Every Which Way But Loose

(1978)

Pe oriunde, dar sterge-o!

Poster Every Which Way But Loose Postere Every Which Way But Loose

Sinopsis Every Which Way But Loose

Mai mult
Eastwood s-a incapatanat sa faca acest film, in ciuda partenerilor sai si a castigat peste 15 milioane de dolari din incasari. Spectatorii americani, care in 1978 au avut in cinematografe numai filme 'grele' - Vanatorul de cerbi, Intoarcerea acasa, Expresul de la miezul noptii - si-au cumparat floricele si s-au relaxat urmarind aceasta comedie, fara pretentii artistice, dar foarte distractiva. Exista si o continuare – Any Which Way You Can (Pe oriunde poti).

Filmul prezinta aventurile unui bataus indragostit si ale unei…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Clint Eastwood Clint Eastwood Philo Beddoe Beverly D'Angelo Beverly D'Angelo Echo Sondra Locke Sondra Locke Lynn Halsey-Taylor
Geoffrey Lewis Geoffrey Lewis Orville Boggs Bill McKinney Bill McKinney Dallas Ruth Gordon Ruth Gordon Ma Boggs
Roy Jenson Roy Jenson Woody Hank Worden Hank Worden Trailer Court Manager Walter Barnes Walter Barnes Tank Murdock
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

The Malpaso Company

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 22 Iunie 2012 19:46
unul dintre cele mai surprinzatoare filme cu veteranul Clint Eastwood , atat de surprinzator prin desfasurare , momente dar mai ales umor . daca inceputul este tipic filmelor cu faimosul star , surpriza apare atunci cand povestea se dovedeste atat de incalcita , cu numeroase rasturnari de situatie , umor tipic american si replici care te dau pe spate , si la propriu si la figurat . acest film m-a surprins placut , astfel ca il recomand mai departe spre vizionare .
2 1
Carcotas pe 2 februarie 2022 11:08
Mardoiul incasator-ar fi fost un titlu mai potrivit pentru aceasta pacaleala lipsita de originalitate. Un C.E.,privire fixa,implicat in batai cu o coregrafie si filmare submediocra. De remarcat o prestatie buna a batranei surmenate,a cantaretei ftizic-besmetica si a urangutanului. Final de cacao in care o epava,in agonie,ia piuitul fiorosuli.
cezarika21 pe 13 Iunie 2012 18:13
Nimic deosebit
Un film în stil american în care un camionagiu din partea de vest a SUA (interpretat de Clint Eastwood) pleacă în căutarea unei iubiri pierdute, fiind însoțit de prietenul său Orville și de urangutanul său, Clyde. Acest grup pestriț câștigă bani de pe urma participării camionagiului la partide ilegale de box.

”Every Which Way But Loose” este un film fără pretenții, cu un scenariu banal și plicticos, în ciuda unor momente cât de cât distractive. Nimic deosebit.

2 1
Manusa pe 07 Iulie 2011 20:33
O super comedie in care Clint joaca excelent, este un bataus extraordinar :), dar Clyde, urangutanul este haios rau, bea bere, saruta :))). Un film care merita vazut!
2 1
cosmin_kedii pe 14 August 2013 12:51
Clint Eastwood are un interludiu comic în care a jucat alături de un urangutan foarte amabil, într-un film în care glumele sunt legate și personajele sunt pline de culoare
0 2
Vegetarian pe 12 Iunie 2012 23:41
Interesant sinopsiss = Eastwood s-a incapatanat sa faca acest film, in ciuda partenerilor sai si a castigat peste 15 milioane de dolari din incasari . Spectatorii americani , care in 1978 au avut in cinematografe numai filme 'grele' - Vanatorul de cerbi, Intoarcerea acasa, Expresul de la miezul noptii - si-au cumparat floricele si s-au relaxat urmarind aceasta comedie , fara pretentii artistice, dar foarte distractiva .
. . . Intretimp in Romania se faceau filme istorice cu keltuieli uriase si incasari minuscule , pe care nu le mai difuzeaza nimeni .
. . . In 1977 actori ca Eastwood nu cred ca castigau castigat 15 milioane pt filmu asta !? Probabil producatorul - The Malpaso Company apartine lui Eastwood !?

0 2

Spune-ţi părerea despre Every Which Way But Loose

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells