Chi bi

(2008)

Bătălia de la Stânca Roșie

Poster Chi bi Postere Chi bi

Sinopsis Chi bi

Mai mult
Chi bi HD

La început de secol al III-lea, ținutul Wu este invadat de tiranul Cao Cao cu armata lui de 1 milion de soldați. Conducătorul zonei atacate, Sun Qual, este nevoit să ceară ajutor rivalului Liu Bei, dar, chiar și așa, armatele celor doi nu sunt nici pe departe la fel de numeroase. Strategul Zhou Yu observă totuși că oastea lui Cao Cao nu poate fi folosită pe mare, ceea ce ar putea reprezenta singura speranță de a ține piept zdrobitoarei armate.

John Woo, legendarul specialist…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: uNICK
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

AKA

  • Red Cliff

Produs de

China Film Group

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Avex Entertainment

Distribuit in Romania de

Audio Visual Romania

Țara

China

Site oficial

Chi bi
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CineVox pe 13 Iulie 2009 22:55
Filmul occidental ar trebui sa stea pe ganduri
O mostra de spiritualitate orientala de o frumusete si delicatete rara, cu atat mai mult cu cat are forma unui film de razboi. Pe langa toate calitatile, la superlativ, ale filmului (imagine, regie, scenariu, costume, joc actoricesc etc) consider ca Perla acestei Scoici din Est este chiar continutul sau spiritual de caracteristici umane inalte. Lumea si filmul occidental, atat de concentrate pe forma, cantitate, efect si ego, dintr-o data apar gri si mici in fata acestei descoperiri a unui univers complet diferit, posesor a unor valori net si evident superioare. Foarte trist, avand in vedere ca lumea vestica este cea care a beneficiat de schimbarea radicala, in bine, a gandirii si intelegerii umane, venite prin Cel ce a impartit definitiv istoria in doua unice ere, Isus Hristos - Fiul lui Dumnezeu. Si de unde ar fi trebuit ca filmul lumii din Vest, lume-leagan al crestinismului, sa… citeşte
8 3
dany_1980 pe 29 Martie 2009 00:53
Cel mai tare film de gen ever
Ce sa zic. Un film de multe stele si cu un scenariu foarte inteligent.
Foarte tare filmu. O capodopera a cinematografiei

4 4
vali pe 26 Februarie 2009 21:03
un film etraordinar!!!O realizare de exceptie!peste toate filmele americane de genul acesta!
*
*
"juram" :)))

4 4
ClickClack pe 07 Ianuarie 2010 23:27
tare filmul (si al doilea ii tare) mult mai bun decat Lord of the Rings
4 7
geo_eu87 pe 13 februarie 2011 22:34
trebuie sa fii bolanav sa zici asta,nu ca nu e mai bun ca lord of the rings,dar nici macar nu se compara cu lord of the rings chinezaria asta=)))
Bogdan pe 06 Februarie 2009 00:36
super film
*****
jur

3 3
ciprianursu pe 23 August 2010 17:48
De mare finete
Un film de o finete deosebita. Spune povestea in asemenea maniera ca si cand ai atinge o femeia pe care o iubesti de o viata. Singurul film de razboi in care diplomatia se face fara cuvinte si aliantele se incheie in functie de stilul de interpretare din timpul unui jam session.
2 1
Bogdan88 pe 05 Iulie 2009 12:33
NO COMMENT:))))
Wow!Zuper tare!Cel mai bun film ,de genul acesta!
Recomand :D

2 3
gabyAlex pe 15 Septembrie 2010 01:26
un film care oricand poate (si o face EXCEPTIONAL) concura cu productiile Hollywoodiene... nu ma asteptam sa vad asasa ceva din partea cinematografiei Chinezesti... RECOMAND !!! OBLIGATORIU DE VAZUT !!!
1 0
rrs85 pe 22 Iulie 2010 01:24
Impresionant, realmente impresionant... Traditia chineza este de-o profunzime si o puritate ca nicaieri intru aceasta lume, fascinanta!
Daca ar fi sa caracterizez povestea filmului in sine, cred ca ar fi perfecta urmatoarea fraza: "Doua femei (de la una a inceput totul, iar cealalta a faurit calea spre victorie), demnitate, onoare, orgoliu si mult sange, dorinta de libertate, de pace..."

1 0
CVB97 pe 30 Martie 2012 21:36
Exceptional
Un film foarte bun! Multe filme si seriale au fost facute care au ca subiect "Perioada celor trei regate"!!! Asemanator cu serialul Trei Regate care este in prezent, difuzat pe TVR3.
1 1
matmircea pe 16 Aprilie 2011 01:15
am zis la inceput ca e obligatoriu de vazut, acum m-am razgandit si e capodopera, superb, marcant....
0 0
Mihai2508 pe 12 Decembrie 2010 20:49
Capodopera
Un film foarte bun, imi plac filmele de genul acesta cu tactici de razboi si pot spune ca acest film este foarte reusit si ca merita din plin nota 10
0 0
legolas05 pe 09 Iunie 2010 23:51
bun filmul.....mam uitat la el de mai multe ori si cred ca merita vazut
0 0
Theodoric pe 03 Ianuarie 2014 12:27
Un razboi reusit,desi a parcurs multa vreme pe ecran,nu m-am inchis ochii nici o clipa.Lupte crancene,temple minunate,si niste prestatii actoricesti foarte bune.Nota 8
0 1
Bayard pe 09 Februarie 2013 04:56
M-am uitat la filmul asta avand asteptari uriase, toate cronicile il laudau si din pacate am cam fost dezamagit. Comparatiile cu Braveheart sunt complet deplasate. Red Cliff este un film tipic chinezesc, cu bunele si relele care decurd de-aici. Cand zic ca este un film tipic, vreau sa spun ca imaginile arata extraordinar, culori frumoase, armuri, tot tacamul. Coloana sonora excelenta, unii actori foarte buni. Dar in acelasi timp nu se pot abtine sa nu bage lupte de kung-fu, se bat armate de zeci de mii de oameni si de fapt se lupta doar generalii impotriva a sute de oameni. Asta in sine nu este o problema, insa nu mai pare un film realist. Cel mai ridicol mi s-a parut generalul care darama oamenii urland la ei :))). Daca insa va plac filmele de tipul asta, atunci asta e cel mai bun pe care l-am vazut... se vede ca a fost lucrat atent, cu un buget foarte mare. .... Acum legat de film in… citeşte
0 1

Spune-ţi părerea despre Chi bi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Chi bi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells