Day of the Woman

(1978)

Day of the Woman

Poster Day of the Woman Postere Day of the Woman

Sinopsis Day of the Woman

O scriitoare aspiranta este în repetate rânduri violata, umilita și lăsata aproape moarta de patru bărbați pe care apoi îi vânează în mod sistematic pentru a se răzbuna.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Camille Keaton Camille Keaton Jennifer Hills Eron Tabor Eron Tabor Johnny Gunter Kleemann Gunter Kleemann Andy
Richard Pace Richard Pace Matthew Lucas Alexis Magnotti Alexis Magnotti Sotia lui Attendant Anthony Nichols Anthony Nichols Stanley
Terry Zarchi Terry Zarchi Child Tammy Zarchi Tammy Zarchi Child Isaac Agami Isaac Agami Butcher (as Isac Agami)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • I Spit on Your Grave
  • I Hate Your Guts

Produs de

Cinemagic Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Cinemagic

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andrei_oarga pe 25 Februarie 2018 18:10
Printre cele mai dure filme,de un realism infiorator iar Camille Keaton a jucat foarte bine,merita vazut,mai ales daca vrei sa vezi un film precum Martyrs(la rândul lui un film dur)!
1 1
cosmin_kedii pe 14 August 2013 12:30
Punerea în scenă al lui Meir Zarchi este un succes, astfel încât acestea să provoace un disconfort privitorului . Distributia este deosebita de geniala, în special cu privire la performanța buna de Camille Keaton care este uimitore în rolul de femeie dornica de răzbunare. Totul este filmat în cadre naturale, astfel încât acesta este un realism destul de înfricoșător.
1 2
Crynick pe 04 Aprilie 2011 23:59
filmul are o idee interesanta.poate Matthew nu merita s-o pateasca datorita problemelor lui.Actorul care l-a interpretat pe Matthew mi se pare ca a avut o prestatie foarte slaba.
Mi-au placut primele 3 crime,dar ultimele doua nu mi s-au parut a fi inspirate.

1 2
Dragos.87 pe 01 Februarie 2022 03:41
Neconvingător si slab gândit..
Este un film care are o idee interesanta dar este total aiurea regizat si mai este foarte mult tras de par..filmul nu are deloc coloana sonora si este editat într-o maniera încât sa para cât mai realist..jocul actorilor nu este deloc convingător iar scenele sunt foarte ciudate si deloc credibile..mare păcat de ideea filmului care este foarte buna dar este prost pusa in practica..
0 1
Horatiucrisan pe 19 Noiembrie 2021 21:47
Un film mult mai realist pana la un punct decat varianta din 2010 unde victima dispare in neant ca sa se intoarca plina de ganduri de razbunare pe care le si pune in indeplinire. Din pacate dupa 2010 au urmat sequeleruri..adevarata telenovela. Varianta din 2010 are interpretari mult mai realiste, un joc convingator al actorilor care daca ar fi fost dublat de mai mult realism ca in cazul filmului original din 78, ar fi putut ramane referinta pt acest titlu. Din pacate, repet, s-a pacatuit cu reecranizari tip telenovela.
0 1

Spune-ţi părerea despre Day of the Woman

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells