Cztery noce z Anna

(2008)

Patru nopți cu Anna

Poster Cztery noce z Anna Poster Cztery noce z Anna

Sinopsis Cztery noce z Anna

Cztery noce z Anna Povestea in egala masura vesela si trista a lui Leon (Artur Steranko), un ingrijitor de spital cu apucaturi de peeping-tom care pune somnifere in ceaiul asistentei sale favorite pentru a o putea privi cum doarme.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

AKA

  • Four Nights with Anna

Produs de

Skopia Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Gutek Film

Țara

Polonia

Site oficial

Cztery noce z Anna

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 10 Septembrie 2012 23:49
O anti-poveste cu un anti-erou cum mai rar poţi vedea. Nu ştiu câţi agreează acest gen, dar filmul este foarte reuşit pentru categoria (destul de pretenţioasă şi de puţin întâlnită) din care face parte. Nici nu ştii ce să remarci mai întâi: tenta întunecată, pe alocuri uşor macabră (fără însă a exagera, ceea ce serveşte, după părerea mea, filmul şi viziunea regizorului), complicaţiile psihologice ale personajului principal, tragismul condimentat din când în când cu foarte puţin umor, destul de sec, sau absurditatea unor situaţii (cum ar fi, de pildă, cele petrecute la poliţie). Şcoala poloneză confirmă prin această peliculă neobişnuită, care merită cu prisosinţă urmărită, însă doar dacă eşti avertizat asupra subiectului filmului şi eşti dispus să accepţi jocul (ingenios şi bine realizat) propus de regizorul Jerzy Skolimowski. Nota… citeşte
1 1
alex_il_fenomeno pe 12 Septembrie 2012 11:39
cu acest film polonezii ne-au aratat ca stiu sa faca drame la fel de bine ca oricine , punandu-ne fata in fata cu o poveste pe cat de ciudata , pe atat de emotionanta , scenele fiind de un dramatism remarcabil , acel om singur caruia ii moare bunica si recurge la asemenea lucruri numai pentru a putea fi aproape de cineva la care tine , desfasurarea , procesul , toate se imbina excelent in aceasta emotie , acest film care te impresioneaza . merita urmarit o data fara doar si poate .
0 2
clautzz pe 11 Septembrie 2012 01:20
un film foarte bine gandit cu un final la care nu ma asteptam...ar fi fost frumos sa se faca o continuare....
0 2
Vegetarian pe 10 Septembrie 2012 23:15
Film bun ca somnifer : greoi , dificil de urmarit , plicitsitor etc , etc . Televizoru sau media playeru , leptopu or desctopu etc , ar trebui programat sa se inkida singur dupa 1-2 ore de la inceputu filmului ..
0 5

Spune-ţi părerea despre Cztery noce z Anna

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells