Dancing Dreams

(2010)

Vise în pași de dans

Poster Dancing Dreams Postere Dancing Dreams

Sinopsis Dancing Dreams

Mai mult
Dancing Dreams ro

Spectacolul de dans Kontakthof poartă semnătura inconfundabilă a Pinei Baush și vorbește despre diversele forme pe care le poate lua interacțiunea dintre oameni, întâlnirile dintre un el și o ea, căutarea dragostei și a afecțiunii cu toate neliniștile, dorințele și îndoielile care vin odată cu asta. Spectacolul este despre sentimente, care reprezintă o mare provocare, în special pentru tineri.

Pentru aproape un an adolescenți din 11 școli din Wuppertal (Germania) au…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

AKA

  • Tanzträume

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Parada Film

Țara

Germania

Box office Dancing Dreams

Weekend premieră (23.05.2011)
  • Loc 17
  • Spectatori 343
  • Încasări (RON) 1.702,00
Total
  • Spectatori 1.297
  • Încasări (RON) 9.059,00
  • Încasări (USD) 3.115,13

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
GabrielaSirbu pe 28 Mai 2011 13:12
Nu mi-au placut niciodata cuvintele pompoase folosite pentru a descrie ceva deosebit si nici superlativele, dar, daca ar fi nevoie pentru a convinge pe cineva sa mearga sa vada acest film, as folosi orice expresii chiar si din limbile, de mult, moarte !!!
Nici nu mi-as fi inchipuit ca exprimarea prin dans, poate fi o forma de educatie ( pe mine m-a ajutat sportul)....care te poate transforma miraculos....mai ales cand esti la cea mai ingrata perioada a existentei, adolescenta...
Chiar daca la genul filmului scrie "documentar" iar la acest gen de filme nu prea suntem obisnuiti sa mergem, faceti o incercare!!!

2 1
cosmin_kedii pe 18 Aprilie 2013 19:25
frumos un documentar nobil și sensibil, plin de demnitate, umanitate și har
Un film frumos despre curs de dans, dar mai ales pe frumoasa transmisie între această doamnă mare care a fost Pina Bausch și acești adolescenți.
0 0
Domolul pe 19 Iunie 2011 22:51
Documentar ?
Spune aici ca este documentar insa nu exista un comentator.Practic sunt fragmente din viata unor tineri care se pregatesc pentru un spectacol de dans .Si este foaaarte diferit de varianta hollywoodyana Step up.Ma rog cei pasionati de dans or sa spuna ca nu este asa, dar eu vorbesc din perspectiva cinefil.
Nu sunt un umblaret insa, am fost in 2008 in Wuppertal, orasul in care s-a filmat , orasul in care a trait Pina Bauch, cea care a scris piesa .Piesa care face obiectul acestui film. Coincidenta ? Eu am fost singur acolo, insa am mai auzit ca acolo traieste cel putin un roman.

0 0

Spune-ţi părerea despre Dancing Dreams

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
jinglebells