Eden

(2012)

Eden

Poster Eden Postere Eden

Sinopsis Eden

Mai mult

Eden este bazat pe povestea unei victime a traficului de persoane, Chong Kim. Hyune Jae este o adolescenta de origine coreeana care traieste cu parintii ei imigranti. Fiind plictisita, tanara reuseste sa o convinga pe mama ei sa o lase in oras. Un inceput de week-end perfect alaturi de prietenii ei cu care se strecoara intr-un local, unde intalneste un tanar chipes, in costum de pompier, care la finalul serii se ofera sa o conduca acasa. Doar ca in masina, observa si o uniforma de politist, cand Hyune…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zdraveius pe 07 Martie 2013 17:16
Cate nenorociri se intampla pe lumea asta... Multi sunt implicati, nimeni nu recunoaste. Si daca autoritatile nu ar fi implicate direct sau indirect, daca nu ar proteja si nu ar coordona pentru interese mici toate nebuniile, lumea ar fi intr-adevar un pic mai sigura.
Peste tot intalnesti coruptie, complicitate, crime, exploatare, sclavie samd, totul pentru bani.
Atunci cand cei murdari pe maini sunt prinsi, nu recunosc, si din asupritori dominatori devin brusc niste mielusei plangaciosi care implora mila si iertare..
In cazul din acest film, Bob (Beau Bridges), erou de razboi, pilot militar, sot si tata devotat nu era altceva decat traficant de carne vie. Eroul natiunii...

5 0
novarom pe 16 Iunie 2013 09:02
cate putin
din toate cele......nu veti avea nici multa violenta, nici drama, nici momente sexy, nici prea multa tensiune, in concluzie filmul se vrea ca fiind o analiza a ceea cu adevarat se intampla, insa din toate cu masura. Nu se va finaliza cu un principal vinovat si o situatie clara, asa cum si despre lumea corporatista nimeni nu stie, ci doar banuie, cine se afla in spatele marilor corporatii, imperii si tranzactii financiare. Una peste alta, filmul curge mai mult a drama si indeamna la precautie pe cei ce se pot afla la un moment dat, pe langa subiect.......mai zilele trecute era la tv un reportaj dintr-un catun cu oropsiti ai soartei si intrebata fiind o fata de vreo 15 ani daca ar vrea sa plece de acolo, ea a raspuns: "da! oriunde, numai sa plec de aici...."
2 0
Gumnosophistai pe 12 Mai 2013 13:31
Ramificații
Nu se sugerează decât așa în treacăt despre cine este cu adevărat la butoanele acestor gen de afaceri. Până și șefii poliției sunt niște pioni. Mafia, veteranii de război, poliția, politicul, oamenii de afaceri și serviciile secrete au câte un deget băgat în ”prăjitura„ asta. Printr-un miracol mai iese la lumină și adevărul din când în când. USA cea mai măreață țară! Unde poți să fii răpit și să stai într-un beci 10 ani și apoi s te găsescă (dacă mai ești găsit...) Asta e la știri acum.
2 0
vladimir84 pe 28 August 2013 19:43
Foarte bun filmul. Din pacate, subiectul este cutremurator. Iti vine greu sa crezi ca pot exista astfel de monstrii pe lumea asta.
0 0
isabela_isa pe 15 Ianuarie 2017 03:59
Mi-a placut foarte mult acest film. Prestatia protagonistei este remarcabila si evenimentele.. cutremuratoare. M-am informat si am descoperit ca povestea din care este inspirat filmul este falsa, dar acest lucru nu a schimbat cu nimic scenariul si credibilitatea acestuia.
0 1
ddonpandy pe 03 August 2013 22:49
bani bani si iar bani cine vrea bani sa faca ca ala din film ca vaughan
bun filmu de vizionat......in lumea asta mare se intimpla atitea cacaturi de nici nuti trec prin cap la ce se intimpla ...............si toate astea numai pentru bani.......
0 2

Spune-ţi părerea despre Eden

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells