Darling

(1965)

Darling

Poster Darling Postere Darling

Sinopsis Darling

Un viguros si cutezator film facut de adulti... cu adulti... pentru adulti.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
3 premii şi 2 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu BAFTA
Vezi toate premiile
Laurence Harvey Laurence Harvey Miles Brand Julie Christie Julie Christie Diana Scott Vernon Dobtcheff Vernon Dobtcheff Art critic at Ralph Riggs exposure
Dirk Bogarde Dirk Bogarde Robert Gold John Schlesinger John Schlesinger Ray Lovelock Ray Lovelock
John Woodvine John Woodvine Customs Officer Zakes Mokae Zakes Mokae Black man at French party Ann Firbank Ann Firbank Sybil
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Joseph Janni Production

Distribuitorul international

Anglo-Amalgamated Film Distributors

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5c9f8c2e87074 pe 24 Martie 2021 00:29
Acest suflet răzvrătit ce nu își gasea linistea. Interpretare minunata a Juliei de o expresivitate cuceritoare. Frumos redata explozia culturala a Londrei acelor vremuri. Film de colecție,încântător.
1 0
lili22 pe 28 Martie 2018 20:13
Nu stiu cine a scris sinopsisul dar este total gresit.Este cel mai bun film al lui Schlessinger atat prin originalitatea scenariului cat si prin interpretare.Julie Christie a meritat premiul Oscar si este secondata de alti doi mari actori.
1 1
Iulidesprefilme pe 18 Iulie 2013 18:11
Filmul surprinde viaţa unei domnişoare care îşi dă seama că viaţa serioasă şi dragostea durabilă contează...Oscar pentru rolul principal feminin jucat de Julie Christie.
1 2
suporterU pe 28 Septembrie 2022 15:40
Darling - Julie Christie
Mi se pare un film de nota 10 și asta se datorează jocului excelent al Juliei Christie și al lui Laurence Harvey. Nu veți regreta cele 128 minute”pierdute” pentru vizionare. În plus, o excursie înapoi în timp: Anglia anilor 1960.
0 0
mihaelatb pe 13 August 2021 20:56
Nu am rezonat sub nici o forma cu personajul jucat de Julie Christie. Genul de persoana care este preocupata numai de sine. Alintata, capricioasa, superficiala. Ea este buricul universului. Filmul ca realizare, bun! In linia unor filme din perioada neorealismului englezesc.
Julie Christie face un rol in stilul ei caracteristic! Eu nu am observat mari diferente in modul ei de interpretare, de abordare a diverselor roluri. .Rolul asta insa, i-a adus un Oscar!
Si chiar daca sfarsitul mi-a mers la inima, caci in viata trebuie sa-ti asumi consecintele alegerilor facute, totusi filmul nu a reusit sa-ma faca sa doresc sa-l mai revad, 7

0 1

Spune-ţi părerea despre Darling

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Darling
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells