Păreri Butterfly on a Wheel

(2007)

Jocul terorii

Ordonează după
deea9595 pe 02 Februarie 2010 14:50
la inceput nu a parut cine stie ce,dar cu timpul a devenit din ce in ce mai interesant,iar finalul a fost neasteptat!!!
aldeannicolae pe 01 Februarie 2010 22:33
un film foarte bun. recomand din tot sufletul. Pierce Brosnan face un rol demential si despre Gerard Butler acest film m-a facut sa ma uit pe toate filmografia lui si vad ca numai filme bune ... sa fie el de vina sau alege pe alea castigatoare :)
knoxuletz pe 15 Noiembrie 2009 21:27
ce pot sa zic ?! hmm ... interesant film, din partea mea are nota 8 ... chiar daca in realitate i-am dat 8.50 , iar daca e sa aleg intre 8 sau 9, eu i-as da un 8 totusi ... interesant finalul, yeah ... :) il recomand, nu are cum sa va para rau :)
Rihanna pe 28 Septembrie 2009 12:45
Un film care aduce suspans si te tine curios pana la final si care se aseamana mult cu realitatea . La inceput ai impresia ca Pierce Brosnan interpreteaza rolul unui erou negativ dar spre final ajungi la concluzia ca nu este asa .
stefan pe 27 Septembrie 2007 10:48
un film bun!!!am fost foarte surprins sa vad ca fostul james poate face si alte filme de alt gen!!!super tare!!!va doresc ...vizinare placuta
White.Lily pe 29 Decembrie 2009 23:34
Prima parte a filmului m-a cam plictisit oarecum si ma tot intrebam de ce nu suna la politie :))
Insa sfarsitul m-a surprins si chiar mi-a placut.
Iar ca o pilda de sfarsit as putea rezuma in felul urmator: Sotilor infideli va rog sa fiti mai precauti iar femeilor inselate, stati pe-aproape si invatati ;))

1 1
smoothg78 pe 05 Martie 2010 03:31
Thriller captivant,pe care in mod normal l-as nota cu 8 sau 9 dar cand ma gandesc la isteria iscata de tampenia de new moon si alte filme de genu ii dau 10+.
diz3lgirl pe 02 Februarie 2010 20:12
...
asa film bun nu am mai vazut de f mult timp... inceputul e intr-adevar plictisitor, dar a meritat toata rabdarea din lume pt ce a urmat apoi. extrem de reusit din toate punctele de vedere...
danyelica pe 01 Februarie 2010 22:40
Mi-a placut foarte mult filmul. Este genial. Nu ma asteptam la sfarsitul acesta. Filmul demonstreaza cum barbatul continua cu minciuna chiar si atunci cand dovezile sunt clare.
aldeannicolae pe 2 februarie 2010 19:34
SPOILER. TINE-TI PAREREA FEMINISTA PENTRU TINE SI NU STRICA FILMUL PENTRU ALTII
Praetorian pe 01 Februarie 2010 22:26
Foarte Bun
Un film impresionant . Trailerul promitea ceva insa pe parcursul filmului am fost complet dezamagit pana la final cand am aflat ce s-a intamplat cu adevarat . Credeam ca Pierce Brosnan este personajul negativ iar Gerard Butler este cel pozitiv insa a fost complet invers . Foarte interesant insa trebuie sa ai rabdare .
Dorus Diana pe 05 Decembrie 2007 20:18
Nu eram obisnuita sa-l vad pe Pierce Brosnan in roluri negative. La sfarsit i-am dat dreptate.
ali79 pe 18 Noiembrie 2007 16:26
Un film bun. Mi s-a parut interesant si mi-a placut sa-l vad pe Brosnan intr-un alt fel de rol.
1 pe 19 Octombrie 2007 21:47
Film bun.
dana vasile pe 03 Octombrie 2007 17:19
un film extra,si as dori sa-l cumpar daca il are cineva
kitty03 pe 02 Februarie 2010 08:59
Un film destul de bun si ar trebui sa fie o invăţare de minte pentru cei ce înşeală.Aşa ceva ar trebui să se întâmple şi în viaţa de zi cu zi poate aşa nu va mai exista specia asta bărbat.
0 1
aldeannicolae pe 2 februarie 2010 19:33
ASTA E SPOILER. NU SE CADE :(
Gabriela Sirbu pe 15 Octombrie 2007 11:13
Pina cind omul va deveni lebada, gibon,vultur negru,pinguin imperial, o sa tot vedem filme de genul acestuia. Mm da, dragut, dar nu cine stie ce!
0 2