Fear Is the Key

(1973)

Frica este cheia

Poster Fear Is the Key Postere Fear Is the Key

Sinopsis Fear Is the Key

Mai mult

Serviciile expertului in recuperari submarine John Talbot (Barry Newman), devin indispensabile unui grup de afaceristi verosi, intruchipati de Vyland (John Vernon) si Royale (Ben Kingsley). Atras intr-o cursa, victima a unei inscenari, John este silit sa lucreze pentru acestia, misiunea sa fiind sa recupereze o comoara aflata in adancurile oceanului. Acest lucru nu este simplu cu atat mai mult cu cat obiectivul se afla in resturile unui avion de transport, unde accesul se poate realiza doar folosind un…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: zeno.marin
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Cretzulynne pe 28 Martie 2014 22:35
ecranizare dupa "Ultimele sase minute" de Alistair MacLean !
1 1
zeno.marin pe 01 Noiembrie 2011 00:47
Fathom
Stiu ca am vazut filmul asta cand eram copil si m-a impresionat, motiv pentru care am vrut sa-l revad. Evident, senzatia nu a fost deloc aceeasi, deoarece lucrurile au alta dimensiune in copilarie, dar chiar si asa, filmul nu e rau.

Cu o intriga plina de turnuri neasteptate, dinamism si suspans, "Fear is the Key" va va tine atenti, putand fi vazut si astazi cu placere desi este un film de actiune prin excelenta, construit pe "platforma" anilor 70. Urmariri, actiuni, evadari la limita, multa exagerare tipica genului, dar totusi impresia per ansablu e ca filmul depaseste media, chair daca scenariul e relativ liniar, cu un subiect deja banalizat si repetat de nenumarate ori: the vengeance.

Urmaririle in special amintesc de Starsky & Hutch iar Barry Newman (eroul principal, John Talbot), de oaresce filme de comedie (asa mi se pare mie). De remarcat totusi faptul ca… citeşte

0 0
cosmin742000 pe 09 Decembrie 2013 15:35
Un film e actiune bun , cu multa tensiune si suspance , benefiiciind din pacate e suportul unui roman al lui Alistair McLean.Urmaririle de masini din film sunt magnifice.
0 2

Spune-ţi părerea despre Fear Is the Key

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells