Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

(1981)

Christiane F.

Poster Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo Postere Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Sinopsis Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Mai mult
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

O dramă semi-biografică ce zugrăvește lumea toxicomanilor din Berlinul anilor '70 folosindu-se de înregistrări pe casetă audio realizate de Christiane F.

În vârstă de 14 ani, Christiane locuiește cu mama și surioara ei într-un bloc ordinar de apartamente din Berlin. Este fascinată de "The Sound", o nouă discotecă echipată foarte modern. Deși este, legal, prea mică pentru a avea acces acolo, Christiane îi cere unui prieten s-o ajute să intre. Acolo…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Solaris Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Neue Constantin Film

Țara

Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabina_cazacu pe 03 Iulie 2016 23:51
Filmul e o idee superba pentru cei care nu isi pot achizitiona cartea. Iar in Romania nu am gasit cartea nicarieri, asa ca am luat-o in engleza de pe amazon.
Filmul si cartea sunt superbe. E drept ca mai mult ete cartea, cum e in majoritatea cazurilor film-carte. Chiar daca nu sunt date in film nici macar jumatate din detaliile prezente in carte, totusi suprinde. Sunt emotii puternice amestecate, detalii de inteles, dar totusi...este povestea unui om.

1 0
Postmodern pe 03 Ianuarie 2013 17:12
Christiane F - o tragedie frumoasa | Postmodern
[...] In Christiane F nu avem eroi, ci doar umile victime. Filmul nu este o romantizare a stilului gutter punk, ca Trainspotting-ul lui Boyle, nici o glorificare a priceperii de care dau dovadă chimiștii clandestini (Breaking Bad) sau o gașcă de "cowboy ai drogurilor" ca in filmul omonim cu Matt Dilon. [...] citeşte
1 0
El_KaPpa pe 07 Octombrie 2020 23:08
9,6/10
Cu un soundtrack exceptional, cu o excelenta Natja Brunckhorst si cu multe scene dure si realiste, este printre cele mai bune film anti-dependenta pe care le-am vazut si in acelasi timp unul dintre filmele alea rare care mi-au transmis sentimente puternice pe care le-am mai dus cu mine mult timp dupa vizionare.
Faptul ca mi-am pierdut inca o ora dupa vizionare sa citesc despre adevarata Christiane si despre faptele reale care stau la baza filmului spune multe despre impactul pe care l-a avut asupra mea.

0 0
balta67verde pe 06 Noiembrie 2016 18:46
Lumea drogurilor din Berlinul de Vest, descrisa de un insider
Un film socant si trist despre scena drogurilor din Berlinul de Vest. Autoarea cartii dupa care a fost turnat filmul, Christiane F. a fost una dintre acesti tineri dependenti de Heroina care isi castigau banii de droguri prin furtisaguri si prostitutie. Cartea este si mai dura, nu cred ca a aparut in lb. romana.
0 0
cosmin742000 pe 31 Martie 2013 22:59
Un film de propaganda vest german despre situatia din Germania de Est, in care observam ca nemtii erau si atunci la fel de ipocriti cum sunt si acum , iar corectitudinea si obiectivitatea nemteasca par doar niste mituri
0 9
klute pe 12 iulie 2015 23:26
Nicht so schnell, tovarășe, căci din două una: sau ai văzut filmul și ai priceput atît cît ai scris - adică nimic, sau nu l-ai văzut, dar, dintr-un impuls de corectitudine românească, ai hotărît să-ți dai cu părerea despre el. Care propagandă vest-germană și care situație din Germania de Est, cînd acțiunea, bazată pe fapte și persoane reale, se petrece în Berlinul de Vest, adică în acel sector din Berlin care ținea de RFG? Filmul e vest-german, aici ai nimerit-o, dar vezi că nu e de propagandă, ci de contrapropagandă, ba chiar de autocontrapropagandă.

Spune-ţi părerea despre Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells