Eshtebak

(2016)

Conflict

Poster Eshtebak Postere Eshtebak

Sinopsis Eshtebak

Eshtebak (Clash)

Cairo, vara anului 2013 - doi ani după revoluția egipteană. În ajunul exilului președintelui islamist Morsi, un camion de poliție plin de demonstranți cu diferite convingeri politice și religioase trece prin mulțimea de protestatari violenți. Pot deținuții să treacă peste divergențele lor pentru a avea chiar și cea mai mică șansă de supraviețuire?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Sampek Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Pyramide Distribution

Țara

Egipt, Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 19 Ianuarie 2017 16:51
trebuie vazut
Daca sunteti interesat de ce se intampla pe planeta, au patit si bietii egipteni ca altii.Au scapat de un rau , au dat de altul.Actorii joaca bine.
2 1
cosmin742000 pe 09 Februarie 2017 23:52
Un film despre involutia din Egipt din care nu se intelege nimic.Singurul lucru bun din film este si cel care te baga complet in ceata: Regizorul a vrut sa fie obicetiv.Se stie ca egiptenii nu o duc deloc mai bine acum decat o duceau pe vremea lui Mubarak.In film sunt cel putin 4 fractiuni care se bat una impotriva celorlalte fara sa stie de ce : armata , fratia musulmana , , gloata si sustinatorii presedintelui Morsi.Totul este o harababura de nedescris pe langa care involutia din 89 pare un pahar de apa cristalina..Oricum pe langa bataia de joc si abuzurile de la noi , ce s-a intamplat in Egipt a fost pistol cu apa .
0 6

Spune-ţi părerea despre Eshtebak

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Eshtebak
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells