Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask

(1972)

Tot ceea ce ați vrut să știți despre sex, dar v-a fost teamă să întrebați

Poster Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask Postere Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask

Sinopsis Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask

Inspirat de manualul cu acelasi nume al sexologului american David Reuben, Woody Allen a transformat sapte capitole in sapte povesti comice despre sex. Ca e vorba de un mascarici hamletian care, la indemnul fantomei tatalui sau, o seduce pe regina, ca e vorba de un doctor indragostit de o oaie sau de un spermatozoid care nu vrea sa cunoasca lumea de dincolo de corpul in care s-a nascut, povestile cu ritm nevrotic ale lui Allen ne propun cea mai relaxanta metoda de abordare a tabuurilor: rasul.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Woody Allen Woody Allen Prostul / Fabrizio / Victor Shakapopulis / Sperma nr. 1 John Carradine John Carradine Dr. Bernardo Burt Reynolds Burt Reynolds Switchboard
Gene Wilder Gene Wilder Doctor Ross Lynn Redgrave Lynn Redgrave The Queen Louise Lasser Louise Lasser Gina
Anthony Quayle Anthony Quayle The King Tony Randall Tony Randall The Operator Geoffrey Holder Geoffrey Holder The Sorcerer
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Jack Rollins & Charles H. Joffe Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Home Video

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 25 Aprilie 2013 11:45
Educaţie sexuală într-o notă comică
Acest film conţine 7 povestiri despre sex tratate într-o cheie ironică, cu un umor tipic evreiesc. Filmul s-a dorit a fi o parodiere a cărţii omonime a dr. David Reuben, făcându-se glume pe seama afrodisiacelor, a orgasmului, a perversiunilor sexuale, a travestiţilor, a sodomiei şi a experimentelor medico-sexuale.

Umorul este pe alocuri vulgar, iar filmul este din acest motiv contraindicat a fi vizionat de copii sau pudibonzi. Unele momente comice sunt rafinate, în timp ce altele pot fi considerate chiar de prost gust (o ţâţă gigantică care terorizează un oraş întreg sau Woody Allen în rol de spermatozoid filozof).

10 6
alex_il_fenomeno pe 14 Iunie 2012 17:48
o comedie uimitoare , cum cred ca numai o minte luminata a unui mare regizor o putea realiza ! este extraordinar cum numeroase momente si actiuni din viata sunt tratate atat de superficial , de hilar , chiar pe intelesul tuturor , asa cum ar vrea si titlul sa sugereze . am avut parte de tot felul de momente , de la amoruri aparute de nicaieri pana la oameni indragostiti de vestimentatii ciudate si "emotii" in cele mai proaste momente alese ... oricum , o productie impresionanta , la care s-a lucrat minutios , o satira de toata frumusetea pe care merita sa o urmariti !
8 2
LucaIstodor pe 08 Septembrie 2010 11:53
Very Very good film
Foarte bun si foarte amuzant filmul. Trebuie sa il vedeti!
4 4
cosmin_kedii pe 12 Martie 2013 13:44
scene pe tema eliberării sexuale și relațiile de dragoste între bărbați și femei sunt o incantare. Umorul lui Woody Allen este acolo, în zilele sale de glorie. Și aceasta este una dintre cele mai de succes filme ale regizorului
2 2
Dragos.87 pe 06 Iulie 2017 20:58
Filmul contine 7 povesti diferite toate despre sex.Are si momente comice dar si anormale care te fac sa razi mult si sa apreciezi umorul negru.In lipsa de altceva merge!
0 0
lili22 pe 18 Ianuarie 2017 16:47
slab
Nu cred ca am ras o singura data, poate la faza cu oaia Daisy.
0 0
balta67verde pe 30 Noiembrie 2016 09:38
O comedie excelenta, un fel de educatie sexuala asa cum si-o imagineaza genialul Woody Allen.
0 0
Vegetarian pe 06 Februarie 2012 06:45
Film greoi, dificil de urmarit, plicitsitor , bun ca somnifer . Ar trebui programat televizoru sau media playeru etc , sa se inkida singur dupa 1-2 ore de la inceputu filmului .
. . Woody Allen apare in rolul unui spermatozoid etc .

0 5
Vegetarian pe 6 februarie 2012 06:48
Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .

Spune-ţi părerea despre Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Everything You Always Wanted to Know About Sex But Were Afraid to Ask
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells