Executive Target

(1997)

Atac la președinte

Poster Executive Target Postere Executive Target

Sinopsis Executive Target

Mai mult

In mijlocul unei actiuni palpitante, o trupa de ucigasi violenti, in frunte cu magnifica Lacey (Angie Everheart), il vor rapi pe Nick James (Michael Madsen), cascador la Hollywood.

Il vor obliga pe Nick sa se foloseasca de tactica profesionala de conducator auto in actiunea terorista pregatita de Lamar Quentin (Keith David). Misiunea propusa este rapirea presedintelui (Roy Scheider) si rasturnarea guvernului american.

Nick este…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: MNarcis
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.6

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 29 Noiembrie 2012 21:38
Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii = sotie rapita , santajat sotul sa amenajeze si sa conduca o dubita in timpul unui jaf si apoi la cea mai periculoase rapire - a presedintelui SUA .

Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani ...= Michael Madsen la 40 de ani , in rolul lui Nick un cascador la Hollywood , este rapit de o grupare de infractori care Il obligasa se foloseasca de tactica profesionala de conducator auto intro actiunea terorista pregatita de Lamar Quentin (Keith David). Misiunea propusa este rapirea presedintelui (Roy Scheider) si rasturnarea guvernului american.
Nick este insarcinat sa conduca masina iar daca nu se supune, vor avea de suferit sotia sa si propria-i tara. Filmul este plin de suspans si actiune, de urmariri spectaculoase...

Acest film este reluat… citeşte

1 1
CANTALUP pe 2 decembrie 2012 01:43
Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .

Spune-ţi părerea despre Executive Target

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Executive Target
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells