Disgrace

(2008)

Dezonoare

Poster Disgrace Postere Disgrace

Sinopsis Disgrace

Mai mult
Disgrace

Bazat pe romanul omonim al autorului J.M. Coetzee, filmul "Disgrace" urmărește viața profesorului universitar David Lurie, divorțat de două ori, care se împlică într-o relație amoroasă pasională cu o studentă lipsită de discreție și stârnește un adevărat scandal cu tentă sexuală în campus. Fiind forțat să demisioneze din funcție și să părăsească Universitatea din Cape Town la care lucra, David Lurie se refugiază la ferma fiicei sale Lucy pentru a-și pune ordine în…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: jecamyme
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Produs de

Fortissimo Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

David Distribucion

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ioanina pe 14 Septembrie 2010 21:48
un flim dur. despre viata dura. si despre cum trebuie sa mergi inainte chiar si in aceste conditii. pt ca nu ai alta optiune. viata in africa de sud se desfasoara pentru cele 2 personaje, prof David Laurie (JohnM) si fiica sa dupa alte reguli decat cunoastem in Romania.
partea care mie mi se pare cea mai dura este cantitatea mica de cuvinte schimbata intre personaje insotita de tacerea care urla de lucrurile nespuse dar tacit acceptate si subintelese. foarte interesant si bine jucat. si mai bine ese ca te pune pe ganduri, te "apasa" dar nu te lasa cu o stare deprimanta la final.

1 1
chuky_doll21 pe 19 Februarie 2012 17:16
mi-a placut filmul,putin cam dur .....dar ai ce trage invataminte din el
0 0
mitologicul pe 23 Aprilie 2010 11:57
http://subiectiva.blogspot.com/
Mare actor John Malkovich domnule! O amprenta inconfundabila isi pune si pe acest film, o drama psihologica. Cam tern, dar nu plictisitor, ciudat prin relatiile interumane din Africa de Sud actuala, Disgrace este un film gen "one man show", foarte intrigant pentru noi europenii, care nu cunoastem felul de viata din Africa. Oricum e foarte interesant cum australienii reusesc sa produca filme din ce in ce mai bune! De urmarit.

0 0

Spune-ţi părerea despre Disgrace

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells