Carriers

(2009)

Purtătorii

Poster Carriers Postere Carriers

Sinopsis Carriers

Mai mult
Carriers

Patru puști gonesc prin deșert încercând să găsească drumul către plajă, iar fețele lor exprimă orice numai nu bucurie: nu este vacanța de vară. Grupul încearcă să iasă din calea dezastrului. În horror-ul Carriers, al fraților Álex și David Pastor, nimeni nu este imun în fața pandemiei ce amenință să șteargă omenirea de pe fața pământului. Determinați să eludeze virusul, Danny (Lou Taylor Pucci), fratele lui, Brian (Chris Pine), iubita acestuia, Bobby (Piper Perabo) și colega de școală a lui…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

AKA

  • Portadores

Produs de

Paramount Vantage

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Paramount Vantage

Țara

SUA

Site oficial

Carriers

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
adizoo13 pe 12 Decembrie 2009 01:46
un film normal, ok, pe un subiect des folosit in ultimul timp incercarea de a sta in viata in fata amenintarii unei pandemii globale.....nu se exagereaza in acest film tocmai de aceea pastreaza o notiune mai mare de realism.
6 2
liniuta pe 23 August 2009 22:13
rezum
Ryan, Danny, Kate si Bobby sunt patru prieteni care incearca sa supravietuiasca unei pandemii de gripa indiana, care s-a raspandit pe tot Globul, provocand zeci de mii de victime. Scopul acestor tineri este sa se refugieze pe o plaja izolata din Golful Mexic si sa astepte acolo in liniste sfarsitul epidemiei, dar planurile le sunt complet date peste cap atunci cand masina lor se defecteaza pe un drum pustiu si ei sunt nevoiti sa isi croiasca drumul printr-un peisaj apocaliptic, populat de creaturi hidoase si infectate cu virusul mortal. In aceasta lume in care nimeni nu este in siguranta si nimeni nu este demn de incredere, nu mai exista legi sau reguli care sa se aplice. In timpul retragerii lor disperate spre sud, Ryan, Kate, Bobby si Danny trebuie sa infrunte doctori ucigasi, copii infectati cu virusul extrem de contagios, caini turbati si supravietuitori nebuni. In momentul in care… citeşte
6 2
piggy_dotcom pe 23 Noiembrie 2009 02:09
unul dintre bunele filme ale anului 2009 recomand l-am vazut il recomand
6 5
metalys pe 15 Ianuarie 2010 17:52
cam prost
m`am luat dupa comenturile de aici si m`am uitat la un film prost
6 11
SCI pe 11 septembrie 2011 22:30
unde era criticul de film...ce chestie
MNarcis pe 26 Noiembrie 2011 21:51
Bun filmul, are o actiune imprevizibila si un final bun, actiunea este cam lenta, in rest e ok filmul!
5 1
Vorador pe 27 Ianuarie 2011 21:49
Un film ok, nimic spectaculos dar cu toate astea te prinde sa te uiti pana la final. subiectul este unul des intalnit dar prinde.
2 0
Radu1711 pe 28 Iulie 2010 18:10
radu1711
mi-a placut filmul, m-am uitat pana la capat si chiar mi s-a parut interesant
2 3
shadowofnight pe 06 Decembrie 2009 23:30
Uf....din nou, unul din filmele pe care vrei sa il indragesti, dar nu prea poti, cel putin nu la fel de mult pe cat vrei.
Bunicel...da, asa l-as descrie...mi s-a parut ca actiunea a fost putin cam lenta, sunt cateva clisee, ma asteptam la mai mult. In plus, nu prea e horror...cam deloc...sau thriller...um...da...

2 3
chrissT pe 02 Mai 2011 21:10
sincer sa fiu, nu prea dadeam sanse la filmul asta, l'am vizionat din intamplare, nu pentru k as fi fost curios sa'l urmaresc neaparat : )
insa am ramas placut surprins la final... chiar merita vazuta.. are o poveste trista si emotionala despre prieteni care sunt nevoiti sa renunte la prieteni ; )

1 0
Manusa pe 26 Noiembrie 2010 21:50
Un film destul de bun, cu o tema care este folosita tot mai des in filme....epidemii sau daca nu cu epidemii atunci cu zombii. Totusi mi-a placut filmul, m-am asteptat la un film foarte prost dar a fost chiar unul bun.
1 0
cetateanu pe 03 Noiembrie 2010 20:00
Oamenii sunt pe cale de dispariţie iar frica de infecţie îi face pe cei sănătoşi să fie extrem de atenţi cu oricine sau orice din jurul lor. Cu toate aceste precauţii patru tineri se văd nevoiţi să călătorească împreună cu un tată şi o fiică bolnavă spre o posibilă locaţie unde ar exista un leac. Ajunşi acolo speranţa moare pentru că niciun doctor nu a reuşit minunea salvatoare. După ce îi abandonează pe cei doi infectaţi, tinerii pornesc din nou spre o locaţie pustie unde cred că ar putea fi în siguranţă până la dispariţia virusului sau a oamenilor. Drumul prin această lume plină de haos, teroare şi violenţă îi aduce în contact cu tot felul de oameni care încearcă să supravieţuiască. Totul devine şi mai dificil după ce una dintre fete se îmbolnăveşte pentru că a ajutat o fiinţă nevinovată ( no good deed goes unpunished).
citeşte

1 0
Madyss pe 23 Aprilie 2012 02:25
Destul de bun. Intr-adevar, nu are un subiect original,dar mie mi-a placut. Este un film de nota 7.
1 1
Tyybi1 pe 11 Ianuarie 2014 19:56
TiBug HD
Mie unul chiar nu prea mi-a placut filmul. Este o varianta mult mai slaba a serialului The Walking Dead, diferenta fiind ca aici virusul ucide oamenii nu ii transforma in zombi !
1 3
Horatiucrisan pe 28 Aprilie 2020 12:29
Un film cu o poveste postapocaliptica legata de o pandemie. Desi filmul are elemente de realism cum ar fi măsurile luate pentru prevenirea contaminării, căutarea de resurse materiale într-o societate în disoluție mai ales morala, filmul nu reușește să transmită acel suspans și mesaj care sa emoționeze spectatorul. De vizionat odată.
0 0
danut_iulian pe 19 Mai 2018 18:29
Un film foarte bun cu o actiune foarte slaba si foarte prost la partea horor dar poveste a fost minunata si emotionanta.
0 0

Spune-ţi părerea despre Carriers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Carriers
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells