Desierto

(2015)

Desierto

Poster Desierto Postere Desierto

Sinopsis Desierto

Forsaken spune povestea unui bărbat (Gael Garcia Bernal), ce traversează deșertul Sonoran în încercarea de a trece în Statele Unite. Pe drum, partenerii săi de drum dispar unul câte unul.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Pantaleon pe 10 Octombrie 2016 18:46
Previzibil de la cap la coadă
Recunosc, am așteptat acest film. Nu ca pe unul care promitea foarte multe, i-am anticipat limitele, dar ca pe o picătură de parfum (mexican) în peisajul dezolant al americănismelor de duzină. Fiul mult mai celebrului Alfonso Cuaron reușește să facă un film decent, incitant, interesant de urmărit, chiar dacă presărat cu clișee și personaje prea puțin memorabile. Pot spune că este unul dintre puținele filme pe care le-am văzut și la care am fost bucuros că un animal este ucis (veți afla de ce, dacă încă nu l-ați văzut și, sincer, chiar am râs cu lacrimi de modul în care patrupedul a mierlit-o).În rest, merge ca film de weekend, nu rămâi mască după ce se termină, dar nici nu te plictisește și, la fel de important, nu e prelungit inutil. O oră și jumătate, adică exact cât era nevoie ca să spui o astfel de poveste.
2 4
blackmore pe 5 mai 2019 00:39
Cum sa fie previzibil un film care nu are sfarsit?
Horatiucrisan pe 29 Mai 2023 21:35
Un film despre o vânătoare de emigranți mexicani de-a lungul frontierei SUA. Un psihopat obsedat de tara lui decide sa ia masuri radicale adică crima. L-am revăzut cu placere pe Gael García Bernal celebru din Babel, Amores Perros. Cu toate acestea, filmul nu e unul memorabil, toată acțiunea se rezuma la o urmărire prin desert. De asemenea nu e clara nici motivația vânătorului de mexicani de a decide sa ucidă zeci de oameni, ca să nu mai zic de faptul ca autoritățile sunt inexistente.
0 0
blackmore pe 05 Mai 2019 00:40
America o tara de kkt
Un thriller mexican ca toate cele de limba spaniola excelent , nu va luati dupa Pantaleon , nu e deloc previzibil , te tine tot timpul in suspance Un film care arata ce natiune jscabroasa este cea americana.Mult mai rai decat gestapoul.A fost pt prima data cand m-am bucurat la un film ca a fost omorat un caiine
0 0
Mitza_MvP pe 24 Octombrie 2016 20:36
Un film care nu emite mari pretentii,ca si scenariu...subiectul este unul simplu...niste oameni vor sa traverseze granita iar un psihopat patriot cu un AWP ii ia la tinta..De remarcat Jeffrey Dean Morgan in rolul psihopatului, disperarea cu care cei vanati se zbat sa fuga din calea gloantelor ..si cam atat
0 2

Spune-ţi părerea despre Desierto

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells