Păreri Eyes Wide Shut

(1999)

Cu ochii larg închiși

Ordonează după
IulianManea54 pe 02 Ianuarie 2012 10:04
Controversat
O sa incep prin a spune ca Tom Cruise a jucat PERFECT (Nicole de asemenea, doar ca actiunea se petrece mai mult in jurul lui Tom).

Un film controversat... nu e de mirare ca Stanley Kubrick a fost omorat la cateva zile de la lansare (nu, nu a murit... fiti siguri ca a fost omorat). El a dezvaluit unele din cele mai controversate secrete cand a ales sa regizeze scene din ritualul francmasonic de la Bilderberg. A publicat multe informatii despre ei (si anume ca, conduc lumea si fac ce vor, cand vor si unde vor).

46 7
alextarau pe 8 septembrie 2014 18:48
Nu am de mult cont pe cinemagia, dar sunt complet de acord cu ce ai spus si as vrea sa discutam despre asta, dar nu stiu sa iti dau mesaj.
Edddd pe 17 ianuarie 2022 11:10
De ce să fie omorât Kubrik ? .. că doar el este doar regizor , nu scenarist, nu producător...... ăia cum se simt ?
tibijuve pe 28 Decembrie 2010 13:19
Pornesc filmul, apare mare alb pe negru "EYES WIDE SHUT", cam aiurea titlu imi zic..... Apoi secventa urmatoare, Nicole Kidman goala, UAU !!!!! ce a fost asta? intriga ? o intriga secundara? Nu conteaza, chestia e ca devii captivat de la prima secventa, apoi ceea ce urmeaza este un amalgam nemaiintalnit de confuzie, frustrare, seductie, ratacire, tradare, sex, frica, mister, nesiguranta si iubire. Filmul e genial, iesit din comun, imi place la nebunie scena in care Bill Harford isi priveste sotia in timp ce isi ajuta fiica la teme, iar prin mintea lui trec toate gandurile negre despre ea si in acel moment ea ii trimite un zambet ucigator de seducator. Iar replica finala a lui Alice Harford dupa ce se impaca cu sotul ei, este absolut superba :
Alice: But I do love you......and you know......there is something very important......that we need to do as soon as possible.… citeşte

25 6
klaudya_e pe 28 decembrie 2010 13:32
f bun comentariul iti recomand si A Clockwork Orange (1971)
FlorinMovieFreak pe 30 martie 2011 06:51
Da .. este intr-adevar unic .. si felul cum cei doi .. redau ce-au in viata reala .. pe ecran .. este mirific :)
gigi pe 15 Ianuarie 2008 18:38
ascultati, frati mei, soundtrackul filmului,
mai exact piesa maskt bal, dupa care ascultati-l
invers . puteti folosi pentru asta mai multe programe cum ar fi, tracktor dj. Cubrick asta stia ceva....

12 5
ballack03 pe 15 decembrie 2014 03:04
Tare,e in romana.:))))
gim29x pe 19 Aprilie 2010 21:20
Cel mai bun film despre barbati si femei...
Adica despre mintea lor...Filmul nu vine cu raspunsuri, ridica doar intrebari..Misterul lui e la fel ca cel al vietii..."Chiar daca misterul vietii ar fi descifrat, viata in sine ar ramane tulburatoare", spunea cineva..Cred ca exista o "cheie de bolta" cu ajutorul careia poti intelege filmul, sau macar iti poti propune asta, doar ca eu, inventariind obsesiile lui Kubrick, nu am gasit-o, deocamdata sper...In rest Kidman e incantatoare, Cruise e depasit dar cred pe asta miza Kubrick ( ca fapt divers, cred ca nici acum Cruise nu stie "ce l-a lovit", 10 duble pentru o simpla deschidere de usa sau indicatiile precise ale lui Kubrick, pentru echipa de pe platou, de a nu se uita in ochii lui)...Filmul asta te urmareste, n-o sa scapi de el niciodata, si privind lucrurile din perspectiva asta, e cel mai bun...
11 3
White1 pe 6 noiembrie 2010 15:34
Cruise e depasit?Mie mi s-a parut ca a jucat cel putin rezonabil.
Alex.under pe 4 septembrie 2012 14:05
A jucat mai bine Kidman, dar a fost si mult mai absenta decat Cruise.
cetateanu pe 23 August 2010 13:27
Nicole Kidman imi pare cea mai senzuala in acest film.Are scene de sex care te scot din minti , tot filmul se invirte in jurul unor orgi dar nu este nimic vulgar ci misterios care te atrage , bine regizat de Stanley Kubrick
9 6
alextarau pe 08 Septembrie 2014 19:33
CAPODOPERA!
Sunt destul de sigur ca Stanley Kubrick stia ca EWS va fi ultimul sau film. Acesta a lasat si un mesaj referitor la asta.(urmeaza spoilere) Prostituata care s-a sacrificat pentru Bill a murit "dintr-o supradoza", sau cel putin asa se spune. In ziar, in film, scria ca ea lucra pentru Leon Vitali. Acest personaj nu apare in film, dar, conform IMDb, Leon Vitali este actorul care l-a jucat pe omul imbracat in rosu de la ritual. Concluzia: Bill avea dreptate, acea prostituata a fost omorata, desi nu au fost lasate semne. Dupa parerea mea, asa s-a intamplat si cu regizorul. Se spune ca a murit din cauze naturale, dar el stia deja care vor fi cauzele mortii sale. Cred ca Stanley Kubrick nu a fost doar un maestru al regiei, ci un om care a schimbat mult mai multe in lume. Acest film are multe mesaje ascunse si simboluri, dezvaluind o parte importanta a societatii, despre care inca se stiu foarte… citeşte
7 0
banderas100490 pe 23 ianuarie 2015 17:21
Am vazut filmul aseara.Aceleasi intrebari mi le pun si eu.De ce coloana sonora de la castel este tocmai in romana, de ce, de ce? foarte interesant oricum
boss_robert pe 20 martie 2015 12:37
Stanley Kubrick a spus că vrea să schimbe forma filmelor cu Eyes Wide Shut și a reușit.
paul2000 pe 16 Ianuarie 2011 15:53
Filmul testament al regizorului Stanley Kubrick, un film foarte interesant, plin de simboluri, tulburator si misterios! Tom Cruise si Nicole Kidman joaca foarte bine, scenariul este minutios scris, iar regia impecabila! Poate cel mai controversat film al lui, nu numai din perspectiva povestii, ci si din cauza altor incidente, printre care moartea regizorului! De la inceput pana la final, filmul te capteaza in lumea lui, suspansul ramane prezent pe tot parcursul lui, iar stilul de filmare ingenios te atrage! O poveste despre neincredere, despre lupta dintre fantezie si realitate, despre complexitatea omului si misticism! Un film artistic, prezentat intr-un fel unic, foarte bine regizat! Un Must Seen!
7 4
dovey pe 24 Mai 2009 10:06
De rau nu se poate spune nimic, filmul e o capodopera in adevaratul sens al cuvantului. In ciuda misticismului si a contemplarii artistice, filmul reuseste sa redea perfect cumpana unei casnicii, a doi oameni care nu se mai cunosc, dar vor sa se regaseasca reciproc. Merita vazut, chiar si pentru cei care nu sunt amorezati de Kubrick.
5 3
portofel pe 11 Ianuarie 2010 19:55
cred ca din povestea filmului poti trage multe invataturi daca vrei.l-am vazut mai de mult,dar tot ce pot spune e ca mi-a placut foarte mult.aviz cuplurilor cu probleme!
5 8
Robert.Chetan pe 20 decembrie 2017 22:11
Nu aste e ideea filmului dar pana la urma fiecare ia dintr-un film ce vrea...cred...
ciobotaru pe 25 Octombrie 2009 11:22
foarte bun
un film foarte bun , regizat impecabil ,nu prea ai ce sa spui despre el , doar ca trebuie vazut !!!
5 9
alexandru_d pe 02 Aprilie 2010 04:41
Captivant, criptic, inspaimantator, decisiv si totusi inaltator. Interpretarea ramane la latitudinea fiecaruia, un film care merita vazut.
4 2
defav pe 29 Ianuarie 2010 18:55
Un must-see, incursiune interesanta in partile cele mai ascunse ale erotismului ,probleme posibile si realiste de cuplu si nu numai . De fapt , multe probleme ale omenirii vin din zona sexuala si lucrul asta e exploatat cu succes pe ecran, dar sint cit se poate de veridice si avem ce invata din ele.Un film bun, interesant.
4 3
alexcretu75 pe 20 August 2011 16:50
Tom Cruise si Nicole Kidman=Mega Film
Desi Filmul e destul de lung nu te plictiseste nici o clipa.Foarte bun realizat si acest film merita macar un Oscar
4 5
evanescence_ pe 11 Ianuarie 2013 19:23
Foarte bun!
In concluzie: Aveti probleme in cuplu ? Sotul este mult prea absorbit de munca pt a va arata atentie si satisface nevoile, fie ele chiar si de natura sexuala? Are un coeficient de inteligenta ridicat si capacitatea de a nu se simti lezat? Atunci " Eyes wide shut " este filmul ideal! Mai bun decat un psiholog si mult mai profund decat in aparenta. Cu toate acestea se vor gasi destui care vor critica nuditatea, dar vor omite intriga, punctul culimnant si deznadamantul.
Povestea este simpla si complicata in acelasi timp. Bill un doctor renumit in familiile bune ale New -York-ului, cu un program destul de incarcat, este nevoit sa-si lase familia pe planul doi. Alice o sotie somera si vesnic singura , dar foarte frumoasa, inteligenta si constienta de sex-appeal-ul pe care-l emana, este nevoita sa reactioneze atunci cand lucrurile iau o turnura gresita. Iubire exista, dar nu… citeşte

3 0
leu_eraser pe 01 Mai 2014 23:34
Mister cu M mare
Este un film iesit din tipare, plin de mister, de nuduri, muzica de bun gust (clasica) in momentele cheie, actori sarmati cu replici inteligente. Nu pot sa spun ca am fost foarte socat de ritualurile din film pentru ca am citit in trecut despre "Grupul Bilderberg", am vazut cateva documentare si parca si un film. Sunt mai multe versiuni in privinta lor. Nimeni nu poate spune cu exactitate ce se intampla la intalnirile lor secrete. De dovezi nici nu se mai pune problema.

Acest film ori te va tine in suspans, incercand sa patrunzi misterele lui, ori te va soca cu scene erotice/sexuale atunci cand te astepti mai putin sau vei ramane cu foarte multe intrebari la sfarsit si vei incepe sa faci "investigatii" pe internet pentru a afla cat mai multe informatii despre acest grup. In orice caz, acest film nu te va lasa indiferent. Merita vazut!

3 1
andyy pe 15 Noiembrie 2010 01:42
Exceptional film!Cu greu iti gasesti cuvintele dupa un asemenea film. La inceput am avut tendinta sa spun ca acest film a fost facut ca o replica la vorba...toti barbatii sunt niste porci. Pe urma, pe parcursul filmului, s-a dovedit ca si femeile au aventurile lor, dar care de cele mai multe ori sunt imaginare, pe cand ale barbatului sunt reale. Frumos finalul filmului care ii iarta pe amandoi si intr-adevar cel mai important este sa ramanem treji si sa rezistam ispitelor care sunt mereu in preajma noastra. Merita de vazut si de invatat, pentru ca poate fi si o lectie de viata. De remarcat interpretarea actorilor, care trasmit foarte bine framantarea omului, in astfel de situatii, complexitatea constientului si a subsontientului uman, lupta intre dorinta, fantezie si ratiune, realitate. Mi-a placut! Merita vazut!
3 4
andreea2201 pe 25 August 2013 14:24
Exceptional, dar greu de digerat
E un film care nu poate fi inteles de toata lumea. Are multe mesaje secrete si dupa parerea mea, face referinta la societatile secrete care ne conduc lumea din umbra.
Vreau sa impartasesc ceva destul de ciudat cu voi. Va amintiti scena de la "balul" mascat, cand acel om imbracat in rosu rosteste o incantatie? Am cautat mai adanc pentru ca voiam sa aflu ce zice domnul respectiv, si se pare ca acele versuri sunt doar varianta backwards(adica invers) a altor versuri, pe care le puteti gasi aici: http://www.youtube.com/watch?v=2vdzA-82I-Q . Dupa vreo 10 secunde mi-am dat seama ca versurile sunt in limba romana!!! Seamana cu cantarile noastre bisericesti(de fapt chiar asta sunt). Mi se pare ceva extrem de ciudat si inspaimantator...

2 0
Utube pe 08 Martie 2012 19:56
Este o dramă în care este vorba despre viaţa unei familii în care tatăl familiei (Tom Cruise - TC) are meseria de medic şi care, după ce soţia lui (Nicole Kidman – NK) aflându-se sub influenţa drogurilor îi povesteşte acestuia un vis, realizează că siguranţa sufletească a relaţiei lor este doar aparentă iar încrederea oarbă pe care o avea în soţia lui se dărâmă precum un castel de nisip, sufletul începând a-i fi măcinat de neîncredere, furie şi dezamăgire. Astfel, bărbatul, care era dedicat soţiei şi conceptului de familie şi care a rezistat, la începutul peliculei, tentaţiei carnale expusă de două femei foarte atrăgătoare, după ce află visul soţiei lui, îndoiala şi neîncrederea îl determină să încerce să guste din „fructul oprit”. La un moment dat, el află, de la un prieten mai vechi, o informaţie preţioasă şi plină de… citeşte
2 1
margott pe 01 August 2010 14:58
Un film foarte bun, actori, regie, coloana sonora, actiune... totul, pur si simplu impecabil. Kidman e superba, ca de obicei, o aparitie care lumineaza tot ecranul.
2 3
YgReK pe 18 septembrie 2013 21:10
FRATE,TU VEZI CE NOTA I-AI DAT?
Alin pe 04 Septembrie 2004 16:49
poate cel mai complex film al lui kubrick cu indiscutabil cel mai bun rol al lui cruise post jerry maguire.mi-a placut in special atmosfera de vis pe care o da regizorul cand il arata pe cruise colindand strazile new york-ului pe acordurile lui shostakovich
2 3
matew10 pe 10 Noiembrie 2011 12:04
O reflexie asupra evadarii din viata cotidiana de zi de zi. Aici gelozia are rolul de explorare, acumulare de noi expeinete. Treptat avertismentele sunt menite sa determine personajele principale sa revina la status quo. In acest film vei fi surprins si fascinat de naturaletea personajelor fie ele principale sau secundare. Ceremonia de la castel are alura ciresei de pe acest tort, impreuna cu tot desertul filmului. Savurati in tihna filmul sub bagheta marelui Stanley Kubrick, nu va refuzati intalnirea cu Cruise si Kidman acompaniati de o coloana sonora superba. Filmul se include in categoria rasfatativa din cand in cand, respectativa placerile si veti capata noi perspective.
2 4
mtraianc pe 24 August 2010 01:28
exceptional
de fapt asta este viata ,, oameni simpli =lucruri simple // lucruri complicate =oameni asa zis din inalta societate //concluzie un film de nota 9
2 4
mihaela pe 18 Aprilie 2008 21:55
Bine cã l-a luat luat Dumnezeu înainte sa mai faca asemenea „capodopere”....
Fratilor treziti-va!!!!
Filmul a fost comandat de Biserica scientologica din care face parte si Tom Cruise. Iar sound-track-ul de care pomenea cineva e o liturghie ortodoxa in romana pusa invers. Se mai numeste si „Liturghia Neagra”.
Satanism curat!!!

2 11
rotila pe 4 iulie 2009 03:17
asta e tot ce ai inteles tu? ai mintea prea ingusta sa intelegi ideea de baza a filmului
blacksea_rider pe 28 aprilie 2019 03:03
Pook a fost angajată după ce coregrafa Yolande Snaith a repetat scena orgiei folosind piesa „Backwards Priests” a lui Pook – ce conține o Sfântă Liturghie a Bisericii Ortodoxe Române, înregistrată într-o biserică din Baia Mare și redată invers. Kubrick a contactat-o apoi pe compozitoare și a întrebat-o dacă mai are ceva la fel de „ciudat” ca și piesa respectivă, care a fost redenumită ulterior „Masked Ball”.
madalinaXD pe 16 Aprilie 2014 19:44
Iti pune mintea in miscare
E un film care a avut un impact puternic asupra mea si care ma fascineaza. Un thriller psihologic care are si destul mister cu o muzica aleasa genial si cu un titlu pe masura! E unul din filmele pe care nu le voi uita niciodata.
Ce mi se pare ciudat este muzica de la ritual... Daca o derulezi invers e rugaciune din bisericile ortodoxe...infricosator...

1 0
So.aLone pe 23 Decembrie 2013 02:13
Fideliooo
De la inceput pana la sfarsit te tine intr-o transa..jocul actorilor este unul f bun..mai ales Tom Cruise..eu nu-s fan Nicole kidman,dar fie..iar apoi misterul ascuns care te face sa gandesti dincolo de film,te face sa te gandesti la tot felul de chestii,si mai departe nu zic,asa ca merita 100 % sa il vizionati intr-o seara singuri,sau cu cineva tacut,si sa fi atent la detali.Iar pe de alta parte,coloana sonora este unu de nota 11,invaluie si mai mult filmul intr-o mantie de suspans,per total,de la mine are un 10
1 0
YgReK pe 30 August 2013 05:12
Bilderberg.
SUBLIM,unul din filmele preferate.
Tensiune,suspans,un scenariu captivant si perfect a la Kubrick!
Ceea ce face filmul special este faptul ca ataca un subiect tabu.
Merita rerevazut!

1 0
mihaelatb pe 15 Iulie 2013 11:37
Stiu ca filmul este facut dupa nuvela Traumnovelle, dar cred ca este si o replica marca Kubrick , la filmul lui Amenábar si sunt convinsa ca si datorita acestui film, Tom Cruise a fost distribuit in varianta hollywood-iana a filmului spaniol. Filmul este incitant, iar refugiul in " altceva" ( acel altceva se poate numi : sex, droguri, alcool, credinte religioase mai nonconforme cu cele umanim tecunoscute) este perfect redat. Trecerea dintre vis/real este asemanatoare cu acea din filmul regizorului spaniol. Este genul de film pe care trebuie sa-l revezi ca sa-i prinzi toate intelesurile si sa-i percepi toate nuantele. Scenele erotice nu mi s-au parut deloc deplasate si nici nu au facut ca filmul sa cada in vulgar. Singurul regret este distribuirea lui Cruise, incapabil de a exprima o emotie reala. Toate trairile lui par false. Mai real mi s-a parut regizorul/ actor Sydney Pollack. Incerc… citeşte
1 0
nikkolle pe 29 August 2012 21:19
Hmmm nici nu stii cu ce sa incepi si cu ce sa termini ......... m-a socat pur si simplu "orgia " aia iar faptul ka trebuie sa fii "mut" eu cred ca e cea mai grea pedeapsa ! Mi-a placut foarte mult felul cum accentua cuvintele Nicole atunci cand vorbea cuvintele prindeau "greutate" sa ma exprim asa ! Superb film !
1 0
radu3455 pe 23 Iunie 2012 10:28
inca un film magistral marca Stanley Kubrick iar actorii au fost la inaltime au jucat perfect atat Tom Cruise cat si Nicole Kidman nota 9
1 0
gbanescu pe 10 Februarie 2020 16:25
O prosteala confuza cu pretentii de introspectie psihanalitica
Initial m-am gandit la un comentariu scurt, care sa dezvolte un pic titlul de mai sus. Dar vazand multitudinea de comentarii elogioase la adresa filmului si a tripletei Kubrik-Kidman-Cruise, am zis sa o iau mai pe-ndelete.
Asadar: EA are fantezii erotice cu un strain (si apoi cu mai multi straini; multi insemnand MULTI). La un moment dat, ii confiaza chestia asta partenerului de viata, iar EL, bulversat si traumatizat de cele aflate, e cat pe ce sa calce stramb. Dar, ce noroc, nu i se arata. Desi el incearca.
Pentru a face povestea mai interesanta, se grefeaza pe acest fundal o ciudatenie cu o societate oculta din high society – unde au loc orgii sexuale precedate de niste ritualuri – societate ai carei membrii par a nu se da in laturi de la nimic, nici macar de la crima, pentru a-si proteja casta secreta. In punctul asta, trebuie remarcat si faptul ca aspectul de… citeşte

1 1
alex_il_fenomeno pe 01 Mai 2012 20:12
un alt film impresionant realizat de mintea geniala a lui Stanley Kubric , un film atat de spectaculos din punct de vedere vizual si emotional , prezentand o poveste cu o rasturnare de situatie atat de mare , incat nu are cum sa nu te lase cu ochii larg deschisi !! desigur , ne sunt prezentate pe indelete si consecintele acestor fapte , o drama pe care protagonistii nu si-o inchipuiau ! de remarcat esenta dintre Tom Cruise si Nicole Kidman , ce au reusit sa fie un cuplu atat de bun in aceasta pelicula ( daca nu ma insel , atunci erau si impreuna ) ... oricum , un film de urmarit pentru toate lucrurile inovative pe care le aduce !
1 2
simi1989 pe 06 Martie 2011 00:19
merita vazut filmu no comment!!!!!!!!!!!!!!! inclusiv soundtrack-urile
1 2
elmedico pe 28 Septembrie 2010 19:08
Foarte tare ultima replica din film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 2
TomaMihai pe 21 Iulie 2010 23:03
Piesa de la balul mascat este de fapt o slujba dintr-o biserica ortodoxa romana , pusa pe reverse.Interesant,iti da fiori...
1 2
mjBIANCA pe 12 Iulie 2010 14:05
fff bun
intradevar cei dooi fac un cuplu mortal si cu toate k e vorba despre obstacolele prin care trec doi idragostiti recunost k m-am speriat putin la inceutul acelui ritual ciudat...mi s-a parut putin exagerat acel decor dar se pare k a contribuit la realiarea unui film ff bun...
1 2
pappilon pe 28 decembrie 2011 22:39
Un film superb , de fapt o capodopera! Il recomand cu placere !
zarin petru pavel pe 22 Septembrie 2007 16:05
am vazut filmografia lui stanley kubrick si chiar m-a impresionat. 6-7 filme si e deja cel mai mare regizor ca federico fellini.
1 2
herbert pe 07 Martie 2005 20:39
un film perfect, din pacate ultimul de Kubrick.
joc impecabil (un firesc antologic, de manual) al cuplului Nicole Kidman si Tom Cruise. Kidman a devenit mare actrita incepand cu acest film.
glamour, mister, vis, halucinatie, sex si mai mult decat sexul..
o muzica superba acompaniaza aceasta capodopera...

1 2
pappilon pe 6 octombrie 2011 18:21
iti recomand si celalalt film facut impreuna, Tot mai departe ! Sau potrivit foarte mult impreuna si in viata reala!
Denis pe 05 Martie 2005 12:33
Filmul a iesit destul de bun.Mai ales ca joaca Tom Cruise si Nicole Kidman si este regizat de un mare regizor.Ma mir cum au adunat atatea femei goale in film.
1 2
Ghemot pe 10 Februarie 2018 21:51
Un film slăbuț! Evident sub nivelul celor doi actori principali!
1 4
ctomescu pe 07 Octombrie 2009 16:24
Mai frumoasa coloana sonora decat filmul, din pacate. Interesanta melodia aia din timpul ritualului, ascultata invers. Oricum, povestea a fost plictisitoare..
1 10
Codrutz pe 29 decembrie 2009 02:33
Fratele meu, tu ce film ai vazut?
rifa pe 4 iulie 2010 11:37
Fratele tau se uita numai la Scarface. Aia e singura capodopera... oare cate filme mai cunoaste el regizate de Brian De Palma...? filme mult mai bun ca Scarface...
sugar edmond pe 30 Martie 2008 19:02
P.L.I.C.T.I.S.I.T.O.R .Nu cu actorii ii problema pentruca ei au jucat bine ci scenariu e problema poentruca era `VERY`PLICTISITOR SI GREU DE INTELES!!!
1 14
dianagrigore pe 26 noiembrie 2009 15:09
E greu de inteles pentru tine, pentru ca nu ai cultura. Ti-am explicat destul de simplu, da? Ai inteles?:)
Dragos.87 pe 28 februarie 2017 14:40
Daca nu ai inteles filmul inseamna ca sigur ai o problema.
user-63b02ad8a0ee8 pe 18 Ianuarie 2023 23:55
Bu-hu-hu......Haw-haw-haw......Bu-hu-hu......! Au ....ce m-am speriat ! :)
0 0
Emina pe 03 Octombrie 2022 01:42
L-AM VIZIONAT LA RECOMANDAREA UNEI PRIETENE. AM CITIT PARERILE MAI MULTOR PERSOANE, NOTA DATA DE SPECTATORI, PREMIILE SI NOMINALIZARILE SI NU REUSESC SA VAD CEVA VALOROS LA ACEST FILM ! NU DORESC SA OFENSEZ PE NIMENI, ESTE DOAR PAREREA MEA.
0 0
dragos__81 pe 20 Ianuarie 2019 19:53
Un film foarte bun pe care l-am vazut cu mult timp in urma dar nu i-am acordat nota.
Mi-ar placea sa fie un castel si sa se organizeze astfel de ceremonii

0 0
MariusCiprian87 pe 29 Decembrie 2018 23:24
Nimic nu este ceea ce pare...
Un film controversat, al celui mai controversat regizor a acelor vremuri, despre dedesupturile puterii, secretele masoneriilor si nu numai... Pot spune ca in acest film Nicole Kidman sa intrecut pe ea insasi ! Finalul mai mult decat metaforic, poate nu pe gustul tuturor, cu un mesaj puternic...insa o drama psihologica pe gustul cinefililor !
0 0
Robert.Chetan pe 20 Decembrie 2017 22:36
Bun de tot
Nu stiu cate filme exista pe aceasta tema,ideea e una extraordinara.Filmul face referire la asa-zisele societati secrete de varf care conduc lumea.Un doctor ajunge intamplator sa ia parte la un ritual al unei organizatii secrete iar de aici viata lui se schimba.Invaluit in mister Eyes Wide Shut e un film care te pune pe ganduri.Din nou predomina multe elemente de simbolism,lucru cu care Stanley Kubrick ne-a obisnuit si in alte filme regizate de el.Mie mi s-a parut un film infricosator,putine sunt filmele pe care le pot cataloga astfel(cel putin dupa gusturile mele).Recomand..
0 0
ballack03 pe 15 Decembrie 2014 03:03
Jocelyn Pook - Masked Ball
Melodia Jocelyn Pook - Masked Ball daca o puneti in reverse e in limba romana,tare nu?
0 0
Andrei843 pe 13 August 2014 19:54
Un film pe care o data ce l-ai vazut, nu il mai poti uita. Desigur, nu toti au inteles care este esenta filmului. Capodopera dupa parerea mea.
0 0
Mariannaa pe 11 Mai 2014 12:10
Un film foarte complex care se bazeaza pe planul interior al personajelor, dar cu o actiune nu prea bine inchegata. Filmul chiar merita vazut o data in viata, dar totusi trebuie sa recunoastem ca nu este chiar o capodopera a cinematografiei. Este foarte interesant faptul ca acest film vrea sa transmita ceva mai mult.
P.S. Respectiva incantatie preluata de la noi este super si ma trec usor fiorii cand o aud.

0 0
ioanaa_ioana pe 28 Iulie 2022 21:49
Erau casatoriti de 9 ani in viata reala, o chimie de exceptie.
Filmul mi-a placut, merita vazut, nota opt.

0 1
Go1 2

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells