât s-a rezumat cariera marelui bandit. Oricum,pt un infractor,i s-au ridicat atât de multe osanale,cărți,filme,benzi desenate,încât zici că a fost vreun binefăcător al omenirii. Un hoț,un criminal,un pușcăriaș,un mafiot, cât oare va mai stoarce Hollywood-ul bani de pe urma lui ? Chiar era nevoie să-l vedem pe acest broscar supurând prin toți porii ?
0 0
razvan_hoarta pe 04 Iunie 2020 16:47
Ce panarama de film!
Tom Hardy s-a făcut de rușine cu acest rol, vocea trasa de par, machiajului la fel!

0 0
Manusa pe 17 Mai 2020 14:01
Foarte plictisitor filmul care arata ultimul an din viata lui Al Capone. Cine crede ca va vedea chiar si putina actiune in acest film, nu va gasi. Eu unul m-am uitat la el pentru ca joaca Hardy in el.
0 2

Spune-ţi părerea despre Fonzo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells