Casa de mi Padre

(2012)

Casa tatalui

Poster Casa de mi Padre Postere Casa de mi Padre

Sinopsis Casa de mi Padre

Mai mult
Casa de mi Padre

Mexicanul Armando Alvarez este un justițiar care a trăit și muncit întreaga viață la ferma tatălui său, fiind extrem de priceput în creșterea și îngrijirea vitelor, motiv pentru care a fost întotdeauna omul pe umerii căruia s-a sprijinit afacerea familiei.
Atunci când tatăl contractează datorii pe care nu le mai poate achita, în ajutorul lui Armando sare fratele mai mic pe nume Raul, care sosește în Mexic împreună cu frumoasa și pasionala lui logodnică, Sonia, și pretinde…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Al3xX09
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5
Se difuzează la TV.
Film +
Vineri, 26 Apr 04:40
RTL HÁROM
Duminică, 28 Apr 03:45

Caseta tehnică

AKA

  • House of My Father

Produs de

Gary Sanchez Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Pantelion Films

Țara

SUA

Site oficial

Casa de mi Padre

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Bayard pe 28 Octombrie 2012 04:43
Era din start clar ca asta nu o sa fie un film pt toata lumea, insa pe mine m-a convins trailerul. Ideea asta de parodie a filmelor/telenovelelor din America Latina mi s-a parut cu potential mare si mie imi place mult Will Ferrell. Ce sa zic despre film, este o parodie, replici cliseu, editari intentionat facute prost, muzica, efecte speciale ingrozitoare :) tot tacamul, insa este si o mare problema. Filmul ar trebui sa fie o comedie si pur si simplu nu este amuzant!! Am zambit de cateva ori, dar nimic mai mult. Este probabil cea mai slaba comedie in care joaca Ferrell. Nota 3 si sunt indulgent.
3 2
G2015131 pe 21 August 2012 13:31
Capodopera
Desigur, am semnat zece stelute cu intentia sa fiu la fel de exagerat precum "antecomentatorii" mei, pozitionandu-ma la polul opus, dar nu pot fi nicidecum la fel de nedrept precum dumnealor. Filmul merita in adevar macar sapte stelute. De ce? Pt ca are umor, are o poveste super inteligenta, are pasiune, are femei frumoase [hell yes], are barbati frumosi, are aventura, are tot ce vreti voi, cu exceptia a ceva insa, nu are priza la masele de rand, este un film pt cine cunoaste, aviz desigur fanilor Will Ferrel. Filmul nu este deloc mai prejos decat "Anchorman","Talladega Nights", "Bewitched", etc, etc. Apare aici un Ferrel mai matur, mai pasional, mai bun actor, poate cea mai sigura prestatie a lui de pana acum, si nu in ultimul rand marea placere de a-l vedea, la naiba, da.., vorbind o spaniola [as spune chiar mexicana, dar as risca sa copii o celebritate locala], vorbind o spaniola, cum… citeşte
2 2
s.carollina pe 27 Aprilie 2013 11:22
Filmul este o parodie si trebuie tratat ca atare..aici se pot intalni toate laitmotivele vazute in telenovele.. spaniola este basic, replicile sunt foarte puerile, coloana sonora e f ok.
1 0
tottystar pe 27 Ianuarie 2013 09:13
nu inteleg de ce a fost nevoie sa faca un asemenea film e o pierdere de timp totala
1 0
Ammelie pe 29 Iunie 2012 16:40
Casa de mi Padre (2012)
Mult mai amuzant a fost trailerul decat filmul! Se vrea un apropo, un 'hai sa ne amuzam de cliseele folosite', dar la un moment dat devine obositor. 5/10
1 2
alex2812 pe 16 August 2012 01:30
Filmul e slab, povestea e ilogica ca sa n-o numesc altfel, iar scenariul e vraiste, numai cand ma uit la replicile lui Will Ferrell; in final parca avem de-a face cu un Desperado in versiune americana.
Singurul lucrul bun pe care l-am vazut in acest film e incercarea cat de cat reusita a lui Ferrell de a vorbi in spaniola pe tot parcursul filmului, dar mai bine ar ramane la rolurile lui obisnuite.

1 4
stefialex pe 18 Iulie 2012 12:29
Daca e posibil in 2012 sa se filmeze asa ceva
Idiot film, actorii cred că au jucat forţat în film, cred că erau datori regizorului. Din 89 încoace am vazut multe filme proaste, dar ăsta.... i-a făcut şi pe chinezi cu alea cu zburători. Respect munca uploader-ului , dar filmul a fost prea subtil pentru mine. Nota pentru film.... 1,5 ( 1 punct e din oficiu, ca la BAC) :hmmm: ..... :thumbsdown:
1 6
silviuf42 pe 22 iulie 2012 23:58
Filmul este cam slabut intr-adevar, dar tu ti-ai copiat comentariul de pe scenefz.net. Sau crezi ca ai scris ceva intr-atat de istet acolo ca trebuie sa le arati si la altii?
alex2812 pe 16 august 2012 01:25
care uploader? :)) uploader la ce? :)) se pare ca silviu are mare dreptate.
mtraianc pe 03 August 2013 16:48
5 cu indulgenta
daca tot au pornit sa faca un film de bascalie ,trebuiau sa al faca de toata bascalia , asa na iesit nimic ,
0 2

Spune-ţi părerea despre Casa de mi Padre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells