Crazy for Christmas

(2005)

Adevăratul Moș Crăciun

Poster Crazy for Christmas Poster Crazy for Christmas

Sinopsis Crazy for Christmas

Mai mult
Shannon McManus este o mama singura, recent divortata, care traieste in New York unde se zbate muncind ca sofer de limuzina pentru a-l intretine pe baietelul ei de cinci ani pe nume Trevor.

In Ajunul Craciunului femeia primeste un telefon in ultimul moment prin care este chemata sa munceasca. Desi isi doreste din tot sufletul sa isi petreaca Craciunl alaturi de fiul ei, Shannon nu poate refuza oferta pe care misteriosul client i-a facut-o exact cand avea mai mare nevoie de bani.

Shannon trebuie sa se intalneasca cu…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Andrea Roth Andrea Roth Shannon McManus-Johnson Howard Hesseman Howard Hesseman Fred Nickells Daniel Fathers Daniel Fathers Aurthur Finnegan
Joe Flaherty Joe Flaherty The Doorman Jason Spevack Jason Spevack Trevor McManus-Johnson Mark Wilson Mark Wilson Herb Jasper
Stacey DePass Stacey DePass Alison Karen LeBlanc Karen LeBlanc Janet Ho Chow Ho Chow Store owner
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 03 Octombrie 2010 22:31
Filmul are toate ingredientele unei telenovele.O tanara "saraca" dar frumoasa , parasita de iubit , care-si creste singura copilul . Un tata care nu e tata si o mama care poarta un secret “necrutator “, un om necuvincios de bogat (insusi Donald Trump, imprumuta bani de la el, cand ramane pe drojdie ) care se dovedeste a fi adevaratul tata, un tanar de viitor care se indragosteste de fata saraca si renunta la o cariera stralucita in Washington, doar pentru a ramane cu ea . Fata este iubita pentru calitatile sale si pentru copilul pe care orice barbat ar dori sa-I fie tata Si nu din interes, cum ati fi ispititi sa credeti. Si pentru ca telenovela sa fie completa, nu apare un actor al Televistei sa spuna intr-o romaneasca scalcita “Acasa e iubirea !” ci insusi reporterul ne zambeste segalnic spunandu-ne , tot in romana , cum altfel , “sarbatori vesele !”
1 4
Yasmina001 pe 7 decembrie 2012 19:21
Unul dintre cele mai tari comentarii! Merci! N-o sa-l vad :)
bainca pe 11 decembrie 2020 00:40
*neaparat .

Spune-ţi părerea despre Crazy for Christmas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi familie
Liste cu Crazy for Christmas
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells