Doc

(2001) - Serial TV

Doctorul de suflete

Poster Doc Poster Doc

Sinopsis Doc

Mai mult
Clint Cassidy (Billy Ray Cyrus) este un medic dintr-un oras mic din Montana, care produce o puternica impresie reprezentantelor sexului frumos. Cum este un barbat sensibil si generos nici el nu ramane indiferent la manifestarile de prietenie ale acestora si le imparte, cu marinimie, tuturor, din afectiunea sa. Dragostea lui pentru femei este atat de puternica, incat il aduce tocmai la New York, orasul cu cea mai mare concentratie de frumuseti feminine pe metru patrat, din punctul lui de vedere. Insa a practica medicina la New York… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8
Billy Ray Cyrus Billy Ray Cyrus Dr. Clint Cassidy Miley Cyrus Miley Cyrus Kylie Malin Akerman Malin Akerman Maddy Dodge (1 episode, 2001)
Laura Vandervoort Laura Vandervoort Annis Bennington (1 episode, 2004) Michael Cera Michael Cera Max Tyler Posey Tyler Posey Raul Garcia  (30 episodes, 2001-2004)
Sarah Gadon Sarah Gadon Terri Lewis Jordan Madley Jordan Madley Brooke D'Orsay Brooke D'Orsay Ellen (1 episode, 2002)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gavril zorina pe 12 Octombrie 2006 21:51
iubesc la nebunie serialul acesta, a fost preferatul meu!!!! va rog frumos din toata inima mea sa faceti o continuare, in care sa arate ce fac nancy si clint si daca se poate sa se intoarca in new york si sa lucreze iar la spital..... ma rog faceti cum vreti, dar va rog din toata inima faceti o continuare a filmului pt ca nu pot trai fara el!!!!!!
1 0
gradu emilia pe 04 Aprilie 2006 20:09
Parerea mea este ca filmul doctorul de suflete este un film super. Mi-a placut foarte mult acest film. Favoritii mei au fost Clint si Nancy. Cel mai mult mi-a placut ultima parte cand Clint a cerut-o de sotie pe Nancy. mai faceti filme cu el, sau mai faceti continuarea serialului. Ciau!!!!!!!!!!!
1 0

Spune-ţi părerea despre Doc

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells