Crustacés et coquillages

(2005)

Scoici și crustacee

Poster Crustacés et coquillages Postere Crustacés et coquillages

Sinopsis Crustacés et coquillages

Mai mult

In vacanta de vara, Marc (Gilbert Melki) pleaca impreuna cu sotia sa Beatrix (Valeria Bruni Tedeschi) și cei doi copii la casa de pe litoral. Fiica lor de 19 ani, Laura, se intalneste cu prietenul ei motociclist, fiul lor Charly, de 17ani, colindă prin zona impreuna cu Martin, prietenul lui. Beatrix este ingrijorata ca intre baieti exista o aventura erotica, imaginandu-si ca fiul ei este homosexual. Cand apare si Mathieu, iubitul din tinerete al lui Beatrix, aprinzand flacara vechii iubiri si Marc observa, vacanta devine un haos…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: lilianasnd
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 18 Iulie 2011 23:00
Pentru vacanţa de vară, Marc şi Beatrix, decid să plece, împreună cu cei doi copii, la mare, acolo unde, în tinereţe, Marc îşi petrecea vacanţele. Ei speră că toată lumea va fi fericită, fiica lor se va plimba cu bicicleta, fiul lor va sta împreună cu amicii, iar ei îşi vor petrece vremea fericiţi. Dar Cupidon îşi aruncă săgeţile unde, când şi cum vrea el. Străpunşi de săgeţile, cu otrava dulce amăruie ale dragostei, cei ajunşi la malul mării uită repede planurile cu care au venit... Caruselul complicat al iubirii îi duce unde vrea...Cupidon!
2 0
margott pe 11 Februarie 2013 21:35
Obligatoriu de vazut daca vreti un film care sa va binedispuna. Cea mai faina comedie frantuzeasca pe care am vazut-o in ultima vreme.
0 0

Spune-ţi părerea despre Crustacés et coquillages

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Crustacés et coquillages
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells