Carnage

(2011)

Doamne... ce măcel!

Poster Carnage Postere Carnage

Sinopsis Carnage

Mai mult
Carnage ro

După ce băieții lor în vârstă de 11 ani se bat pe terenul de joacă al școli, iar Zachary îi scoate rivalului doi dinți cu un băț, soții Penelope și Michael Longstreet pe de-o parte și soții Nancy și Alan Cowan pe de altă parte decid să se întâlnească în apartamentul modest al primilor pentru a discuta cordial despre acest incident.

Penelope este o activistă politică care scrie o carte despre Darfur, iar Michael este vânzător, făcând parte din clasa de mijloc a…

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: uNICK, AlexanderOne
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Se difuzează la TV.
Filmbox Premium
Miercuri, 20 Mar 18:40

Caseta tehnică

Produs de

Constantin Film Produktion

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ascot Elite Entertainment Group

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Site oficial

Carnage

Box office Carnage

Weekend premieră (09.01.2012)
  • Loc 6
  • Spectatori 5.519
  • Încasări (RON) 113.468,59
Total
  • Spectatori 12.402
  • Încasări (RON) 231.345,65
  • Încasări (USD) 68.834,99

Părerea criticului

Gloria pe 08 Ianuarie 2012 11:45
Fiare în cuşcă
Carnage, în regia lui Roman Polanski, e o comedie despre aparenţele onorabile care ascund agresivitatea lipsită de scrupule a personajelor. După un incident la locul de joacă, părinţii unuia dintre copii vizitează cealaltă familie. Însă, de la politeţe la replici veninoase nu e decât un pas.

Arătând de departe gestul lovirii copilului familiei Longstreet, de către Zachary, în vârstă de 11 ani, regizorul Roman Polanski aduce în prim plan agresivitatea părinţilor, într-un film-piesă de teatru, turnat în acelaşi decor, în care modul evoluării discuţiei, jocul puterii, pierderea măştilor, şi însăşi interpretarea te ţin în tensiune şi conectat 79 de minute.

Întâlnire de curtoazie, incomodă cum este, va degenera; iar cele patru "fiare din cuşcă", animate de actori de primă mână - Kate Winslet, Jodie Foster, John C. Reilly,… citeşte

11 11
ubu_rex_kkt pe 18 ianuarie 2012 19:39
doamne, ce mizerie !
Tyson_Kyd pe 4 octombrie 2013 22:10
Filmul nu se numea asa cand l-am vazut, si l-am vazut de vreo 4-5 ori ! Daca ma gandesc mai bine... niciodata nu a fost transmis la tv cu numele de "Doamne... ce macel!" .

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
the_andreea pe 11 Ianuarie 2012 13:51
Pai normal ca este ca o piesa de teatru, doar e scris de Yasmina Reza....informatie pe care vad ca nu se pune deloc accentul ca doar na, de Jodie Foster a auzit tot poporul, de Reza doar aia care au mai calcat si pe la Bulandra sau Nottara, nu doar la mall. Iar scenariul e un amanunt nesemnificativ pentru un film, nu?
21 4
bizonul pe 14 septembrie 2017 07:40
Filmele astea , unde toata actiunea se intampla intr-o camera , apai nu prea se numesc filme. J.Foster este un talent recunoscut si multe filme am vazut unde nu ai ce sa-i reprosezi. Aici , parca nu-si are rostul. Este ca si cand un Florin Piersic ar inversa rolurile cu Jean Constantin. Ceva nu "merge" cu Foster in acest film, teatru...
margott pe 26 Decembrie 2011 18:46
Un film in stilul lui 'Who's Afraid Of Virginia Woolf', in care personajele se infrunta si se confrunta, mi-a placut modul in care se schimba tot timpul aliantele dintre personaje, lucru care a facut ca filmul sa fie foarte realist, ba cele doua femei, si barbatii la randul lor, se sustin reciproc, ba cele doua cupluri fac front comun fiecare in fata celuilalt, ba se formeaza aliante intre personajele implicate in cupluri separate. Jodie Foster si Christopher Waltz mi-au placut in mod deosebit, desi toti cei 4 actori au fost la inaltime.
16 3
SorinC pe 31 Decembrie 2011 14:34
Ironie la nivel inalt
Un film bine conceput, in care contureaza adevarata fata a firii umane. Daca la inceput cu totii respectau manierele si se comportau cu bun simt, bineinteles doar pentru fatada. Cu cat minutele filmului se scurg cu atat mai mult ambele familii isi arata adevarata lor fata, acest film mi-a amintit foarte mult de o replica din Dark Knight al Jokerului:
"When the chips are down, these... these civilized people, they'll eat each other."

11 4
Molaul pe 1 februarie 2012 11:07
Chestia cu fetele pe care o spui, eu cred ca este spusa si de afisul filmului : daca o iei pe coloana de la stanga la dreapta vezi cum fetele agreabile se transforma in cele 3 etape pana la ultima in fete incarcate. Nu am inteles ce e cu culorile insa .
GabrielaSirbu pe 17 Ianuarie 2012 11:10
Sigur ca despre casnicie se pot spune/scrie multe si diverse, bune si rele...depinde din ce categorie faci parte: dintre cei multi, majoritari si nefericiti, dintre cei 1%(si sunt generoasa) care au casatorii minunate, dar si ei au o poveste, sau din categoria celor care nu asculta povestile altora (sau nu se duc la filme) si urmeaza sa se casatoreasca...:)))))))))))))))) unii chiar pentru a doua oara :)))))))))))))
Dar, indiferent din ce categorie faci parte, obligatoriu du-te sa vezi 4 actori talentati interpretand superb 4 roluri de familisti :))))))))))))))))
Mie mi-a placut mult Cristoph Waltz.
De remarcat: multa lume la Studio, duminica ora 12.30, mai mult de 1/2 din sala ocupata!!!

11 6
sabinalin pe 19 ianuarie 2012 17:05
Ma bucura ca lumea merge la un asemenea film. Polanski, Foster, Winslet,Waltz, ce regal!
Domolul pe 27 ianuarie 2012 23:08
sabinalin un astfel de film a "incaput " in programele cinemaurilor de astazi. Si inca foarte bine. Are chiar si reclama prin Bucuresti. Gandeste-te cate alte filme bune nu reusesc aceste lucruri si se sterg nebagate in seama. Eu stiu unul jucat chiar de Jodie Foster care nu a vazut lumina cinemaurilor de la noi cat si din alte parti, mult mai importante.In ziua de astazi se fac fortae multe filme. Cinematografele trebuie sa selecteze intre ele , fiindca nu le poate da pe toate. Imagineaza-ti acum care ar fi criteriile de selectie pentru Afi Palace de ex. si o sa intelegi ca acesta nu e un film asa de oarecare.
CosminHorrorMaster pe 25 Decembrie 2011 11:29
Unii nu inteleg...Acest film este defapt o piesa de teatru. Mie chiar mi-a placut tensiunea care se formeaza in timpul filmului, astfel incat la sfarsit toti sa se "elibereza".
10 4
alexaa pe 25 Decembrie 2011 18:27
e surprinzator cum un film ce se desfasoara intr-un spatiu ata de restrans poate avea atata substanta.jocul actoricesc este de exceptie , toti cei 4 demonstreaza ca sunt actori desavarsiti.intr-o perioada in care peliculele 3d filmate in fata unui ecran verde domina din ce in ce mai mult peisajul cinematografic , Carnage demonstreaza ca inca se mai pot face filme bune in care emotia si calitatea sunt tot ceea ce conteaza,
9 2
mosu332 pe 11 ianuarie 2012 20:25
un film asemanator cu acesta si fara tam-tam ( 10D si efecte speciale ... ) este si The Sunset Limited cu Samuel L. Jackson si Tommy Lee Jones genial film, il recomand ( desi unora vi sar parea plictisitor la inceput, faceti un efort si urmaritil e o antiteza geniala despre bine/rau, viata/moarte.
DragonMaster pe 09 Ianuarie 2012 15:58
Scurt dar foarte bun
A durat doar 79 de minute iar actiunea filmului se desfasoara in cea mai mare parte in casa iar ideea filmului este defapt o piesa de teatru care mi sa parut chiar foarte buna si ceva nou intalnit in ultima vreme iar actori si-au jucat excelent rolurile. Il recomand persoanelor care stiu sa aprecieze acest gen iar nota oferita filmului este 8.
9 5
cezarika21 pe 09 Aprilie 2016 09:21
Când măștile cad jos...
Adevăratele caractere ale oamenilor ies la iveală în perioadele de criză, arătând ce se ascunde în spatele costumelor frumoase și ale zâmbetelor binevoitoare. Dezbrăcați de măștile purtate în societate, oamenii arată cine sunt în realitate și cum educația superioară și politețea pot ascunde aroganța, ipocrizia, grobianismul și pornirile violente.

”Carnage” este adaptarea piesei de teatru ”God of Carnage” a scenaristei franțuzoaice Yasmina Reza, acțiunea petrecându-se într-un apartament din Brooklyn în care se întâlnesc părinții a doi copii care se bătuseră într-un parc. Vizita de curtoazie se lungește tot mai mult, iar personajele trec de la politețea de fațadă la dezvăluirea adevăratelor caractere, cu ajutorul alcoolului consumat în exces. Ies la iveală frustrări personale, uri bine ascunse și mai ales ipocrizia și… citeşte

8 1
mosu332 pe 11 Ianuarie 2012 20:16
Hehe, hoho
O satira despre "adult" si simplitatea copilariei, despre politetea marsava care o impune socetatea actuala si despre refulare; ce mai un film exceptional. Pardon nui un film e o piesa de teatru .... cum se facea si la televiziunea noastra odinioara ( pacat ca sa renuntat la teatru tv in actuala programa a televiziunilor ) ,
8 2
zalexandra pe 30 Decembrie 2011 10:48
cel mai bun film al anului 2011. pacat k are doar 2 nominalizari la golden globes.
5 6
xerses pe 26 Decembrie 2011 09:01
Interpretarea actotilor a facut sa merite urmarirea acestui film.
5 6
wildinthecountry pe 15 Ianuarie 2012 22:52
x
Un film deosebit bazat pe o piesa de teatru.
Actorii au jucat fabulos, cel mai mult placandu-mi interpretarea lui Christoph Waltz.
Replici fenomenale .Aproape ca iti pare rau ca filmul dureaza asa de putin.
Ambele actrite merita nominalizarea la Globul de Aur pt rolurile lor !
Nu am mai vazut asa film cu replici bune de la Glengarry Glen Ross incoace !
Merita vizionat doar de cei care apreciaza acest gen de filme.

5 7
Ovipac pe 08 Ianuarie 2012 21:31
un film care mai mult este o piesa de teatru foarte buna insa, dupa parerea mea obligatoriu de vazut.
3 2
iepumic pe 17 Ianuarie 2012 21:59
Extraordinara interpretare a tuturor celor patru actori, cu toate ca favoritii mei sunt Kate Winslet si Christoph Waltz. Eu am resimtit intamplarile/conflictele din film cumva la nivel personal, m-a facut sa reflectez asupra societatii in care traim...in care prioritatile sunt rasturnate iar lucrurile cu adevarat importante in viata...ei bine...putini dintre noi le mai recunostem.
3 4
psihologu pe 25 Ianuarie 2012 12:28
un regal de artificii scenaristice
Ori e Polanski un misogin, ori sunt eu cam prea masculin în faţa problemelor vieţii, dar impresia e că n-ai cum să nu le dai dreptate bărbaţilor, în timp ce Winslet şi Foster se văicăresc politically correct. Carnage e genul de film după care o să ieşiţi la un pahar cu prietenii şi o să discutaţi care dintre voi e care personaj (şi o să vă amuzaţi aproape la fel de mult ca la film).

De neratat!

3 5

Spune-ţi părerea despre Carnage

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Carnage
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells