Circle

(2015)

Circle

Poster Circle Postere Circle

Sinopsis Circle

Mai mult

Un grup de 50 de persoane se trezește brusc într-o cameră întunecată și sunt așezați în două cercuri concentrice în jurul unui dispozitiv straniu. Atunci când se mișcă sau se ating între ei încep să se audă niște zgomote puternice. Când unul dintre ei ignoră avertismentele și pleacă din formație, o rază din dispozitiv îl ucide. Pe măsură ce restul oamenilor se panichează, un bărbat încearcă să îi calmeze. În mijlocul propoziției, el este ucis de dispozitiv. Așadar,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Vezi pe Netflix
Michael Nardelli Michael Nardelli Eric Molly Jackson Molly Jackson Katie Allegra Masters Allegra Masters Pregnant Girl
Julie Benz Julie Benz Wife Carter Jenkins Carter Jenkins College Guy Lisa Pelikan Lisa Pelikan Cancer Survivor
Kaiwi Lyman Kaiwi Lyman Bearded Man Matt Corboy Matt Corboy Husband Cesar Garcia Cesar Garcia Tattooed Man
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Crissulish pe 22 Octombrie 2016 00:48
Foarte bun filmul. Interesant de vazut/analizat cum reactioneaza oamenii in fata mortii, pe ce principii iau decizii, etc. Final foarte bun. Recomand cu toata inima!
4 2
Cretzulynne pe 22 Septembrie 2018 11:04
"Când omorâm pe cineva, îl judecăm, și spunem că e ceva în neregulă cu el."
Filmul de debut al duo-ului Aaron Hann & Mario Miscione este un studiu social al omenirii la scară micro, în condiții de laborator, plasând subiecții de studiu în 2 cercuri concentrice ce duce la ideea de poziții egale. Unii ar putea vedea în fazele acțiunii, acele ideologii politice din diferite etape ale istoriei, adică marxismul, nazismul, socialismul, capitalismul etc.
Finalul arată că doar acest grup nu este relevant ca eșantion pentru întreaga specie umană, de aceea au fost prezentați câștigătorii fiecărui grup. Pentru a întări ideea că se dorește verificarea dacă aceeași situație are același rezultat de fiecare dată, sau este unul diferit și dacă da, în ce condiții se poate întâmpla.
Merită a fi văzut pentru latura sa psihologică.

3 2
tonymaestrul pe 05 Noiembrie 2015 12:20
50 de oameni se trezesc rapiti de extraterestrii si pusi sa joace un joc de supravietuire . Filmul ne arata ce poate face un om pt a supravietui
2 1
Caktus pe 28 Martie 2020 16:10
2
Premiza e interesanta,dar filmul e prost.. . . . .
2/10

2 2
AdriAdrianna98 pe 20 Iulie 2020 15:39
Un film bun care vorbește într-o manieră interesantă despre cum cetățenii americani văd diferite grupuri de minorități : emigranți, homosexuali etc. Totodată analizează sacrificiile și vicleniile pe care un om e gata să le facă în lupta pentru supraviețuire, se valorizează aspectul de „ce trebuie să respectăm și prioritizăm într-o societate”, cum ceea ce spui, diferit de opinia publică te poate băga în mocirlă și alte astfel de detalii de finețe.
Filmul de fapt este o întreagă metaforă și nu acțiunea contează cât schimbul de replici între personaje care zice multe pentru cei dornici să asculte. Am rămas surprins impresionată, un scenariu foarte bun.

1 0
ValentinaV pe 31 Octombrie 2016 23:53
este un film prea sci-fi.
Adica, fie e un test si dupa, toti se trezesc dintr-un fel de amnezie, fie e un fel de invazie nebuna si oricum, daca exista vreun castigator, il asteapta haosul inapoi pe Pamant, caci sigurat invazia nu i-a afectat doar pe ei.
E clar ca e aiurea, si ca in cele din urma toti vor fi electrocutati. Deci nu vad rostul in a decide cine urmeaza, ci ce se intampla defapt.

1 5
Omu_Problema pe 16 August 2020 16:35
Premisa buna dar...
Premisa e buna dar este un pic cam lent si actorii nu sunt dintre cei mai buni...
0 0

Spune-ţi părerea despre Circle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Circle
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells