Derailed

(2005)

Fără control

Poster Derailed Postere Derailed

Sinopsis Derailed

Mai mult
Derailed

Charles Schine (Clive Owen) face naveta la Chicago cu trenul de 8:43 dimineata. In ziua cand pierde trenul si o cunoaste pe Lucinda Harris (Jennifer Aniston), viata lui se schimba pentru totdeauna.

Lucinda este frumoasa si seducatoare. In ciuda faptului ca amandoi sunt casatoriti si fiecare are copii, sunt atrasi magnetic unul de altul. Incep cu intalniri la masa de pranz, apoi cocktail-uri dupa serviciu, si nu dureaza mult pana ajung intr-o camera de hotel.

Aventura lor aproape perfecta o ia razna cand un…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Vincent Cassel Vincent Cassel LaRoche Clive Owen Clive Owen Charles Schine Melissa George Melissa George Deanna Schine
Jennifer Aniston Jennifer Aniston Lucinda Harris RZA RZA Winston Boyko Xzibit Xzibit Dexter
Addison Timlin Addison Timlin Amy Schine Giancarlo Esposito Giancarlo Esposito detectivul Church David Morrissey David Morrissey Sam Griffin
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Di Bonaventura Pictures

Distribuitorul international

Miramax Films

Distribuit in Romania de

Audio Visual Romania

Țara

SUA

Site oficial

Derailed
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Box office Derailed

Weekend premieră (30.01.2006)
  • Loc 2
  • Spectatori 3.482
  • Încasări (RON) 47.648,71
Total
  • Spectatori 11.031
  • Încasări (RON) 143.098,75
  • Încasări (USD) 48.394,00

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
0scarface0 pe 31 Decembrie 2010 12:51
nu stiu de ce este asa subapreciat...
Superfilm, suspansul este la cote maxime, iar tot ceea ce se intampla este un joc al mintii. Regizorul se joaca pur si simplu cu mintea spectatorului. Recomand

12 3
andi pe 27 Octombrie 2006 21:48
excelent film. foarte multe schimbari de situatie, final neasteptat. din cite am inteles in state nu a avut succes. dar ce sa zic, americanilor le-a placut click, deci concluzia e clara...
9 4
qqq pe 14 Martie 2006 08:33
Da,a fost un film bun,trebuie sa spun chiar mai bun decat ma asteptam.Actiunea foarte buna ,chiar daca am mai vazut zeci de filme de genul asta.
3 3
Ana Moca pe 04 Februarie 2006 19:42
Un film care da mult de gandit, o greseala in viata si te poate costa mai mult decat crezi.Te marcheaza acest film desi are un final aiurea.
3 3
qwerty pe 26 Ianuarie 2006 15:21
Un film destul de interesant,care te lasa in suspans pana la sfarsit.
3 4
sabinalin pe 08 Iunie 2010 06:51
Previzibil in imprevizibil
El s-a cam saturat de viata monotona cu obligatii peste tot: fata de job-ul unde o tanti care nu se pricepe tinde sa-l puna la punct, fata de sotia prinsa si ea pana peste urechi in sclavia capitalista, fata de copila care are diabet. Iar picioarele unei femei care se ofera sa-i plateasca biletul de tren uitat acasa din graba ii pun capac... In plus doamna e binevoitoare si atat de ademenitoare, poate ca e momentul pentru o aventura. Numai ca totul se sfarseste prost... Filmul nu-i tocmai rau insa e departe de a fi unul de referinta. Scenariul e relativ bine condus, regia e sprintara in anumite momente, Clive Owen si Jennifer Aniston sunt buni si arata bine. Din pacate, chiar daca nu pare, rasturnarea de situatie e oarecum previzibila. Se recomanda fanilor inraiti ai celor doi actori si celor ce vor sa petreaca o seara agreabila la TV sau in fata unui DVD inchiriat!
3 5
rrs85 pe 18 Aprilie 2010 22:39
Acest "Derailed", regizat de Mikael Hafstrom, si care ii are protagonisti pe Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel mi-a creat o stare de bine, o stare de relxare... Povestea in sine, mediul in care se desfasoara actiunea, actorii, toate acestea au creat un tablou plin, viu, expresiv, un tablou ce a meritat a fi aruncat inaintea ochilor, spre deliciul lor...
3 5
tripsa pe 23 Martie 2006 10:38
filmul e bun si s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele si cred ca trebuia nominalizat la oscar.dar dupa cum spun si alti vremurile s-au scimbat si odata cu ele si gusturile.pentru cei care apreciaza filmele bune si gusta din ele le spun ca au dreptate cand la un film bun ca acesta unde actiunea a fost continua suspansul e in continua accensiune sipovestea nu poate fi citita spun sa traiasca bine
2 3
Sharlene pe 29 August 2011 02:19
10 stele
este de departe cel mai bun film vazut de mine vreodata,o actiune complexa si schimbari neprevazute de situatie,l-am urmarit cu "sufletul la gura" ,pt cei care nu au vazut acest film,nu il ocoliti pt k pierde-ti un film de exceptie!
2 4
Valentin pe 11 Martie 2006 14:32
SUPER FILM!!!!!

Un film ca asta nu a fost nominalizat la Oscar dar o porcarie ca "brokeback mountain" da.

2 5
pryncess pe 11 decembrie 2012 13:02
brokeback mountain - porcarie?!?!.... cred ca te-ai uitat cu ochii inchisi probabil..
Andrei.Ciprian pe 08 Februarie 2012 08:44
Bun
Bun de tot.Un film care te pune pe ganduri si iti dai seama cat te poate costa o greseala.Are un ritm bun,un scenariu bun.O Jennifer Aniston care este intr-un rol mai neobisnuit pentru ea.
1 0
cezarika21 pe 11 Noiembrie 2017 08:34
Un thriller cu final neașteptat. Sau poate nu?
Aflat într-un tren, Charles Shine (Clive Owen), un bărbat căsătorit sătul de problemele de acasă și de la serviciu, intră în vorbă cu o femeie atrăgătoare (Jennifer Aniston), iar curând ajung să-și facă confidențe. Ce se întâmplă ulterior depășește verosimilul, iar povestea tinde să se termine prost. Aflăm în final pentru cine.

”Derailed” nu e un thriller atât de slab încât să-l respingi, dar nici unul atât de bun încât să-l recomanzi prietenilor cinefili. Povestea este interesantă, marcată de răsturnări de situații și de momente terifiante sau lacrimogene, dar destul de previzibilă dacă o urmărești cu atenție. Undeva pe la mijlocul filmului se spune că răufăcătorul devine tare numai atunci când victima este vulnerabilă; naivitatea și nerăbdarea sunt semne de slăbiciune, care pot fi exploatate de cineva care cunoaște… citeşte

1 1
Madiy pe 22 Februarie 2012 21:37
Nota 10 :) Suspans,actiune,te tine cu sufletul la gura.
Se pare ca toti platim pentru faptele noastre,mai devreme sau mai tarziu...

1 1
Vorador pe 07 Iulie 2011 20:59
Bun
A fost un film bun,primele minute am crezut ca vad o drama/romance,iar dupa 40 de minute filmul devine un thriller,ca apoi sa aiba si cateva situatii imprevizibile.Acest film demonstrează că lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par, mai ales în prea rapida iubire la primă vedere.
1 2
Horatiucrisan pe 11 Decembrie 2019 14:29
Un thriller bunicel despre o relație extraconjugala care se complică într-un mod neașteptat. Temele filmului sunt infidelitatea, scam-ul celor ce profita de naivitatea altora, puterea de seducție, apatia în relația de cuplu apărută dupa mai mulți ani de căsătorie și cauzată de presiunile vieții de zi cu zi, răzbunarea. Desi povestea suferă din cauza lipsei de veridicitate am revăzut cu plăcere filmul mai ales datorită frumoasei Jeniffer Anyston căruia rolul de femeie seducătoare i se potriveste mănușa.
0 0

Spune-ţi părerea despre Derailed

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Derailed
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells