Despărțire

(2008)

Despărțire

Poster Despărțire Poster Despărțire

Sinopsis Despărțire

Despartire

O tanara se decide sa plece din tara si sa lase in urma familie, job, prieten. Despartirea il face pe acesta din urma sa filozofeze si rememoreze in flashbackuri toate lucrurile pentru care merita intr-adevar sa pleci.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Caseta tehnică

Produs de

Bandit Media

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
thursday pe 30 Mai 2010 22:13
Hey,bineinteles ca nu e o capodopera :) ,notez ceea ce mi-a transmis la momentul respectiv.
Limbajul e dur?Ummm,poate pare asa pentru ca e in limba romana,sa fim seriosi...
Cat despre individ,a jucat binisor.
Mi-a placut.Nu am vazut multe scurt-metraje la viata mea,sunt usor de impresionat.

3 0
vulgus pe 24 Martie 2008 13:52
inca un filmulet care se grabeste sa ne arate ca se injura si se vorbeste urat in tara asta. stiam. dar de ce nu incearca tinerii regizori sa gaseasca (e foarte greu!) acele lucruri frumoase care au mai ramas, acei oameni care se respecta si ii respecta pe ceilalti si nu folosesc un limbaj vulgar, nu ii agreseaza verbal pe cei din jur. prea nu mai scapam de "bube, mucegaiuri si noroi", nu sunt capabili artistii nostri sa intruchipeze decat urat, vulgar (nu ma refer= popular), mizerie, ura, confuzie. asta e esenta acestui neam, acestei tari? poate pentru realizatorii filmului. dar ce modele si ce repere dam tinerilor, in afara de incitare la injuraturi, la a le arata prin orice mijloace ca e bine sa injure si sa fie violenti, ca e acceptabil si firesc? un scurt metraj mediocru, pentru ca nu cauta nimic in adanc, culege spuma neagra de la suprafata.
2 1
bella_little pe 31 Ianuarie 2011 01:43
nu-i cine stie ce....personajele nu impresioneaza cu nimic
1 0
carmen_angelus_romila pe 30 Septembrie 2018 12:43
Un foarte bun scurt metraj, romantic si induiesator despre trairile si amintirile covarsitoare care le invadeaza sufletul celor plecati fara voia lor, dar de nevoie, departe de familia lor.
0 0
xerses pe 03 Septembrie 2011 16:54
Stupid...Nu mi-a placut acest monolog...nici scenariul...
0 0
Gaby pe 23 Februarie 2009 23:34
foarte mistooooooooo
0 0
Gabriela pe 24 Iulie 2008 20:02
Bravo Dan!Foarte bun acest scurt metraj si regizorul.Se vede ca esti un actor foarte bun. Iti urez mult succes incontinuare.
0 0
nicolle pe 02 Iunie 2008 16:42
Mie chiar mi-a placut filmul,Dan din nou a dovedit ca e un actor foarte bun si chiar i se potrivesc rolurile astea dramatice.Bravo Bordeianule,mult succes!!!!
0 0
iulia pe 31 Mai 2008 13:22
Sincer? Mie chiar imi place, este foarte realist! Este adevarat ca niciodata nu l-am mai vazut pe Dan intr-o asemenea postura insa asta denota ca este intr-adevar un actor. Dan cred ca o sa mai aiba multe de oferit si in continuare! Succes!
0 0
ruxlynx pe 28 Martie 2008 15:05
misto filmul,ideea e simpla si autentica ;exact la asta ma gandesc in fiecare zi-sa plec-sa nu plec-tare as mai pleca dar romanismul este toxic si nu scapi cu una cu doua-daca "dincolo" nu umbla cainii cu covrigi in coada etc. Rezonabila prestatia lui DB,l-as fi preferat,insa, pe Papadopol-e mai relaxat si un parte din el ar fi puncat aici flegmatic ,unde era necesar.AU STRICAT-O RAU cu faza cu poza in strada cand persoanajul feminin "de culoare" vrea o poza cu eroul principal -brusc rupt din suferinta si monolog de momentul lumesc al actorului care interactioneaza cu publicul- si ce mai public .muriti!
0 0
OanaS pe 25 Martie 2008 11:48
intrati sa discutati si aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=195375#195375

0 0
gabi pe 24 Martie 2008 21:13
Si pe mine m-a mirat initial limbajul, insa daca stam sa ne gandim, la toate filmele din ultima perioada exista acelasi tip de limbaj. E o caracteristica a noilor tendinte in cinematografie, si cazul acesta nu e singular...Insa dincolo de toate astea, mie chiar mi-au ramas cateva intrebari dupa filmuletul asta....A fost interesant...
0 0
ayana pe 22 Martie 2008 23:48
mie mi se pare bine facut filmul, limbajul e ok, pnetru ca dragii mei, in Romania cei care chiar au ceva de spus sunt pusi la perete si la noi nu prea se intelege din pacate cu vorba buna. nu cred ca e prea mult c**** in gura personajului, cum spunea cineva, ci este fix ceea ce auzi pe strada zi de zi. cui nu i s`a intamplat sa auda injuraturi in miezul zilei in locuri publice. trebuie sa invatam ca mai indecent si vulgar este ceea ce se intampla in tara asta. unde cersetorii profesionisti castiga 9000 RON pe luna, asa cum titra un ziar ieri. unde cetatenii sunt furati prin toata mijloacele. unde sunt schimbate bordurile ca n`au fost amplasate corect. mie asta mi se pare vulgar. revenind la film, mi`a lasat o impresie foarte buna, bine jucat, un pic de umor, tocmai ca cei care au probleme cu limbajul sa nu se simta lezati. invatati sa vedeti dincolo de aparente si sa va dati seama ce e… citeşte
0 0
caraivan pe 20 Martie 2008 19:42
lucru pe jumatate facut si pe jumatate reusit. prea mult c***** in gura personajului. prea subtire interpretarea. cel mai natural tipul ala masiv si tamp. si prezenta muta a iubitei iti starneste reactia scontata. restul imi provoaca doar o iritare cumplita ca nu inteleg textul, pt ca actorul nu reuseste sa articuleze cuvintele clar. oricum dumitrescu are ceva idei interesante, a vrut el ceva sa faca dar nu a facut pana la capat.astept sa mai vad ceva regizat de el, dar mai bine pregatit.
0 0
noru pe 20 Martie 2008 17:49
Fain filmulet - adevarat - baiatul le zice asa cum trebuie - toate durerile romanilor, bine ca mai sunt si altele vorba lui. Danut Bordeianu e de 1000 de ori mai adevarat in roluri din astea decat in telenovele - in filmul asta Despartire parca vorbeste direct cu spectatorul, parca nici n-ar fi filmat.
0 0

Spune-ţi părerea despre Despărțire

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Despărțire
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells