Electric Slide

(2014)

Talharul

Poster Electric Slide Poster Electric Slide

Sinopsis Electric Slide

Inspirat din realitate, filmul spune povestea lui Eddie Dobson, un playboy de la Hollywood care a jefuit 64 de banci intre iulie 1983 si februarie 1984, recordul fiind de sase banci intr-o singura zi. Dupa ce si-a terminat cei zece ani de inchisoare, s-a angajat administrator in resedinta lui Jack Nicholson. Acesta l-a trimis de trei ori pe Eddie la un tratament de dezintoxicare si apoi l-a concediat. Eddie a inceput iar sa jefuiasca banci, dar a fost prins dupa al optulea jaf.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.6

Caseta tehnică

Produs de

Killer Films

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-63b02ad8a0ee8 pe 25 Iulie 2023 22:49
MIȘTO DE TOT : Hoțul (spărgătorul de bănci) romantic....Nu pot uita scena în care la unul dintre jafurile cu armă ascunsă (, mascată), după ce ia prada de la o casieriță cam urâțică.... dă să plece...face câțiva pași.....dar se întoarce înapoi la ghișeul de unde a luat banii și unde era casierița respectivă.....
Cu toții ne așteptăm să tragă cu arma , să o împuște pe casieriță....."căci așa sunt psihopații"..... dacă tot avea arma (revolverul) la el și era singurul lucru pe care nu l-a făcut....căci banii ii luase deja dinainte.......
Cand colo ,in loc să grăbească pasul spre ieșire = spre scăpare = îndepărtarea de un posibil pericol pt el ( alarma, gardianul înarmat, etc) el face câțiva pași înapoi și pierde timpul PT A FACE UN COMPLIMENT CASIERIȚEI ....care e pe deasupra și un compliment nemeritat ; îi zice :
citeşte

0 0
Vegetarian pe 21 Decembrie 2011 15:34
Inspirat din realitate . Un jefuitor de banci dupa ce si-a terminat cei zece ani de inchisoare, s-a angajat administrator in resedinta lui Jack Nicholson . Acesta l-a trimis de trei ori pe Eddie la un tratament de dezintoxicare si apoi l-a concediat . Eddie a inceput iar sa jefuiasca banci , dar a fost prins dupa al optulea jaf .
0 2

Spune-ţi părerea despre Electric Slide

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells