Devil's Knot

(2013)

Trei crime

Poster Devil's Knot Postere Devil's Knot

Sinopsis Devil's Knot

Devil's Knot

Asasinarea sângeroasă a trei copii mici declanșează un proces penal controversat, în care trei adolescenți sunt acuzați că au omorât copiii ca parte a unui ritual satanic.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Reese Witherspoon Reese Witherspoon Pam Hobbs Colin Firth Colin Firth Ron Lax Mireille Enos Mireille Enos Vicki Hutcherson
Bruce Greenwood Bruce Greenwood David Burnett Dane DeHaan Dane DeHaan Stephen Moyer Stephen Moyer John Fogelman
Amy Ryan Amy Ryan Margaret Lax Alessandro Nivola Alessandro Nivola Terry Hobbs Martin Henderson Martin Henderson Brent Davis
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Worldview Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ascot Elite Entertainment Group

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Pantaleon pe 15 Iunie 2014 16:26
Asteptare inutila
Devil's Knot este genul de film care te tine in tensiune de la inceput si pana la final, pentru ca odata ajuns acolo, sa te pocneasca in cap cu un mare semn al intrebarii, pe care trebuie sa-l lamuresti tu insuti, daca poti. Spre desosebire de alte filme de gen cu adevarat bune, in care criminalul este sugerat prin diferite indicii de-a lungul filmului, Devil's Knot ofera un final ambiguu si deloc plauzibil, care te face sa te simti ca intr-un roman de Kafka. Atom Egoyan este un regizor interesant, asta am realizat dupa ce am vazut Chloe, dar cu acest film nu reuseste decat sa produca indignare, realizand ceva sub nivelul mediu al genului. Acesta este riscul de a face un film dupa un caz real nerezolvat. Singurul lucru cu care se putea salva Egoyan, dupa parerea mea, era prezentarea unei rezolvarii a cazului din punctul lui de vedere, sau macar sugerarea ei.
2 4
XShadowX pe 01 Aprilie 2015 11:56
Un film bun cu o distributie formata din doi actori mari : Reese Witherspoon si Colin Firth , un subiect interesanta , o poveste captivanta cu un final putin ciudat care te va face sa iti pui numeroase intrebari , va recomand acest gen de film , e foarte diferit de majoritatea filmelor de acest gen , bv si felicitari regizorului Atom Egoyan !
1 0
FlorinMovieFreak pe 06 Ianuarie 2015 09:47
E un film bunicel spre bun .. dar daca nu vezi si documentarul West Of Memphis (2012) nu vei intelege "the big picture" :)
1 0
mladitza pe 30 Septembrie 2021 00:04
un film bun...
trist si deprimant... Interpretari actoricesti excelente!
Filmul nu ofera nicio solutie de rezolvare... pentru ca asa a fost realitatea....

0 0
xerses pe 04 Martie 2017 22:16
Este un film care reuseste sa mentina interesul pe tot parcursul; atmosfera este una greoaie, specifica unei drame de asemenea amploare.
0 0

Spune-ţi părerea despre Devil's Knot

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Devil's Knot
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells