Castaway

(1986)

Naufragiu în doi

Poster Castaway Poster Castaway

Sinopsis Castaway

Gerald Kingsland, un britanic de vârstă mijlocie, publică un anunț într-un ziar londonez că își caută o companioană pentru a petrece un an împreună pe o insulă pustie. Tânără Lucy Irving îl contactează și, după câteva întâlniri, cei doi cad de acord că vor merge împreună pe insulă. Dar odată ajunși acolo, situația se dovedește mult mai puțin idilică decât suntem obișnuiți din filme...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8
Oliver Reed Oliver Reed Gerald Kingsland Amanda Donohoe Amanda Donohoe Lucy Irvine Frances Barber Frances Barber Sister Saint Winifred
Virginia Hey Virginia Hey Janice Georgina Hale Georgina Hale Sora Saint Margaret John Sessions John Sessions Man in Pub
Derek Lyons Derek Lyons American Tourist Simon Dormandy Simon Dormandy Jackson Todd Rippon Todd Rippon Rod
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • A kitaszított

Produs de

Cannon Screen Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Cannon Film Distributors

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mark35 pe 21 Martie 2012 20:19
L-au dat azi 21 martie tot pe MGM. Mi- a placut, in primul rand idea filmului, realizarea si imaginile splendide , oceanul albastru etc. Si Oliver Reed care e magnific ca intotdeauna in orice rol.
1 1
ErdinJeepersCreepers pe 08 Iulie 2011 23:45
mgm
un film foarte fain. il vedeam inainte pe MGM. acum vad ca nu l-au mai dat de o perioada buna.
1 1
Vegetarian pe 14 Ianuarie 2012 07:05
Pt supraponderali filmu asta prezinta o solutie pt slabit in doi . Ar trebui sa li se trimita mancare doar dupa ce ajung piele si os , ca in filmu asta .

Este un film potrivit si pt lista : Barbati care au o relatie amoroasa in film , cu femei mai tinere cu mai mult de 10 ani si la lista Femei albe - dezavantaje - solutii !?
. . . Femeia alba este vesnic nemultumita , nehotarata .. Trebuie cucerita , uimita ... in fiecare zi . Este ca un copil rasfatat care are nevoie sa se mandreasca musafirilor neanuntati cu ce face sotu ei pt ea nu pt altii . Este furioasa daca trebuie sa ii ia apararea pt ca e lenes .. sau curvar etc . Cand era harnic si aducea multa mancare trebuia doar sa o ajute sa supravietuiasca cu ce gasesc pe o insula , nu sa fie o sotie de mecanic , care repara pe insula lui toate vekiturile amaratiilor de la cativa km . Pana la urma deviza ei : ''… citeşte

1 2
Vegetarian pe 14 ianuarie 2012 07:09
Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .
dido pe 19 Martie 2014 20:12
Un an pe o superba insula pustie...
Un film cu un subiect inedit,imagini superbe si transformari sufletesti.Nu stim de ce, Gerald Kingsland,un englez de 45 de ani,se hotaraste sa petreaca un an pe o insula tropicala,insotit doar de o femeie (sotie) descoperita in urma anuntului sau din ziar,iar de aici pana la nebanuite aventuri nu este decat un pas...Recomand filmul,macar si pentru starea de reverie pe care o induce urmarindu-i pe cei doi goi,scaldati de razele soarelui si de apele oceanului...pffff...:))
0 0

Spune-ţi părerea despre Castaway

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Castaway
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells