Christmas Miracle in Caufield, U.S.A.

(1977)

Miracolul din mina de cărbune

Poster Christmas Miracle in Caufield, U.S.A. Poster Christmas Miracle in Caufield, U.S.A.

Sinopsis Christmas Miracle in Caufield, U.S.A.

O comunitate mica de mineri trece printr-o adevarata tragedie in momentul cand, chiar in Ajunul Craciunului, o serie de explozii prabuseste peretii unei mine peste toti cei care lucrau acolo. Minerii ramasi la suprafata si familiile lor incearca disperati sa-I scoata la suprafata pe captive inainte ca o alta explozie, mult mai puternica sa surpe mina de tot. Film bazat pe o intamplare adevarata.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 31 August 2013 15:11
Salvarea victimelor unui accident minier
Un film de televiziune inspirat din fapte reale. Subiectul îl reprezintă o explozie petrecută într-o mină de cărbune chiar în Ajunul Crăciunului în care sunt prinşi 50-60 de mineri. Aceştia fuseseră forţaţi de proprietarul minei să lucreze în acea noapte chiar dacă în dimineaţa precedentă avusese loc o altă explozie, mai mică. Nefericitul accident determină revolta minerilor care decid să se lupte pentru ca proprietarul să îmbunătăţească condiţiile de muncă. Filmul e frumos, dramatic, pune în discuţie idei generoase, dar interpretările, deşi bune, nu sunt suficient de energice pentru a scoate în evidenţă viaţa grea a minerilor. Filmul putea să fie chiar mai bun dacă militantismul şi revolta minerilor erau mai bine scoase în evidenţă.
1 0
Vegetarian pe 28 Februarie 2013 15:29
Este un film potrivit si pt lista : Copii - probleme solutii = ce om ar vrea sa isi vada copii , kiar si la 26 de ani , morti in mina , kinuiti sub surpari de carbuni strigand dupa ajutor ca in filmu asta , ucisi de vii datorita lipsei de aer .. ?
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
. . . Apoi fata de vreo 11 ani din filmu asta prea o cauta cu lumanarea cand se duce la mina si loveste cu picioare barbati de 40 de ani , sparge geamul unui magazin dintro cumuna minera , ziua , de fatza cu proprietarul etc . Fata din film scapa nepedesita si incurajeaza asemeanea comportamente si la alte fete care privesc filmu , sa fie agresive cu barbati , crezand ca ele sunt invincincibile , sar putea sa ajunga la stirile de la ora… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Christmas Miracle in Caufield, U.S.A.

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells