Crash Dive

(1997)

Misiune la mare adancime

Poster Crash Dive Postere Crash Dive

Sinopsis Crash Dive

Mai mult
Echipajul de pe submarinul USS Ulysse avand la bord incarcatura nucleara primeste un S.O.S. de la crucisatorul Yugoslavia aflat in deriva, undeva, in mijlocul Oceanului Atlantic. Numai ca naufragiul vasului a fost simulat de pasagerii vasului, nimeni altii decat niste teroristi foarte periculosi. Ei vor sechestra submarinul amenintand sa-l arunce in aer daca guvernul american nu le vireaza 100 de milioane de dolari intr-un cont bancar.

In aceasta situatie disperata, Pentagonul il scoate de la naftalina pe James Carter…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 19 Februarie 2013 09:43
Este un film potrivit si pt lista cu filme : Marile , oceanele , raurile si piscinele sunt locuri periculoase pt cei care calatoresc pe apa , deasupra ei , pe ea sau e langa ea = Un crucisator Yugoslavia trimite S.O.S. ca sar afla in deriva undeva , in mijlocul Oceanului Atlantic iar un submarin american cu rakete nucleare aflat in apropiere se duce sai ajute pe naufragiati . Dar naufragiul vasului a fost simulat de teroristi foarte periculosi care reusesc sa sechestreze submarinul , amenintand sa-l arunce in aer daca guvernul american nu le vireaza 100 de milioane de dolari intr-un cont bancar .
. . . Cei care se deplaseaza in tari cu risc de rapire isi pot face asigurari pt rapire , si platesc acestora milioane de $ . Pt submarine se poate face asigurare ? Nici un asigurator nu ar vrea sa plateasca 100 de milioane de dolari . Probabil ar fi impus niste conditii , printre care si… citeşte

2 2
CANTALUP pe 21 februarie 2013 12:50
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
balta67verde pe 10 Ianuarie 2017 17:22
Dudikoff ne salveaza pe toti de teroristii cei rai si cinici. Ce noroc avem cu eroii astia ...Dudikoff, Chuck, Seagal, Batman, Superman, Hulk Hogan ... Film de propaganda american, de tip sovietic.
0 0

Spune-ţi părerea despre Crash Dive

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Crash Dive
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells