Deception

(2008)

Înșelătoria

Poster Deception Postere Deception

Sinopsis Deception

Deception

Un contabil plafonat, Wyatt (Ewan McGreggor) isi redescopera dragostea de viata cand prietenul sau, un important si carismatic avocat, il introduce intr-un nou club specializat (pe sex!) denumit Lista. Aici, contabilul da peste o femeie care-i suceste mintile, dar dispare pe nepusa masa. Bineinteles, principalul suspect in cazul disparitiei ei (si-a 20 de milioane de dolari) este sarmanul Wyatt. Va reusi acesta sa-si dovedeasca nevinovatia? Si daca da, ce s-a intamplat cu iubita lui?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

AKA

  • The Tourist

Produs de

Seed Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Twentieth Century-Fox Film Corporation

Țara

SUA

Site oficial

Deception

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
RomaniaMare pe 02 Aprilie 2009 14:47
super filmu!!!
super filmu!!! iar hugh jackman ft bun ca intotdeauna!!!
6 4
serban_ionescu pe 1 aprilie 2018 13:16
Un thriller captivant, care are absolut toate ingredientele necesare, inclusiv distributia actoriceasca a unor nume deja consacrate, pentru a fi urmarit cu foarte mare interes "cap-coada" !
into_the_labyrinth pe 09 August 2011 22:55
Foarte bun film. Tensionat, alert, cu multe răsturnări de situaţii şi cu un scenariu inteligent. Din păcate, nu pot dezvălui prea multe din acţiunea filmului şi din desfăşurarea intrigii, pentru că ar însemna să stric plăcerea celor care nu au vizionat încă pelicula. Dar mă simt dator să atrag atenţia că filmul e mult mai bun decât lasă impresia în prima sa parte, iar story-ul nu e chiar unul banal. Remarcabilă şi interpretarea actorilor – Ewan McGregor intră perfect în rolul contabilului retras şi timid care încearcă să guste din plăcerile vieţii, dar care nu este totuşi atât de naiv pe cât pare. Recomand această peliculă celor care agreează genurile dramă/film poliţist/ şi chiar şi un pic de romance.
5 1
serban_ionescu pe 1 aprilie 2018 13:15
Da, recunosc ca sunt un fan al acestui gen de filme al carui scenariu contine o asociere BINE CONSTRUITA de surprize(situatii neprevazute LA MOMENTUL RESPECTIV al actiunii), desi ulterior initialele surprize incep sa se elucideze treptat, cu situatii-limita in plan psihologic in special, dar si cu ceva doze variate de mister, suspans si rasturnari de situatie. Tot in acest sens va recomand vizionarea filmului "MALICE" din anul 1993, cu Nicole Kidman si Alec Baldwin, film pe care-l consider inca si mai bun. Revenind la filmul "Deception", morala lui ar putea fi considerata aceea de a avea mari rezerve in cazul prieteniilor aparute in moduri circumstantiale cam ciudate, foarte recente si fara a fi deloc verificate in ceea ce priveste persoana in cauza, in special atunci cand potentialul si aparentul "prieten" pare sa-si manifeste inca din start o excesiva si deci ciudata "risipa" de asa-zisa buna vointa fata de tine. Filmul beneficiaza si de aparitia intr-un rol secundar de mica intindere a mult mai varstnicei dar valoroasei actrite Charlotte Rampling, care inca mai pastreaza ceva din farmecul ei feminin, chiar si in rolul unei prostituate de lux.
lavinea pe 16 Octombrie 2009 13:36
hugh....bestial ! ca de obicei prestatie ft buna:D
4 3
FreakDoll pe 27 Iulie 2010 15:22
Nu mi se pare că l'a prins rolul pe Hugh.La început se încadra perfect în peisaj, dar de pe la jumătatea filmului nu prea mi'a mai plăcut de el, deşi e unul dintre actorii mei preferaţi.McGregor e foarte ok,el ţine tot filmul în spate.Iniţial, pare un film care te va lăsa cu gura căscată la final, dar începuseră să fie previzibile scenele care urmau.
4 8
Kable pe 14 Ianuarie 2011 13:44
Asta e filmu' care-mi place mie , unul captivant in care nici nu ma ridic sa iau un pahar cu apa sa altceva.Primele 20 de min. sunt ca la alte filme plictisitoare, dar apoi a devenit chiar interesant .
2 1
radu3455 pe 11 Septembrie 2011 13:43
super acest film mi-a plcut foarte mult il recomand
2 2
Blu3sky pe 24 Aprilie 2010 21:10
poveste buna, acting bun, scenariu bun, etc etc.. dar esueaza cu finalul!
2 3
SAre pe 3 februarie 2011 10:41
un film decent
Rihanna pe 24 August 2009 11:35
Film decent ! Atat! Cu toate ca subiectul filmului nu are nimic de-a face cu decenta, ba chiar dimpotriva. Un soarece de bibleoteca, contabil la o firma de audit, ajunge intamplator (crede el!!) sa cunoasca un barbat care-l introduce intr-un fel de joc, in care fiecare face sex cu fiecare, “The List”. Astfel, i se dezvaluie o lume fascinanta, plina de mister, dar care ascunde mult mai multe decat lasa sa se vada initial. Filmul asta nu exceleaza, unii zic ca-i de-a dreptul slab (nu sunt de acord), ca actorii nu sunt pusi in valoare, ca regia e slaba, ca povestea e prea plina de clisee, finalul previzibil, etc. Io zic sa nu va luati dupa chiar ce zic toti, mai bine vedeti filmul. Eu l-am vazut si in ciuda titlului, filmul nu m-a “deception” -at
2 6
pisicuta1 pe 15 Iunie 2012 20:22
.
un film f bun merita vazut ,intersant si f bine jucat!
1 1
misterx2002 pe 09 Februarie 2012 23:09
un film interesant care arata ce inseamna adevarata putere a banilor. mi-au placut cum au jucat actorii in special ewan mcgregor.recomand
1 2
andu7zu pe 07 Aprilie 2011 22:13
Mi-a placut filmul mult pe la final incepe sa se inrautateasca dar nu ma deranjat
1 2
Octaz pe 28 Iunie 2010 00:26
Bunicel , initial filmul il luasem pt Hugh Jackman , dar nu mi'a placut rolul de "baiat rau" , nu i se potriveste
1 3
Morphy pe 14 August 2009 00:02
Un film excelent si roluri interpretate magnific de Hugh Jackman si Evan McGregor...
1 3
emy_sinaia pe 11 Februarie 2012 00:03
obligatoriu de vazut
un scenariu foarte inedit si original, femei frumoase si inedite
1 4
and1hardy pe 26 Noiembrie 2009 16:25
Film de vazut .
Un film foarte bun cu Hugh Jackman care face un rol extraordinar si cu Ewan McGregor
care se lasa pacalit destul de usor .

1 4

Spune-ţi părerea despre Deception

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Deception
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells